181

айде ....

преди 5 години

Навремето, Станишката щеше да прави Слънчака секс дестинация. Спомнете си рекламите 2005 - 2006. Даже бяха направени витрините, ама после изнесоха момичетата щото българите сме били много консервативни.После загуби изборите и работата се разсъхна.Сега работят за други мутри, а нашите останаха да се стрелят за паркоместа.

180

Анонимен

преди 5 години

А колко са децата селективно ровещи в интернет и пишещи кодове на невръстна възраст и най-вече колко от тях успешно се справят с нещо съвсем тривиално в ежедневието си?

179

Анонимен

преди 5 години

С подобряване на когнитивните умения наложени от все повече развиващият се свят на технологийте, информацията и комуникацийте. Сега имаш деца които започват да пишат компютърен код на 10 годишна възраст, а могат да работят с компютър от 7 годишни. Разбира се че дете което играе на логически компютърни игри и търси свободно информация, ще има по добре развити когнитивни умения от дете израснало пред блока 70-те години. Нарича се ефекта на Флин.

178

Анонимен

преди 5 години

До 185Как разбра, че средното IQ се е вдигнало? Можеш ли да цитираш конкретно проучване, методика и т.н. или поне да кажеш на каква основа са тези изчисления? Само зо сведение, по данни на ООН (UN DESA)или Infoplease населението през 1950 е било 2.56 млрд, 1980 - 4.45 млрд, 2000 - 6.08 млрд, 2017 - 7.6 млрд.Как се доказва растеж на IQ-то при тази непрекъснато нарастваща се основа? И доколко този извод се разпротира върху цялото население, а не върху някаква представителна извадка?

177

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо хората казват, че нещата се влошават. За последните 50г средното IQ и средната продължителност на живот са се вдигнали с по 20%, изнасилванията са паднали с 90%, детската смъртност е намаляла 6 пъти, броя на аборти 3 пъти, убийствата в Европа са намалели тройно, възможността за образование е 10 пъти по висока. НОВИНИТЕ насаждат представата че нещата са много зле когато реално погледнато Европа никога не е била по добре.

176

Б О Г

преди 5 години

Обмислям Апокалипсис

175

анонимен

преди 5 години

Ето защо, природата ни го връща!

174

Анонимен

преди 5 години

Добро парче. Къде е клуба?

173

Гошо

преди 5 години

До Анонимен 175 Че DW са 100 пъти с по-достоверна информация от която и да е българска или руска медия.В кой свят живеете бе?Събудете се-стига заучени фрази от времето на социализма.

172

Анонимен

преди 5 години

При немците с бардаци е пълно навсякъде и си имат закони и си ги движат и печелят и данъци плащат. Абе бизнес- навсякъде другаде е робство, а при тях си е бизнес като другите бизнеси

171

Внимание!

преди 5 години

До хехеЯвно си педофил щом политизираш този сериозен проблем.Не е зле службите да проверят съдържанието на компютъра ти,където вероятно ще намерят сигурни улики достатъчни за досъдебно производство.

170

хехе

преди 5 години

КАКВА БЛАГОДАТНА СТТИЯ ЗА РУБЛОФИЛИТЕ, ПОДАВАТЕ ИМ ЧУДЕСНО ТОПКАТА! НО НЕЩО ПАСКВИЛА Е СЪШИТ С БЕЛИ КОНЦИ - УЖ ЗА М..Г. СЛУЧАИТЕ СА 181, ИЗВЕДНЪЖ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ 500 СА САМО В СЕКТОР ПРОСТИТУЦИЯ. АБЕ НЕ ДАВА ЗНАЕНИЕ, ВЪПРОСА Е ДА ЗАРАБОТИМ РУБЛИТЕ! АМА ДА ЗНАЕТЕ,Ч Е СЕ ГОТВАТ НОВИ САНКЦИИ СРЕЩУ ПУТИН, РУБЛАТА ОЩЕ ЩЕ ПАДА. АБЕ ХВАНЕТЕ СЕ КЪМ ДРУГ РАБОТОДАТЕЛ, ТАКА И ТАКА СТЕ ***, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА КОГО ЩЕ ПИШЕТЕ ПРОСТОТИИ, ПОНЕ СИ ВДИГНЕТЕ ЦЕНАТА))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))):

169

Анонимен

преди 5 години

е.*** демокрацията,е.*** и чудото ,ако е вярно това ние трябва да се махаме от този европейски съюз докато още имаме шанс да запазиме българското...

168

Копи / пейст

преди 5 години

Защо крадете статии от DW?! Същата статия е публикувана там на 25.08.2018!

167

дебел депутат

преди 5 години

не бягайте от България чада мои , внука ми иска за рождения си ден майбахх , все някой трябва да го изработи .

166

Анонимен

преди 5 години

Време е да идва потопа. Целия свят е изтрещял тотално.

165

Анонимен

преди 5 години

До LoykoТова, че сме най-великите го говорят хора, които ни скубят. Както във всяка страна, така и в България, има способни и умни хора, но те искат да бъдат ценени и затова отиват там, където ги уважават. В БГ ценим само простаците и мутрите, отвреме-навреме руснаците(защото тия как пият!), също и всяка друга страна, която иска да ни ползва за собствените си цели.

164

Анонимен

преди 5 години

Къде го пише това? Дойче веле! Аха. Достатъчно.

163

Loyko

преди 5 години

Nerazbiram.Nali bulgarite sme nai velikite,nai umnite,nai silnite,nai krasivite,...a to kakvo izleze...ROBI...

162

Ценкооо...

преди 5 години

Франкфурт,шурето и прочие? Може би идеш оттам - както и да е - книгите само ги предпочитам - любимите - лек ден и ауфвидерзейн...