41

Водач

преди 5 години

Поредната платена публикация. Как пък никой не защити добросъвестните водачи, сключили добронамерено задължителната застраховка?

40

Анонимен

преди 5 години

Докога ще има задължителна застраховка? И българите си мълчат за този рекет.

39

ГЕРБавите тикви

преди 5 години

Окрадоха "Олимпик", сринаха регистъра, източиха здравната каса, опустошиха животновъдството, но за сметка на това отново натоварват народа, с увеличение на цените на застраховки, увеличение на цени на природен газ, увеличение на цени на парното, увеличение на цени на тока и увеличение на цените на всички хранителни стоки.

38

Активист на БКП

преди 5 години

Питайте президента Плевнелиев от ГЕРБ !!! Казват, че ,,Олимпик,, е негова !!!

37

Анонимен

преди 5 години

Все ми е тая, колата не задължителна, още поече ако не може да си я позволиш да и плащаш масрафа. Народа масово се лишава от деца, само и само да може да купи някоя трошка и скъп телефон.Абее най-добре да ги махнат изцяло гражданските. Всеки да си кара както знае. Тъкмо тея с парите, ще видят, че нова хубава кола няма да оцелее и ще спрат да карат такива. А *** ще е супер доволен, че няма да му се налага да завижда на тея с хубавите коли.

36

промо

преди 5 години

с колкото реши гроб, как с колко нали държавата решава и ни задължава

35

kl

преди 5 години

1000 ГО ! - така ще преборим и трафика, и войната по пътищата ! Чудесно ! Не - по-добре 2000 лв - без разсрочване !

34

Българин

преди 5 години

А как да разберем, дали краха на Олимпик не е бил дирижиран с цел прибиране на едни стотици милиони и поскъпване на едни други застраховки, с цел още по-голямо забогатяване??!! Т.е. правя си застрахователна фирма, завличам стотици хиляди потребители, после фалирам, взимам си едни тлъсти парички, конкуренцията вдига цените и така цялата мафия е доволна!!!??? А потребителите, ами ние и без това търпим системата вече почти 30 години, така, че още едни пари на наш гръб няма да са проблем...????!!!

33

Анонимен

преди 5 години

Гледам призиви по-долу - гражданската да не не автомобила, а на водача, а останалите дигат палци?! ВТФ?! Мислете малко ве! Ако стане така, то това значи, че всички, дето имат книжки, трябва да плащат застраховки, за да имат право да седнат зад влана. Всяка година. И всички чужденци дето влизат в БГ. Щото ще сме уникални с тая простотия в цял свят!Ами моя случка - камион му отпусна спирачката, тръгна по наклона и ме удари. Кой плаща тогава?

32

Анонимен

преди 5 години

Еми не е шоково от 210 лв. сега съм на 295. Никак, ама никак не е шоково. И то при оставащи 6 месеца застраховка при Олимпик, ме принудиха да си направя нова. Сега чакам и Трактора да си фалира фирмата и да си направя нова при някоя друга мутра. Оня ***, трябваше да обясни, какво има предвид под "избирайте си вниамтелно застрахователите" Ако някой знае да каже, кой ще фалира последен?

31

тик так тик ....

преди 5 години

Идват тежки времена за хунтата на ГЕРБ,Б Б трябва да измисли нова приказка иначе ги чака разгром,където и да погледнеш грабежи,корупция,мафия,фалити не работеща държавна администрация и тн.

30

Анонимен

преди 5 години

Това ако беше станало в друга държава тия 200хиляди щяха да са на улицата пред парламента а не по форумите да си четат езиците а тия да се подиграват с тях

29

Нормално е

преди 5 години

Еврофондовете намаляват и герб почва да краде напосоки. Сега тези, дето викаха всичко ще търпим, само да не са комунистите, е време да си изядат думите

28

Поскъпна

преди 5 години

Сеа да не обвините, че съм комунис&т и русофил, щото съм забелязал увеличението?

27

Анонимен

преди 5 години

Един въпрос защо това не се случи да кажем в Унгария или Чехия да речем хората да си направят застраховки после да се окажат че са ги измамили и са невалидни и да ги глобяват на пътя едва ли не като престъпници да им вземат книжката

26

Анонимен

преди 5 години

Цената на гражданската ще бъде, колкото кажат "бизнесмените с легален бизнес". А система бонус-малус ще има по същото време, когато имаме правова държава и електронно правителство.

25

Поскъпна

преди 5 години

Вчера я плащах, със сто лева повишение от миналата година..Парното ще поскъпва с още.Тея полудяха, на друга планета са!В Германия нищо не се е увеличило.

24

Анонимен

преди 5 години

От 195 лва мината година сега е 270 лева. Въобще не шоково...За свещи да ги дадете!

23

Анонимен

преди 5 години

Те поскъпнаха гражданската преди да обявят фалита на "Олимпик",защото знаеха какво ще се случи.И сега пак ще я вдигнат под същия предлог.

22

Ботьовъ

преди 5 години

За ламарината си е каското ! За водача Гражданската !