11

Анонимен

преди 5 години

Виновен е "асът" летец бивш шев на ВВС Румен Радев - това се знае отдавна.

10

do 5

преди 5 години

до 5. купоните на луканов и виденов както и много по света когато дойдат проруски управници дори без да са комунисти ги правите такива *** герберасти, продажни мутри , навсякъде саботирате, правите преврати , не се крий зад виденов и орешарски, много кадърни хора са, а грешката е че оставяме такива саботьори като вас ненаказани.

9

Vuzmezdie

преди 5 години

Тази препратка на Борисов се отнася за Другаря Президент - Обединителя на Народа. Тоя Радев би си признал накадърното управление, когато чумата върне децата! Той е като Свекърва - знае само да критикува, без да е кадърен да покаже начин за решаване на проблемите.

8

Анонимен

преди 5 години

Ако имаше поне малко в пожарникарски глава,нямаше да се чудиш!!Ами то не беше КТБ,то не беше ТР,сайта на РАБФАКАДЖИЙКАТА,Заев ти сложи динена *** !!От всички държави на Балканите с най-нисък жизнен стандарт,и най-много се хвали Тиквата-ТОЙ Давал !

7

анонимен

преди 5 години

Оставка ТИКВО!

6

Анонимен

преди 5 години

ОСТАВКА НЕКАДЪРНИЦИ !ПРИБИРАЙТЕ СЕ НА СЕЛО.ЗА НИЩО НЕ СТАВАТЕ.

5

eee

преди 5 години

е да, забравих че в тази държава всеки друг е виновен не и властта, а в БГ властта освен че е виновна с безхаберието си е и безкрайно нагла и най вече ненаказана, в нормалните държави такива продажници са отдавна в затвора ама наli сме БГ какво да се учудвам...А един шеф на ВВС помня че все те ръчкаше че не се прави нужното за ВВС и че ги унищожаваш и се вижда че е умишлено, по чия поръчка, мястото ти е в затвора до живот, заедно с тия дето те крепят.

4

Анонимен

преди 5 години

Не знам някога герберастите да са се признали за виновни по повод какъвто и да било случай.

3

Анонимен

преди 5 години

Преди време имаше снимки на физкултурника Цв. как се кълчи по къси панталонки и аха вече от кълчене да се покаже през прачола на гащетата ***. Е, големи демонстрации

2

Анонимен

преди 5 години

Трябва да купят самолети с два двигателя. Ще изпадат като круши още на тренировките, ако са с един. Ф-18 най-добре.

1

КОГА

преди 5 години

ОСТАВКА ХАЙДЕ ВЪН СТИГА С ТЕЯ ГЕРБ И БОЙКО СЪБУЖДАЙ СЕ НАРОДЕ ВЪН НА БОЙКО ОСТАВКА