71

Радев да мълчи

преди 5 години

Аферата на генерала с любовницата му. Амбициозната любима на генерала отдавна изместила законната му съпруга. След като я назначава за пиар, тя започва да коли и беси. В армията я знаят като генерал Деси.Отначало заема само щат във финансовия отдел. После съвместява и длъжността шеф на пресцентъра. Нарушавайки устава на армията, Румен Радев е наказан. От левицата не са подозирали, че хвърляйки кандидат президента си в предизборна битка ще лъснат тайни от скандалния му любовен живот и афери.

70

Цеца Банкянската

преди 5 години

Хан Аспарух е виновен - не е влязъл в НАТО, нито е организирал обществената поръчка за хвърчилетите.

69

смехрко

преди 5 години

Жалки тролчета платени от БКП и БСП подкрепени. Злобата ви няма край.А наглоста ви е безгранична .Кой е виновен тоз който е бил командващ .Който сназначи на две длъжности любовницата си:)))))))))))))))) и икономиса от налйотите.Тоз чийто баюа блъсна превозно средство и отне предимство:))))))))))))))) и без проверка за алкохол и наркотици:))))))))))) пуснат по живо по здраво.А наказателният АКТ на водача с предимство и го криха 8 дена това:)

68

Yoan

преди 5 години

"Борисов за "Кугър"-а: Не сме само ние виновни!" Ами кой? Който раздава парите - разбира се, че той е виновен! Проблемът е, че той не чете нашите драсканици тук, а пък и не го интересува народа - ние дребните (плебса) какво мислим! Пука, че му дреме на оная му работа! Абе, няма ли съветници покрай него, да му кажат какво става в тая държава или страх лозе пази. Явно има и по-силни от него, а на тях не въобще ме им пука!

67

Анонимен

преди 5 години

който дава парите-той е виновен !

66

Бойко Борисов

преди 5 години

Редовно се изказвам неподготвен

65

Бойок Борисов

преди 5 години

Аз съм виновен за престъпността в България щот едно време бях шеф на МВР

64

Един от Северозапада

преди 5 години

До Чупещ *** Но няма и ден, в който поддръжниците му тук да ни убеждават, колко е велик..."В чарството на слепците-едноокия е цар!" Гледай Баце и си прави сметка за нивото на поддръжниците му....

63

Един от Северозапада

преди 5 години

Пътник си, Баце, и го осъзнаваш ...Какво стана с КТБ, какво стана с ЧЕЗ, а помня, че Меркел ти даде и едни 160 милиона евро май, преди време, за бежанци? Усвоихте ли ги? А сега какво стана с Олимпик? Май за трети път за една година ще вдигаме цените на застраховките, за да покрие народът загубите? А доходите, Баце, кога ще вдигаме? В края на мандата? Че като гледам-гаф след гаф и скандал след скандал, края е близо...Свърши вече преразпределението на обръчите пари от ЕС...

62

Един от Северозапада

преди 5 години

Колкото и да си правиш ПР, Баце, пътник си.На където и да се обърна, всичко мрази гербаджиите. Само един етнически бъгарин, но силно заблуден в представите си, се изказа за управлението , но римляните по нашия край го поддържат, заради престъпното бездействие на властта и помощите, които се дават, да стоят мирни и да гласуват...Средни и малки бизнесмени са пропищяли, фалиращи или пред фалит.А наскоро един песионер, ривърженик на младини на СДС, обяви, че си иска Масларова, да индескира пенсиите

61

Геш

преди 5 години

Този...защо не поеме вината за ширещата се престъпност !!! Нали беше гл секретар на МВР

60

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 5 години

До Радев???Има бе,Росица Банова!

59

бай Вълчо от Хисаря

преди 5 години

А,бе тоя и вятъра нямат спиране.Що не си ритка мачлета с бистришките тигри ами ръси тъпизми.Поне през почивните дни да ни остави на спокойствие

58

Чупещ тъпомера

преди 5 години

Няма ден в който Тиквата да не изръси някой тъпотия.

57

До 63

преди 5 години

"БСП не могат, дори да допуснат... - че може да се управлява и без да се краде..." Точно така! Понеже те са най-наглите крадци, си мислят, че всички са като тях. Те винаги са управлявали затънали в кражби и лъжи. Затова фалираха България. Сега саботират успехите и труда на ГЕРБ.Добре, че всички нормални хора знаят, че лъжите им се диктуват от баба им Корни и отдавна никой не им обръща внимание. Виждаме, че и мафията е тяхна.Много се напъват да казват на бялото черно, но ефектът е нула..

56

Анонимен

преди 5 години

Имаме напредък! То не бяха виновни комунистите, то царя, то руснаците(че са ни освободили), то руснаците(че сме били в съветска зона на влияние), то сърбите, то гърците, то турците, то албанците, то Хан Аспарух(че тука ни е създал държавата)...Сега Тиквонтии 1-ви призна, че и той има вина, ама не бил само той виновен! Може би след още 3 мандата крадене на корем, най-накрая ще признае тоя гьон, че е виновен за нещо. Ама има ли смисъл да го чакаме?

55

анонимен

преди 5 години

Железен като комунист.Просто като комунист.Краде като комунист.Други те виновни като комунист.Има за кво да е учил при бай тошо

54

реалиста

преди 5 години

Как може някой да си помисли, че Вожда има вина. Той няма вина за Търговския регистър, Олимпик, ГРАО, здравеопазването ни, образованието, дребния бизнес, цените на вода, тока и отопление. Разбира се няма вина и ширещата се корупция и плачевното състояние на съдебната система, за Ало Ваньо, за краденето от данъците ни при саниране и т.н. Разбира се, че няма вина най - умния пожарникар и пребоядисан комунист. Все пак е управлявал САМО 10 години.

53

Анонимен

преди 5 години

Дори и тази икона, която подарява, е купена с държавни пари.На снимката - Борисов разяснява на отеца кой е изобразен на иконата.

52

Анонимен

преди 5 години

ИВАНОВ, ИВАНОВБОРИСОВ ЛИ ВРЪЧИ НАГРАДАТА НА ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ ЗА НАЙ-ДОБЪР БАНКЕР НА ГОДИНАТА? БОРИСОВ!БОРИСОВ ЛИ НАРЕДИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВНИ И ОБЩИНСКИ ФИРМИ, БОЛНИЦИ, МИНИСТЕРСТВА И ПР. ДА СИ ВЛОЖАТ ПАРИТЕ В КТБ? БОРИСОВ!НАПРАВИ ТОВА, ЗА ДА СЕ НАБЕРАТ ПОВЕЧЕ ПАРИ ЗА КРАДЕНЕ.