55

ergen4ev

преди 5 години

къде има магистрала?този каруцарски двулентов път ли се има в предвид на който е животозастрашаващо да вдигнеш над 60-70км/ч ?и на който с висока скорост разни комплексари *** и джигити си въобразяват че ще впечатлят селянката седяща до тях ли?този двулентов път е за каруци а не за данъкоплатци дето да си трошат окачването

54

Анонимен

преди 5 години

Този участък е катаджийска банка особено през тъмната част на деня. Има забрани капани.

53

Анонимен

преди 5 години

До Агент Нови ЧъкНе им давай такива идеи, че наистина може да въведат задължително светене на всички възможни лампи в колата...

52

Учуден

преди 5 години

До Анонимен 50Разходих се до въпросното шосе и нищо нередно няма!Вижда се отдалеч че предстои Т-образно кръстовище с триъгълник в средата и мноооого табели.

51

Агент Нови Чък

преди 5 години

Поради повсеместните бъркотии с пътни знаци предлагам ГЕРБ да въведат задължително шофиране през деня с включени дълги, а не къси светлини! Само така могат да се поправят нещата!

50

опетков

преди 5 години

До Е-е-е, а стига де Само при ГЕРБ ли? А когато нямаше ГЕРБ нещата вървяха по мед и масло под крилото на столетницата.

49

Анонимен

преди 5 години

А какво да кажем на пътя от Стражица кадето се включва в шосето от бяла към Попово изведнъж пред тебе Стоп би трябвало да се сложи преди това знак че излизаш на път с предимство

48

Анонимен

преди 5 години

шофьорите са виновни иначе за ПТП-тата, пътища като слънце, обозначени...

47

Анонимен

преди 5 години

това не е аварийна лента защото пътят не е магистрала и каруца да караш също не си в нарушение

46

до 46

преди 5 години

Тъжно, ако си шофьор, и не знаеш какво е това. Даже не тъжно, ами притеснително...

45

Слънчарски

преди 5 години

А това какво е тогава? - https://google.bg/maps/@42.6320063,23.4562227,3a,19.9y,102.22h,88.14t/data=!3m6!1e1!3m4!1s9ZMQB6J-TRrAJFpg0kX2Aw!2e0!7i13312!8i6656?hl=en

44

Анонимен

преди 5 години

И аз съм виждал колоездачи в аварийната лента. Интересно ако някой ги блъсне какво ще кажат катаджиите. Предполагам несъобразена скорост.

43

Партиен член

преди 5 години

Браво на Христо Радков за този репортаж.Само че трябваше да поседят там още малко за да снимат колоездачите дето се движат в аварийната лента. Но като се замисли човек спрямо пътната сигнализация спокойно може да си караш колелото там тъй като това не е магистрала. Сега А. СТРАТИЕВ очаквам да изкаже някоя теория за несъобразената скорост.

42

Анонимен

преди 5 години

Няма знак за начало на магистрала. Всеки може да спре в тази уж аварийна лента.

41

Анонимен

преди 5 години

Дървени философи!

40

haha

преди 5 години

А защо никой не пита драгите журналисти защо са спрели в нарушение на не-магистралата? Това там може и да не се води магистрала, но АВАРИЙНАТА ЛЕНТА е само за АВАРИЙНО спиране!

39

Анонимен

преди 5 години

До Е-е-е, а стига де 37Я кажи при коя партия ще е по различно ? При положение, че майката на всички партии у нас е БКП.

38

Анонимен

преди 5 години

До преди години и аз все се чудех... ограничение "50" и буквално 10 метра след това - край на населено място "София"? Излиза, че аз за 10 метра трябва да набия от 80 на 50 и после би трябвало пак да си ускоря(ако имам желание).

37

Анонимен

преди 5 години

Покрай тези табели, излиза, че магистрала Тракия е няколко километра по-къса от официалната дължина. Примерно с 10-20 км по-къса.

36

Е-е-е, а стига де

преди 5 години

Е-е-е, а стига де.Какво сте се зачудили?ГЕРБ управляват.А както знаем, там не се набляга на образоваността и професионализма на служителите, а най-вече се държи да са послушни и свои хора. При ГЕРБ, в дипломата ти може да пише Среден 3, но ВАЖНОТО е да си свой другар!