129

Анонимен

преди 5 години

теглете, теглете, за да купувате тухли, то колелото се върти.

128

Редактора,

преди 5 години

защо триеш истината, казана в номерираните постове?Ами така функционира цялата куха т.н. "финансова" система - на "купуването без пари"! Нека хората знаят, макар, че те най-вероятно си го знаят!

127

Анонимен

преди 5 години

Бедни бедни колко да са бедни за 100 лева банкнота можеш да си купиш пачка турски лири. И заплатите са ни по-високи. 400 лева удари ли минималната в Турция или скоро?

126

Анонимен

преди 5 години

до този с цифричките - смени си дилъра бро , пробутва ти *** .

125

10

преди 5 години

И ако сега не ме изкарате от ***, колективно ще ви сгромолясаме цялата икономика, и то така, че никога повече няма да ви изберат! И хоп, над теб се разпъва спасителен чадър, ти скачаш и се измъкваш!край

124

9

преди 5 години

Всички са в добро настроение, докато един ден, един мъничък директор, на мъничка спестовна каса, не решава да поиска от един алкохолик, малко пари за погасяване на първата вноска. И тогава Маркус, няма да е зле да си насочиш частният самолет в посока на Карибите, или да правиш нещо многообещаващо отиваш при правителството и казваш: Вижте сега! Тия всичките са на социални помощи! Това са вашите хора!

123

8

преди 5 години

Тройно А- Абсолютна Алкохолна Аванта. И с тази оценка Тройно А, Централните банки на Бавария и Хамбург се втурват да продават ГДС с размах, и всички се включват- големи пенсионни фондове, хората продават държавните си облигации, зъболекарите се преквалифицирват на брокери, защото това е пътят към милионите. Цялата страна откача, всички кипят от ентусиазъм и участват в играта, известни анализатори твърдят, че докрая на годината борсовият индекс DAX ще мине 12000 пункта.

122

6

преди 5 години

Сега ще си вземем най-добрите ГПО тези на алкохолиците-докторанти, без цироза на черният дроб. Това си е направо бетон! Окрупняваме ги още веднъж в нов, непоклатим финнасов продукт ГДС ,т.е. Гаранционен Делириум Сертификат! И за да придадем още повече достоверност на тези ГДС сертификати, ще бъдат оценени от американска рейтингова агенция. Както можеш да се досетиш, тези агенции просто гадаят! Те гадаят дали си в състояние да си плащаш дълговете.

121

5

преди 5 години

Но един ден , година или месеци по-късно, на Централните банки на Бавария и Хамбург им проблясва, че изпускат яка далавера.На теб като инвеститор, вече трябва да ти светне да бъдеш по-предпазлив, особено когато Централните банки се опитват да влязат в играта.Но още всичко е яко, страхотно, върви си супер, чудесно и всички са в добро настроение. А и Централните банки имат добри идеи. Казват: ГПО, добре, но всичко това може да се направи много по-сигурно. Желязно така да се каже.

120

2

преди 5 години

Но един ден на личният ти банков консултант му прави впечатление, че според документите, според тефтерите си на голяма печалба. Вика те при себе си и те пита: Как го правиш? Ти му обясняваш за номера с дълговите книжа (със записването в тефтера). Банкерът казва: Брилянтна идея! Знаеш ли какво Маркус, от това ще изфабрикуваме един финансов продукт! Ще вземем тези дългови книжа, ще ги окрупним и ще ги продадем с известна отстъпка, нали така?

119

1

преди 5 години

Да речем, че искаш да отвориш малка кръчма. За нещастие нямаш никакво понятие от кръчми, и я отваряш в квартал, пълен с безработни алкохолици. Те, естествено не си поръчват нищо, защото нямат пари. Един ден ти писва и казваш : Майната му, ще им давам на вересия!, и започваш да записваш в тефтера. Пишеш, алкохолиците са доволни, а на теб вече ти е все тая дали печелиш пари на практика, или само на теория.

118

пламен

преди 5 години

ГЕРБ Краде . А народа мизерства и затова теглят кредити за да оцеляват. Но тези кредити се оказват мечешка услуга с огромни лихви. Ето това е Европата ви.

117

Lina

преди 5 години

Така е и не е точно така. "Спасителен кредит" ,до заплата теглят наистина хората в нужда. Има и такива, които искат последен модел мерцедес, бмв, диван, голям телевизор, искат още една стая, още един апартамент, но не продават наличния, мечтаят " на кредит", простичко написано. Като прибавим и, че не умеят да смятат +/- = съвременната мечта, новата средна класа. Караща каравела за 250 k, ,живееща в люлин , примерно.

116

Анонимен

преди 5 години

ГЕРБ е на власт от 2009 година, но успя да открадне повече от всички останали взети заедно и с откраднатите пари си купува продължение на властта и на краденето.

115

Анонимен

преди 5 години

Кредит се тегли в случаи когато желаеш да удвоиш дадена сума. За лек бизнес къде се казва да си имаш винаги пари. За сметки, дрехи, ваканции кредити не се теглят. Това готови пари. И се харчат Най-лесно. След това те засмуква вакуум на безпаричиетои не може да се оправиш.

114

Анонимен

преди 5 години

Не лъжи! ГЕРБ е на власт от 2009 година с прекъсване от една година. В София ГЕРБ е на власт от 2005 година.

113

В градовете е добре

преди 5 години

ГЕРБ е на власт само за 6.5 г. и прави страшно много за България. Всичко е видимо - нови водопроводи, канализации, пречиствателни станции, магистрали, спортни зали, училища детски градини и още безброй други благини. Комунистите само знаят да плюят, да лъжат и да злобеят, въпреки, че не правят и не са направили нищо. Проблемът е, че в градовете и най-вече в София се живее много добре. Така че цяла България е хукнала да се преселва в столицата. Няма кой, а и никой не иска да работи на полето.

112

Анонимен

преди 5 години

Викате дайте да си върнем БКП на власт, те не крадяха и не слагаха техни хора навсякъде така ли? Всичките са от една майка раждани. Докато има народ с ограничено мислене няма как да вървим напред.

111

Гробокопач

преди 5 години

Но, Бойко и съпридружието му Домусчиев-Тилев-Златев не теглят кредити, за д аживеят. На тях, дори Бойко им налива пари за "Бог да прости" от европските фондове, за да създават "Светлото Бъдеще"

110

Анонимен

преди 5 години

До 102Чакат нещо да е с намаление на цената и тогава купуват по малко.--видал съм с очите си, как доста известни в публичното пространство хора, взимат "на промоция4, че даже и крадат! Да казвам ли имена, че ше стане страшно... щото има и "братя" в тази бройка...