81

Анонимен

преди 5 години

До МитевХоди на софийски гробища или в централния затвор, където ти е мястото.

80

Анонимен

преди 5 години

До МитевАбе... ***, жената според теб е починала от естествена смърт, така ли да го разбирам? Или се е самоубила? Сама си е счупила ребрата, защото е нямало какво друго да прави. Разкарай се от тука, че ако се разбре кой си може и да стане страшничко.

79

КЪДЕ Е ДЪРЖАВНОСТТА

преди 5 години

БЯЛА МАФИЯ , ИМОТНА МАФИЯ, ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ - МАФИЯ ...... КЪДЕ ЖИВЕЕМ ХОРА???? КЪДЕ СМЕ НИЕ - ХОРАТА ?????

78

Късмет

преди 5 години

Всичко е до късмет в БГ.Лекувам се при лекари с бели коси, и в чужбина.Там си плащам здравната застраховка и пей сърце, не доплащам повече, и лекарствата са ми почти безплатни, когато се наложи.Все пак пациентите в БГ предполагам обменят информация, знаят кои лекари имат опит, кои са добри за рутинни процедури, и кои са светила.Като виждате, че БГ лекари нямат достатъчно опит и апаратура, Лекари много в чужбина, и то експерти и Законодателство, което при грешка ще защити пациента.

77

Митев

преди 5 години

До АнонименХоди при врачки и баячки.Никой не те е завел насила в болница.

76

Митев

преди 5 години

До ХахаПо време на раждането матката слиза доста под ребрата.Най-близо е в 8-9 лунарен месец.

75

Анонимен

преди 5 години

До МитевД-р Митев нямаш ли си друга работа, та непрекъснато коментираш новините около този случай или и ти си замесен.

74

Митев

преди 5 години

До АнонименМ даааааа. Разбирачи!!!

73

Милена

преди 5 години

Може би са прави голяма част от обиждащите. За се оправи си ко предлагам те или децата м да завършат медицина и да променят всичко, което не харесват. Направете нещо не със злоба, а с умение и доказателства как трябва да е, на фона на знания.

72

Митев

преди 5 години

До Митев -ИнформацияГлупости на търкалета

71

Анонимен

преди 5 години

До МитевПри изписването, но преди това нищо не казвате.

70

Митев

преди 5 години

До АнонименДа си чул, че при изписването се дава документ, наречен епикриза? Ако знаеш азбуката-четеш.

69

Анонимен

преди 5 години

Аз имам само добри впечатления от лекарите като цяло. Като се почне от джипи-то, през коремната хируржка, която оперира майка ми, ортопедът, който ме ремонтира мене и т.н. Особено хирурзите за мене са факири. Анестезиологът ми беше Бог, имам три операции, понеже се потроших лошо. България трябва да влага пари в обучение на хората, има страхотни специалисти, които могат да предадат знанията и уменията си. Възможно е и да има някаква грешка в случая, но за това има разследване.

68

преди 5 години

Що за простотия е това да се изнася така чат? Кой и какво печели от това? Вие, медиите достатъчно добре маниполирате обществото..това вече не беше нужно! Грозно е! Случаят се разследва и има кой да каже виновен/ невинен...Жалко за момичето. Светла й памет.

67

Анонимен

преди 5 години

До МитевВие, докторите не давате никаква информация, нито на болния, нито на близките му.

66

Мен

преди 5 години

До До майкаНе не са, обаче със сигурност да ... и изобщо не им пука.

65

....

преди 5 години

Не лекари, а ***.

64

Митев -Информация

преди 5 години

Информация лична, друг път.Колко пациенти и обикновени граждане пропищяха от размяна на ЕГН-та между доктори.И то не в качеството им на лекари в болници, а на търсещи лично отмъщение.Айде не ми разправяйте приказки от Шехерезада.Да не почнем и там да вадим Кирливите ви ризи, и доносническото ви минало.Тотално се самозабравихте.Възпитавате и децата си по същия криминално доноснически комунистически манталитет.

63

Анонимен

преди 5 години

До Старата школаНе знам дали е насъскване срещу лекарите, но това, което виждам в болниците като пациент е кошмарно лошо отношение и търговия, а не здравеопазване. Не е нужно да ме насъскват, за да намразя всичко в бели престилки.

62

Анонимен

преди 5 години

До Митев Според теб колко "огромно" е разстоянието от корема на бременната до ребрата??? В списъка на последствията от този рисков метод е и емболия!