21

Ботьовъ

преди 5 години

Мила ми Боряно! Първо , гражданската поскъпна за половин година с ПЕТДЕСЕТ процента ! Второ , системата с бонусите вече 18 години всеки момент ще я въведат и ОЩЕ НЕ Е въведена ! Трето скоро гражданската по цена ще стигне цената на бюджетен автомобил втора ръка - нормално нали ! И четвърто , но според мен на първо място : куп ламарина не може да носи отговорност ! Би трябвало Гражданска отговорност да поема ,плаща и покрива водача , независимо от коя кола кара ! А за ламарината си е маслото !

20

Анонимен

преди 5 години

Неее, явно не сме го разбрали човека. Явно има предвид, че тепърва ще поскъпва. Демек тия 100-150 лв досега нищо не са.

19

Анонимен

преди 5 години

Питам какво правим с румънските полици които реално източват фонда с катастрофите си из цяла европа където обещетенията са огромни.

18

Анонимен

преди 5 години

Ще поскъпне, с колкото реши разбойко

17

Анонимен

преди 5 години

Не знам защо все още има наивници, които си мислят, че с бонус-малус ще плащат по-малко от сега?! При застраховка на колата, а не на шофьора, бонус-малус е неприложима. За да го има, трябва застраховката да стане за шофьора, което означава шоково поскъпване на застраховката. Е, после изрядните ще си плащате много повече от сега, но по-малко от другите и ще си мислите, че е по-добре.

16

Анонимен

преди 5 години

Фалитът на Олимпик, показа, че въпреки сумите, които ни удържат при всяка застраховка Гражданска отговорност за Гаранционния фонд, Гаранционния фонд не работи. Пита се къде са парите ни? За 2017 това са по 12 лева от всяка Гражданска отговорност и ако не бъркам 20 ст. за всяко застраховано място в колата със застраховка Злополука.

15

zeus

преди 5 години

И с 1000 лева да ги вдигнат пак ще блeeм по форумите и ще плащаме кат попове. Есента като вдигнат газ, парно и това повлече останалите цени, пак ще блeeм и ще плащаме. Oвчи народ, слаба държава...

14

Що?

преди 5 години

Нали щяха да въвеждат тая система бонус малус??? Или сега тоя фалит на Олимпик им дойде дюшеш на застрахователите - 60-70 лв. минимум отгоре. Сега ще стригат всички, вместо да направят разграничение между съвестни шофьори и джигити...

13

Александър

преди 5 години

Абе как може на 24 август да пишете дали ще поскъпне гражданската застраховка?Като тя вече поскъпна с доста. От личен опит знам при мен 150 лв нагоре. Но иначе не е шоково споко ;)

12

Юрист

преди 5 години

Ако имам застраховка в Олимпик и КАТ ми вземат книжката ще ги съдя до дупка за незаконно действие. Все още компанията не е обявена във фалит и полиците трябва да си важат. Не знам в това МВР няма ли квалифицирани юристи? За да е юридически издържано действието трябва да се уведоми всеки един притежател на застраховка лично, с изведено по надлежния ред писмо, че застраховката е невалидна. КАТ трябва да разполага с копие от това писмо и да се позове на него за да ми състави акт.

11

Анонимен

преди 5 години

Тези от разни асоциации как едно смислено нещо не казаха и не предложиха?!

10

Анонимен

преди 5 години

Мойта беше 170 миналата година, сега е 245. И това поскъпване още преди фалита на Олимпик. Смятайте с колко ще поскеъпне след фалита. Поне още 150 лева отгоре.

9

Тигър

преди 5 години

Всичко в България е опорочено. Не искам нигога да се връщам. Чудя се как живеят хората. Махайте се докато можете.

8

.....

преди 5 години

Колко още бе мам*****та ви ? Моята я вдигнаха с 100ле за една година.

7

Анонимен

преди 5 години

По принцип трябва да поевтинее защото хората търпят загуби.

6

?

преди 5 години

Тази статия да не е писана миналата седмица? Масовата гражданска поскъпна вече и то шоково с 25-30% или 60 лева за полица. А споменатия бонус-малус дано най-накрая го внедрят. Аз нямам нито един фиш/акт, а плащам риска на джигитите с 20 акта.

5

сещайте се

преди 5 години

зад фалита на олимпик е сделка за наркотици....

4

Анонимен

преди 5 години

Спрете ни и тока. Не искаме вода.

3

комунист

преди 5 години

а има ли гаранция фалит или требе да си направим отделна застраховка на застраховката на застраховка и поне 1000 лв я направете

2

Анонимен

преди 5 години

Той вече е известен като Бойко Олимпиеца от Банкя, да се свети името му от Раята и Бойколизците.