37

Здравейте примати

преди 5 години

Те са на ротационен принцип. Ако се стоварят там на екс, войната отдавна да е приключиле.

36

Анонимен_777

преди 5 години

За щастие на целокупна Европа, резултатът е че идил се оказаха под Руски танк... Иронично е че ако идил бяха чели история, щяха да знаят че страните или империите които са влизали в открита военна конфронтация с Руснаците не ги е застигала добра съдба !

35

Анонимен

преди 5 години

а че незаконо има в сирия сащ и коалиция армия нище не пишете

34

Анонимен

преди 5 години

63 000 души са около 12 армии! Борба за мир , а?

33

ПЕНКО

преди 5 години

ТА ДА НАПРАВИМ РАВНОСМЕТКА !!! КОЛКО РУСКИ И КИТАЙСКИ ВОЕННИ СА ВОЮВАЛИ СЛЕД ВСВ : РУСИЯ В АВГАНИСТАН И СИРИЯ -КИТАЙ В КОРЕЯ ; РУСИЯ МОЖЕБИ В ЧИХИЯ -КИТАЙ НИКАДЕ !!! СЛЕДВА: -КОЛКО ВОЕННИ ОТ НАТО СА ВОЮВАЛИ СЛЕД ВСВ - САЩ: В КОРЕЯ , ВИЕТНАМ ,ГРЕНАДА ,СУДАН И САМАЛИЯ И ЙЕМЕН И ПАНАМА И АНГОЛА И АВГАНИСТАН И ИРАК И СИРИЯ И...СЪРБИЯ!!! ; БРИТАНОСИТЕ -ПОСЛЕДНО В ИРАК ЗА ПЕТРОЛОС МЪНГИЗОС ... А.А И ЗА ФОЛКЛЕНДОС АРЖЕНТИНОС!!! НО ПО БРОЙ /ЗАРАДИ КИТАЙ / ПЪРВИТЕ СА ПОВЕЧЕ !!!

32

изкукуригал ибрикчия

преди 5 години

До Бонобо от кога стана официален говорител на сирийския народ ве червен *** ***

31

Анонимен

преди 5 години

ХА ТАКААААА- А ТОВА ЗАЩО!?

30

Анонимен_777

преди 5 години

Браво на Руската_мечка - счупи гръбнака на джихадистчетата ! Жалки, наивни остатъци все още са се вкопали в пустинята...като мишки , като съсели се крият! Но термо-баричните бомби не вярват на молитви !

29

ИМАШЕ ЗАПОВЕД

преди 5 години

АКо бяха върнали иранските катери спрени от Египет преди суецкия канал НЯМАШЕ ДА ИМА И ЕДИН УБИТ СИРИЕЦ.

28

Я гледай

преди 5 години

Малий , много бе. А и натрупали боен опит....А майките на загиналити руски военни в Сирия какво мислят за натрупания боен опит?

27

Едо

преди 5 години

ШАЛОМ МАШИАХ НА ВСИЧКИ, КОИТО ОБИЧАТ ГОСПОДА ИИСУСА ХРИСТА И ПАЗЯТ ЗАПОВЕДИТЕ МУ! ДАЙ, БОЖЕ! АМИН!

26

благодарим ви

преди 5 години

Благодарим ви, Барак Хюсеин Обама и Доналд Трумп. Благодарение на вашата убийствена политика, Башар Ал-Асад се задържа вече повече от пет години на власт, Сирия си върна 99 процента от територията и Русия се разви като най-мощния фактор в Близкия Изток!

25

Анонимен

преди 5 години

До 8===оКазвал съм ти, че осмицата ти е много дребна, вземи да си смениш лузърнейма! :):)***, какво се правиш на Бай 8===о, не си оригинален. :):)Разконспириран си, бай ***!! :):)

24

Анонимен

преди 5 години

Не е вярно! Путин каза преди време, че няма нито един руски войник в Сирия.Не ви ли е срам да мамите мъдрия, трудолюбив и справедлив български народ.

23

Хм

преди 5 години

Трябваше в статията изрично да упоменат,че всичките тези военни са минали през Сирия на ротационен принцип-т.е. не едновременно.Реално по едно и също време в Сирия е имало по няколко хиляди души(< 5).Изобщо оригиналната статия не е преведена добре и е двойно по-голяма,като не липсват и критични забележки,които тук кой знае защо са изпуснати.Територията контролирана от правителството реално е 55%,от проамериканските кюрди-35% и 10% за протурските банди+Нусра.Отделно банди от ИД из пустините.

22

А и Н

преди 5 години

А преди Сирия, кой напълни Европа с араби и *** по "демократичен" начин.И Европа да е "шарена" като САЩ......

21

Кавалера

преди 5 години

Много по-големи побоиници от Тръмп (Наполеон, Хитлер( са се пробвали срещу Русия. Всички знаем краината спирка Париж и Берлин .Толкова години след събитията нито Франция , нито Германия си позволяват не премерени исказвания освен САЩ и техните сателити.

20

Морски

преди 5 години

Слава на Русия!!!!Велика!!!

19

ББББ

преди 5 години

До Hafen die Wahrheit - вземи се удавиА кой започна да сваля законното правителство.Някой да воюва срещу Ислямска държава.Оръжията на "бунтовниците" , кой ги осигури...или те с ножове и саби воюваха...Историческите паметници кой ги унищожи- богатството на Сирия и на ЮНЕСКО.Кой ряза главите на журналистите???

18

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

След близо три години на БОМБАРДИРОВКИ и на военна подкрепа по суша Москва призова сега международната общност да насърчи връщането на бежанците по родните им места и да подкрепи ВЪЗСТАНОВЯВАНЕТО на Сирия.Айде някой да ме убеди, че всичко терорист е било в Алепо! Щото те терористи нали ви е ясно, че нямат с какво да бомбардират!?И сега идва най - важният въпрос: Кой направи мазалото? да не призовават други да вадят тоалетна хартия, ами да построят наново Сирия!