172

До 180

преди 5 години

ГЕРБ не е ПАРТИЯ! Това е държавната администрация, коалирала се като партия за раздаване на европейски субсидии! БСП, СДС, ДПС са също организации със стопанска цел!

171

Анонимен

преди 5 години

При такъв наклон към пропастта и лоша настилка на пътя, тази мижава мантила не може да задържи и лек автомобил, движещ се със съобразена скорост, какво остава за тежкия автобус! Трагедия

170

Анонимен

преди 5 години

В интерес на истината това е първата партия в България, след промените от 89та, управлявала толкова дълго време и можеше, ако искаше, да направи много и за пътища и здавеопазване и каквото още се сетите, което не ни е в ред...по-важното обаче е собствения интерес, а държавник, който обслужва себе си първо преди обществото не заслужава да е такъв!!!

169

Бг.реалност

преди 5 години

И къде е държавата в цялата тази трагедия? Не е ли работа на държавата да има нормални пътища дори в трудно проходими зони?!Или пак старата песен колко само е ,,бедна"българия.Ултра приходи от данъци,съмнителни задкулисни зделки и какво ли още не,а в същото време разходите спрямо поданиците са на нулево ниво.Изграждането на стандарт е просто още едно от поредицата задължения от които абсурдистан е абдикирарал на 100%

168

Пешо

преди 5 години

До Анонимен 52"Е колко пречиствателни станции, колко санирани и реновирани училища, колко виадукта, колко мостове. В нашият град има множество табели указващи строителство или ремонт на сгради по определени държавни програми."Е колко закриха. Дори детските градини не стигат... Да не говорим за тия 29 години "демокрация", колко производство се закри, че и се открадна всичко. То вече нищо не се произвежда. Както казаха и други - цветни комунисти са сега и това е. Безплатен театър за всчки....

167

Анонимен

преди 5 години

Промъкна се в първите новини за катастрофата едно явно неудобно за отговорните фактори съобщение, че фирмата-изпълнител използвала за настилката някакъв "експериментален" асфалт, който бил за...алеи в паркове. Така ли е? Трудно ли е да се установи? Ами оставете обикновените граждани да разследват тогава! Знаем какво ще ни кажете: шофьорът е единственият виновник. А, и дъждът! Като че ли в другите държави дъжд не вали и няма завои!

166

Минал оттам

преди 5 години

Журналисти, не замъглявайте допълнително обясненията по катастрофата. Или пишете истината, или замълчете! Най-напред шофьорът карал с 54км в час, сега-с 45. Да не станат 40? Защо помагате на виновните да изкарат единствено водача отговорен? Вероятно трагедията е съчетание на няколко нещастни стечения на обстояъелствата, но: местните хора, а те винаги знаят най-добре, твърдят, че този пътен участък е ремонтиран НЕКАЧЕСТВЕНО! Там често стават произшествия. Защо не се тръгне по тази следа?

165

Соц Лозунг

преди 5 години

"Секунда невнимание - цял живот мъртъв!"

164

Анонимен

преди 5 години

Най удобната версия е водача да е виновен за да няма протести и ропот за некачествен път за милиони.

163

Анонимен

преди 5 години

Само миг невнимание и цел живот си мъртав

162

Petar Ivanov

преди 5 години

Виновен е водача на превозното средство и само той !!!Отвлякъл си е вниманието за миг и...16 жертви.

161

Анонимен

преди 5 години

Стана ясно кой е виновен за падналия автобус. Не е лошия път, некачествения асфалт, чупливата мантинела, откраднатите от ремонта на пътя пари.Не! Виновни са дърветата!Защото точно на това място ги е нямало, да подпрат автобуса.Навсякъде расли, а тук нарочно не!Умен е министър Валентин Радев.Бонка Цакова

160

воленка свирката

преди 5 години

".... бе защо нищо не се говори за Лиляна Павлова по прякор диференциала? Тя не беше ли по време на ремонта министър на регионалното развитие и благоустройството, които най-добре се благоустройват в живота? Не ходеше ли ухилена до Боко да откриват некачествени нови пътни участъци, размахвайки дамската си чанта за 4000 евро?"

159

Кон

преди 5 години

Хайде бре, слабоумни братя, хайде напънете се и колективно опишете къде, кога и какво се е случило с факти. Досега не мога да разбера как точно автобусът е напуснал платното - от външната или вътрешната страна на завоя, имало ли е въобще завой, или само стеснение, в населено място или извън. Хайде начертайте една скица поне, нали сте представители на обществото, да пречите на лъжци да заемат важни държавни длъжности. А вие сте им помагачи бре!

158

Анонимен

преди 5 години

До СТРЪНДЖАТАTъпчo - ясно от пръв поглед...

157

СТРЪНДЖАТА

преди 5 години

ГРЕБ - ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ !!!!!!

156

48

преди 5 години

Шаблонни лафове от различни документи.Има ли оценка на здравно-психическото дъдтояние на шофьора?Не!Техническа експертиза?Не!Пътна и метеоситуация?Не! И т. н. Говориха на пресконференцията на "на аба".Никой не обели и дума за собствената си отговорност и за оставки!Защо?Защото чакат какво ще каже единственият ,който "решава" проблемите в страната!Всички тези досега трябваше да ги няма на постовете им и да са с раирани ризи!Мъртвите са "лош матрял",особено като са пенсионери да ***!Защитен ли е

155

:(

преди 5 години

Точно на това място няма и дървета. А около него има. Те щяха да го спрат и да са по-малко жертвите. Много лош късмет.

154

.

преди 5 години

Като знам "ремонтираният" път към наше село в какво състияние е, не ми се говори за пътища. Колко пари потрошиха да го ремонтират, а сега канавките са буквално обрасли като джунлга. Дъжд валне - платното става на езеро. Свлякло се е, дървета ще паднат отгоре. Аз ли да ходя да му поддържам пътищата на тоя *** и тиквичките му?! Абе как навсякъде другаде може, само в бойкостан не може. Да дойде духът на Бай Тошо и да му плесне един на тоя "пътностроител".

153

ТИКВУН ВИНЕТУВСКИЙ

преди 5 години

Герберастките *** се опитват да изкривят истината!Сега ще се опитат да изкарат горкия шофьор виновен, а не некадърното изпъленние на пътя, за което бе сигнализирано много пъти!!ГЕРБЕРАСТИЯТА И БЕЗХАБЕРИЕТО УБИВАТ!!Погледнете само кой са министър и зам.министър на транспорта!! 100% престъпници!!