15

Анонимен

преди 5 години

Веднъж ме валя с колата такъв дъжд, че чистачките не смогваха да изчистят, и бях принуден да отбия да пусна аварийни светлини и да спра, докато понамали дъжда. То не всяко време е за каране. И в мъгла веднъж нищо не виждах, на къси карам с 1 км/ч и гледам осевата линия, че иначе нищо не се виждаше.

14

Пешо

преди 5 години

Човек като погледне "пътя", по който минава линейката и му става ясно за положението в държавата. Хората наистина трябва да внимават и сами да са отговорни - гуми, колани, съобразена скорост, поддръжка на автомобила, избягване на глупави и рискови изпреварвания (напълно ненужни), спазване на дистанция и т.н. И все пак гледайки подобен "път"... еми то не е път. Явно спе претърпяли война...

13

Анонимен

преди 5 години

В момента вече линейки и медицински кадри няма.След 5 г. какво ще е нали се сещате.Трябва да има явно и такива страни като България за да видят хората какво става в страни, които не могат да се освободят от комунизма. Страна с непокаяла се комунистическа партия, страна със сума ти хора с комунистически разбирания, страна с плах народец, който не желае да се бори против комунистите.

12

гяурин от простолюди

преди 5 години

Просто сте некадърници масовката, права линия не може да държите,какво говорим за планински път като този към Своге. На кривата ракета космосът й е крив!Ако можехте и времето щяхте да обвините, че се изсипва сума ти време дъжд, че даже и малко градушка.пак да повтора - НЕкадърни сте, нямате акъл в главата, карате трошляци със стари гуми, износени, нормално е да катастрофирате. Не ставате просто! Лош материал!

11

Анонимен

преди 5 години

Преди години имаше знаци с ограничение 5 км,и 10 км.Не е лошо да ги пуснат пак в обръщение,та да няма заигравки с отговорностите на Държавните институции.

10

Анонимен

преди 5 години

Ми валя пороен дъжд, нормално е да има вода на пътя, сигурно и тенти трябва на *** да опъват, че да му е сухо, много пр0сто племе сме!

9

zeus

преди 5 години

До Анонимен 9Като е като река дефектите се отстраняват в най-кратки срокове, защото пътя е опасен, а нашите са си измили ръцете с едно ограничение 40.

8

Анонимен

преди 5 години

До zeusИ като пътя е като река, трябва да го преминем с висока скорост.

7

Анонимен

преди 5 години

Със сигурност линейките са карали много по-бързо. Въпроса е да не се прави грешка. В правилника пише, че се скорост зависи от пътните условията ! Т.е. водача прецени ...Ако неможе да прецени ..не му е виновен пътя. Пътя не кара.

6

zeus

преди 5 години

До Анонимен 6Допустимата скорост е 40, понеже пътя не става и са сложили ограничение. От видеото се вижда как за няма километър поне на три места пътя е като река.

5

Анонимен

преди 5 години

Пътят си е много хубав, ама като карате като луди и не се съобразявате с метеорологичната обстановка, така е. Допустима скорост 40 км/ч, при лошо време сам трябва да съобразиш и да караш с още по ниска скорост.

4

Анонимен

преди 5 години

Браво на лекарите. Сигурно са видели страшни неща.

3

Hex

преди 5 години

И никой милиционер не се е сетил да застане на главния път и да напътства линейките :(

2

Професор Тюхчеф до 1

преди 5 години

После се чудят що катастрофирали- то асфалта не се вижда, и няма повече избити по този участък само защото не се използва от приходящи, а предимно от хора от района и са се научили да останат живи.

1

егати ремонта

преди 5 години

Това на видеото река ли е или път ???