132

Анонимен

преди 5 години

Въпросът е защо да запазим Бойко на власт, при положение, че явно не се справя. Аз не се сещам този човек да е направил важна реформа във важен сектор. Образование ли, здравеопазване ли, за съдебната система да не говорим. Леене на некачествен асфалт, дуене на мускули и дотам.

131

Байфидан

преди 5 години

До Герб много крадат. И на теб да ти обясня, че мантинелите така се правят, че да смекчат удара, но ако превозното средство е голямо няма спасение. Нали при много здрава мантинела автобусът щеше да се върне на пътя и да стане още по-голямо мазало, "разбирач".

130

Анонимен

преди 5 години

Време е да дойде да ни еправлява човек с мустаци.Само те въвеждат ред и нещата вървят добре.

129

Дзъ

преди 5 години

Аман от фенове на ГЕРБ ... дори и под такива статии

128

Винету

преди 5 години

До коментар на Бойко. Много си елементарен, бе пич. Щото ако не е той на власт, а някой друг няма да има катастрофи, така ли? Може ли да има такива иддиоти с такива разсъждения.

127

БОЙКО

преди 5 години

БОЙКО, ГЛЕДАЙ ПОНЕ НА ГРЪЦКИЯ ОСТРОВ ДА ИМА МАНТИНЕЛИ И ХУБАВ ПЪТ. ТИ ДА СИ ЗДРАВ ВОЖДЕ! НАРОДА ДА МРЕ

126

ОТ ГЕРБ МНОГО КРАДАТ

преди 5 години

ЩОМ ИМА МАНТИНЕЛА И Е СМАЧКАНА, ЗНАЧИ НЕ Е НАПРАВЕНА КАЧЕСТВЕНО. ГЕРБАРСКАТА ФИРМА ИЛИ ОТ ЦИМЕНТА Е ОТКРАДНАЛА ИЛИ ОТ ЖЕЛЯЗОТО.

125

О_О

преди 5 години

ЗАЩО НЯМА МАНТИНЕЛА НА УЧАСТЪК СЛЕД ЗАВОЙ, С 20-МЕТРОВА ПРОПАСТ????????? ???????? ???????????? ? ?? ?? ? ????????????????? ? ? ?? ???? ? ? ??? ? ??

124

Анонимен

преди 5 години

Цената за ремонта на пътя била висока?Глупости!Това е цената за десет Бугатита като това, което банкянският хитрец е купил на дъщеря си!

123

ИСТИНАТА

преди 5 години

api - "не ви трябва мантинела в района, по-добре да ''спестим'' парите" (под спестим да се разбира да ги щипнем и да се правим на ощипана марийка)

122

Пет

преди 5 години

Ей коментари .ей злоба от всякъде! На умряло куче нож вадите ! И при всяка катастрофа...веднага оставка на тиквата! Колко други Шофьори са минали от там и не е станала катастрофа? Превишена скорост.лошо време...невнимание.....може би разговори с пътниците и т.н..и веднага ...Оставки!? И аз снощи карах в лошо време .дъжд и буря и при разрешени 100 км.карах с 80 ама се прибрахме живи и здрави у дома!

121

...

преди 5 години

Всички червени тролчета тук мрънкате колко крадливи са Герб,но като ви задават директен въпрос за кого да гласуваме другия път си траете. Айде казвайте кой ще ни спаси.

120

Бау

преди 5 години

До 118Street View е от 2015 .. детективе ...

119

Анонимен

преди 5 години

Едно допълнениеОбвинителният акт е за корупция и измама

118

Анонимен

преди 5 години

Какво ще се промени с оставка ли? Ами да свикват бе, пич.Да свикват, че НЕ МОЖЕ да крадеш толкова и да останеш на власт. Че НЕ МОЖЕ да нямаш Търговски регистър 2 седмици и да говориш общи приказки. Че НЕ МОЖЕ да раздаваш за строеж апетитни парцели срещу 10 евро кв. м. Да си знаят, че в такива случаи СИ ОТИВАТ, а не да ми наглеят и да се правят, че това са дреболии.

117

Анонимен

преди 5 години

До мантинела ня-***. Събуди се, сънуваш. Как няма мантинела, бе тъппунгер, нали видяхме в тв репортажите как е смачкана. Ти това стрийт вю коя година си го гледал? Ей, нямат ли край оллигофрените-драскачи.

116

КОМЕНТАР НА БОЙКО

преди 5 години

"ВСИЧКИ СЕ ВОЗИМ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПЪТИЩА - СЛУЧВАТ СЕ КАТАСТРОФИ, И НИЕ ОТ ГЕРБ НИКОГА НЕ СМЕ ВИНОВНИ ЗА ТЕЗИ СЛУЧАЙНИ СЛУЧКИ."

115

Анонимен

преди 5 години

Ало, комунистите, с право плюете по крадците и престъпниците от ГЕРБ....но: Няма нито един от ГЕРБ, който да не е тясно наследствено свързан с мафиотските партии БКП и БСП! Тези две партии са идеалното гюбре, в които поникват,обгрижват и се развиват всички български бандити и престъпници.ГЕРБ не били комунисти, да, те са МУТРОКОМУНИСТИ, по нагли и по брутални!

114

5 МЕСЕЦА МИНАХА?

преди 5 години

Заместник-министърът на транспорта Ангел Попов обясни снощи, че всички документи на фирмата са изправни----------------------------------------ТОЗИ АНГЕЛ ПОПОВ НЕ Е ЛИ СЪЩИЯТ АНГЕЛ ПОПОВ ОТ ДОЛНОТО СЪОБЩЕНИЕ?Софийската градска прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу заместник-министъра на транспорта, информационните технологии и съобщенията Ангел Попов.

113

Байфидан

преди 5 години

До ха-ха-ха. Глуппак, няма прегради срещу човешката глуппост и безразсъдност. И какво като сложат по-висока и по-здрава мантинела - нали тогава ще се завърти и върне на пътя и ще смаже сума ти други коли? Тогава здравината на мантинелата ще е неправилна, нали?