149

БСП/БКП е мафия

преди 5 години

Мафиотите, мутрите и чалгата се пръкнаха от БКП/БСП след 1990. . То не бяха рекети и убийства при тяхното управление. . Разграбиха държавата с червените куфарчета.. Разбиха и ограбиха предприятията. . Разграбиха здравната каса и пенсионния фонд. . Изнесоха парите в офшорки и т.н. . Сега са милионери с хотели по морето (всички са техни) и из цялата страна. . Станаха рентиери и работодатели, като дават най-ниските заплати в ЕС. Повечето фирми са техни и изстискват българите до дупка.

148

Анонимен

преди 5 години

Нормално, американският начин на живот е така. Кредити и ипотеки. Нали ги копираме.

147

Анонимен

преди 5 години

Оставка

146

ББ

преди 5 години

Някои сте бедни. Други имаме острови и щавим Мис ***!

145

Анонимен

преди 5 години

Гербавите крадци изсмукаха последните жизнени сили на клетия български народ!Обаче искат още!

144

Анонимен

преди 5 години

До няма време...146Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз,--мда ... пътят "гърция-2" е открит, викаш... е то това го могат само "пасок", т.е. бе се ***, или "новата демокрация" - "се де се"!Умряла работа е това!Сваляй цялата система и раздавай биткойни по равно на всички!

143

Анонимен

преди 5 години

До няма време...гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?--те отдавна са умрели, ама явно не си дават сметка, иначе отдавна да се излези от еврото

142

няма време...

преди 5 години

Ако до няколко месеца не се вдигнат поне 2 пъти всички доходи в България(включително и пенсиите), разбира се и с финансовата помощ на Европейският съюз, ще има тежки народни брожения и много българи ще напуснат страната с непредвидими последствия за България. Какъв е смисълът да нямаме практически външен дълг (и да се хвалим неуместно с това), а народът да се гърчи в недоимък, а гърците да имат повече от 500 милиарда евро външен дълг и 5 пъти по-големи доходи и пенсии от нас ?

141

Анонимен

преди 5 години

За пръв път от 2011 г. насам БНБ отбеляза ръст на необслужваните заеми. С 200 милиона лева се увеличават лошите и преструктурираните кредити през юли, в сравнение с преди година, показват още данните на БНБ.--мда ... както казват руснаците : "это первая ласточка!"Винаги съм се чудел на лихварските правила, да считаш за "актив" някакви очаквани, имагинерни бъдещи несвършени взимания!? (( "Актив" е това, което ти дрънка в джобчето "сега", всичко друго е Вятър и Мъгла!

140

Анонимен

преди 5 години

Лихвите в България високи българинът недоволен. Лихвите в Турция ниски, българинът пак недоволен. Няма угодия.

139

Анонимен

преди 5 години

До 141Е как да живеят с 200 пенсия или 400 600 нетна заплата--ако не можеш да изкараш месеца с 200 лв пенсия, то със сигурност, следващият месец и на половина няма да можеш да изкараш, като от пенсията извадиш вноската! И спиралата се завърта!Умряла работа е този бизнес, мога да ти кажа! няма бъдеще, слушай какво ти казвам, а аз винаги до сега познавам доста в аванс!

138

Анонимен

преди 5 години

До 140В момента лихвите са ниски, какво ненормално има, че хората взели кредит?--аз не виждам нищо нормално, даже и т.н. "лихва",( т.е. пари от въздуха), да беше отрицателна!Искайки заем, ти СЕГА харчиш пари, които още не си зарабатил! Замисли се над това! Т.е. "днес" ти крадеш от "бъдещето си", при това - с процент отгоре!

137

Анонимен

преди 5 години

Е как да живеят с 200 пенсия или 400 600 нетна заплата ако въобще някой ги наеме току що излязли от ВУЗ или училище.В европа взимат пенсии хиляда евро и заплата от 2000 до 20000 евр

136

Анонимен

преди 5 години

До ГЕРБ foreverкредити теглим само в извънредни случаи както правят всички нормални хора по света.--само да вметна, че "нормалните" хора никога не кандидатстват за кредит !на нормалните им вменяват "чувство за вина", че видите ли, ако нямаш кредит (демек - ако не си обещал да си скъсаш зад ника от работа тройно), значи си нещо си "беден", "ненадежден"...а истината е, че просто не си ***! Тази система на "купуването без пари" - просто е обречена на естествена смърт, чисто математически

135

ГЕРБ forever

преди 5 години

Това не е вярно!При управлението на ГЕРБ българите живеем в пъти по-добре от преди.Взимаме пари-богата работа,кредити теглим само в извънредни случаи както правят всички нормални хора по света.Само при ГЕРБ можем да лежим с пълни кореми,да си чоплим носа и да не мислим за нищо.

134

Червените милионери

преди 5 години

Една малка част от червените милионери ограбили България: Р.Овч.; Корнелия Нинова - Лъжата ; Г.Гергов; Гуцанов-Медузата; Бриго Аспарухов; Манджуков; Гущеров; агента Гоце - Първанов; Вес.Лечева, Баневи и още много, много червени милионери, откраднали милионите си от българския народ.А оглупелите червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Ха-ха-ха!Нинова, питай мъжа си защо се вдигат цените на горивата. Той е виден ръководител в Лукойл и би трябвало да знае.

133

Фалитите на банките

преди 5 години

БКП с Орешарски фалираха КТБ.Фалирали банки от членове и активисти на БСП и ДС агенти: Бизнесбанк - 6 млрд. и 132 млн.лв. дългове към ДСК; Първа частна банка - 3 млрд. и 980 млн.лв. дългове към ДСК; Търговска банка Славяни - 2 млрд. и 181 млн.лв. ; Добруджанска търговса банка - 1 млрд. и 150 млн.лв.; ТС Б.анк - 1 млрд. и 500 млн.лв.; Агробизнесбанк - 886 млн.лв.; Търговска банка Елит - 819 млн.лв.; Балканска универсална банка - 554 млн.лв. ; Българска земеделска промишлена банка - 465 млн.лв.

132

стар пожарникар

преди 5 години

Днес, май не се страхувате от закриване. Помнете Боко е Велик!

131

Анонимен

преди 5 години

До 132теглете, теглете, за да купувате тухли, то колелото се върти.--аз не знам да има и един човек, който да е "теглил"! тегли се билетче от лотарията или празен фиш от тотото, който после да попълниш.не знам как става физичски "тегленето" на кредит? чувал съм, че се "отпуска", след подаване на документи и евентуално "одобрение." Ако се е "теглило" до момента, то затова нещата са стигнали до тук, ама топката си е изцяло в полето на организаторите на "лотарията" или на тотото

130

Анонимен

преди 5 години

от това мухалобоико трябва да потъне от срам и позор