121

Анонимен

преди 5 години

Българинът не ходи в Русия защото там няма роби, всеки са равни. Българинът ходи на запад защото иска да е роб.

120

Анонимен

преди 5 години

До ПитанеРУСИЯ ДАЛИ СЕ РАЗПАДА? ЗАСЕГА ДА.

119

Анонимен

преди 5 години

Най-яд ме хваща, когато изляза авън и чуя съучениците си, какви ги говорят и ги видя, какви ги вършат. Пълни ***. Това ли е бъдещето на страната ми ? Надявам се, че ще емигрират и ще изчезнат, защото освен за роби, за други не стават.

118

Питане

преди 5 години

А бе, какво става с разпада на Русия, разпадна ли се вече, или ще се разпадне до седмица-две? Коментирайте!

117

Анонимен

преди 5 години

До 145Имах впредвид за руския квартал в Берлин заминаха...

116

Анонимен

преди 5 години

Вие не се грижете за Русия и миграционните и процеси, Русия е световна сила и всички се съобразяват с нея. По-добре гледайте себе си, защото сте бедни като африканци и първи по смъртност в света и най-бързо изчезваща нация. На този фон да коментирате миграционните процеси в Русия е меко казано смешно и жалко.

115

Анонимен

преди 5 години

До Бивш ЕмигрантКой кръст носи бе брат ? Пречупения ли ? А даже и в България има места, дето ако минеш с кръст, ще те набият, па ако ще и християнския да е.

114

Анонимен

преди 5 години

Заплатата на учител в Русия е средно 60-70 хил рубли, около 1000 долара. Българските учители могат само да мечтаят за такава заплата..Хахаха, добър опит. Ама....не мина.Деньги нет, но въй держитес!!!

113

Хотелиерски син

преди 5 години

И ние си имаме около 5000 бели роби от Украйна за 200Е на месец и то ако им ги дадем

112

145

преди 5 години

До АнонименДобре, браво на твоя град. Ама в Плевен не е така. И кое е това уилище със 452ма души випуск ?

111

Анонимен

преди 5 години

От 126 Е кво искате ? Един телефон да е по 1800, вместо 1600 лева ли ?

110

Анонимен

преди 5 години

До АнонименА от моя випуск 452 заминаха за Русия, иначе в моя град населението се увеличи с 18,43% през последните 12 години.

109

Анонимен

преди 5 години

В РУСИЯ ИМА НАЙ-ГОЛЯМ БРОЙ ЗАЕТИ ОТ ВЪНШНИ ДЪРЖАВИ В ЕВРОПА!.Това де факто е вътрешна миграция от бившите сателитни републики. Не се брои. Ако можеха да дойдат в Европа щяха да дойдат, но не могат другаде затова отиват в Русия. Отделно много от тях са етнически руснаци, но са граждани на другата република.

108

Анонимен

преди 5 години

Така е устроен светът.Колкото по-малко пари има човек толкова повече го използват.Филипините са чудесно място ако беден млад мъж в България не може да си намери жена и съответно никога няма да има семейство.То вярно че бедността по принцип е един от най-лошите и вредни пороци ама човек трябва да е реалист.Ония там се продават за 15 долара на ден.Жриците де.За няколко хиляди родители с радост се разделят с дъщеря си а и тя е доволна щото не и се живее в колиба без вода и канализация.Всяко зло за

107

Бивш Емигрант

преди 5 години

Анонимен, отиди да поживееш в германия само 2- 3 мес. И ти гарантирам че ако си сложиш кръст на врата, може и да не оцелееш, и то от местните. 5 гражданства да вземеш, само като ти чуят името или къде си роден, си обречен. Това са антихристи!!! Мен ме нападнаха с бухалка германци защото нося КРЪСТ!!!!!

106

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 137С местния стандарт под внимание, 1000 долара не са особено много в централните части ... Кажи речи, 700-800 лева в България.

105

Анонимен

преди 5 години

Узбеките и таджиките гастарбайтери в Русия живеят 100 пъти по-добре от нашите черноработници в Германия.

104

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 135Ок, може и така да е, но просто не съм чувал за толкова хора. В моя край половината млади са или в Англия, или в Гермаия, или в скандинавските, или в САЩ. Казвам ти, защото от випуска 90 души в моето училище, 90 заминаха за чужбина, а от целия град, отанахме наполовина, за последните 25 години. Просот не познавам други хора да са отишли в Русия, не и от България.

103

Анонимен

преди 5 години

Заплатата на учител в Русия е средно 60-70 хил рубли, около 1000 долара. Българските учители могат само да мечтаят за такава заплата.

102

Българският успех:

преди 5 години

Миене на keнеф в лъскав хотел в Лондон!