35

Анонимен

преди 5 години

Ограничението от 60 е за КАТ като застанат (когато са закъсали за пари) и да няма празно.

34

Анонимен

преди 5 години

Вместо знак за начало на магистралата, са сложили ограничение 60 км/час! Важи до Бургас....

33

jj

преди 5 години

С колкото и да караш накрая винаги ти пишат че си бил с несъобразена скорост

32

!

преди 5 години

Как 60, много са. Да сложат 20

31

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

30

Димитър

преди 5 години

Знака до спрелия камион няма нищо общо с указването на начало на магистрала.

29

Анонимен

преди 5 години

вижте гугъл мап, след църна маца има един спрял камион и там има знак

28

Анонимен

преди 5 години

И къде започва магистралата? На кой километър, на 50-ти километър ли или на 350-ти? Тук един твърди, че има знак за начало на магистрала, къде точно се намира?

27

Анонимен

преди 5 години

Дааа! И мен това ме разконцентрира на излизане от София по Хемус. От къде започва магистралата? Иначе по пътя до Пловдив има ограничени 120 км.ч. А на влизане от пътните възли също има знак. Знаците са в зелено.

26

Анонимен

преди 5 години

Колометър нула на магистралата трябва да е там, където е и знака за начало на магистралата, а такъв знак не знам да има, а всеки път се опитвам да видя такъв знак.

25

Анонимен

преди 5 години

От кога километричните камъни(табелки) станаха, пътни знаци указващи ограничения и скорост? Там където, започва магистралата си има и знак и всичко. Това е все едно при потегляне навигацията да ви каже, че сте на нулев километър и можете да карате с 140 км/ч.

24

До 21

преди 5 години

Редовна автобусна линия може да се движи по магистрала. Няма забрана за това. Въпросът е да няма спирка на самата магистрала, без специална отбивка.

23

Анонимен

преди 5 години

Няма знак Начало на магистрала.

22

Анонимен

преди 5 години

Числата трябва да показват километрите на магистралата, а разстоянието до София е нещо съвсем друго.

21

Джедай Мастър

преди 5 години

Е че то знак не е имало никога, чудно как чак сега са го забелязали. има ограничение 50 при милиционерската караулка, където по стар бг обичай се кара с 30, да се подмажем на милицията и после няма нищо докато пътят стане 2 лентов.

20

StoyanovAD

преди 5 години

Няма табела за начало на автомагистрала защото до разклона за Долни Лозен се движи редовна автобусна линия 7. Ако е магистрала не трябва да се движи градски транспорт по нея. Табелата изискваща винетен стикер е след разклона за Елин Пелин защото до там е софийска община и пътя до там явно е общински, а не магистрален.

19

Аре стига!

преди 5 години

Имам чувството,че умишлено се повдигат безсмислени или лъжливи темичКИ по важни теми, че после,като се направи на пух и прах "новината" и някак си не върви да се говори по изключително по-важните проблеми на същата тема.А за знака: има си знак, первектен, точно където започва МАГИСТРАЛАТА,а не където е километър 0 от София. Така и трябва да бъде! Цифричките не броят килоетрите магистрала,а растоянието от София!Утре, ако на 10км. се премахне статута "Магистрала" цялата номерация ли ше се мести?

18

Анонимен

преди 5 години

Не съм много съгласен с господина самата табела която осведомява водачите за километрите до Пловдив и Свиленград е зелена на цвят което означава, че става въпрос за магистрала, друг е въпроса дали това двулентово нещо може въобще да се нарече магистрала.

17

Рошавата мида

преди 5 години

Нарисувай една тиква от долу и готово , всичко ще е ясно :)

16

Анонимен

преди 5 години

До ФактПусни си гугълмапс, премини на стрийтвю и ще видиш, че има знак за начало на магистралата. Преди знака, разрешената скорост е 60, след знака - пише си на табелата.Километричните знаци 0, 1,2....366 нямат отношение към магистралата.