12

анонимен

преди 5 години

Марш да работите.Тези пари дето ги взимате и те са ви много!Директорите на болниците още не всички са си купили ломборджини и вие още не сте си купили 10 тия апартамент.Искайте от богатите си директори,питайте защо застраховат в олимпик пък тогава скачайте

11

do 10 фелдшерчо

преди 5 години

Преди векове умирали 1/3... Ти да не си в средновековието , ***. Ако на мен ми се случи подобно нещо , ще избеся цялата болница... Гледали ли сте SAW... !!!

10

Анонимен

преди 5 години

Искат повече МАЙКИ С ДЕЦА ЗА УБИВАНЕ! Ама няма те вече 80% избиха, другите избягаха. Скоро трябва да се ходи в чужбина за раждане ! А малко по нататък и за настинка...

9

Анонимен

преди 5 години

До 8Природата понякога не си върши работата и трябва да й се помогне. Не знам къде какви кучета са заровени, но само преда век около 1/3 от родилките и техните бебета са умирали по време на раждане. На тях природата не им е била достатъчна. В Сливен нямаме пълна инфо за случая, така че е по-добре да не ръсим глупости преди да узнаем фактите.

8

Анонимен

преди 5 години

"той би могъл да е максимално ограничен в България и търпеливо да се изкача естественият родов механизъм" - ето тук е заровено кучето. Вече 21 години не мога да си обясня, защо нашите лекари са твърдо решили да заместят природата ,точно там където не трябва -не вярвам да са толкова глупави и неосведомени за световните тенденци, по-скоро става въпрос за пари

7

Анонимен

преди 5 години

До АнонименДори така да е . Здравните осигуровки в лична сметка . И пълен достъп до информацията какво правят. Ти не би ли платил да ти се роди здраво дете?

6

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2----------------------------------Като искате ще си плащате.

5

Анонимен

преди 5 години

"стандарти, които да бъдат наложени в България" - което те разбират единственно като вдигане на заплатите . Медицинските стандарти .... е те са много сложни и никой не ги разбира. Или може би само на книга?

4

Анонимен

преди 5 години

А семействата на починалите поради лекарска грешка или немарливост (А те не са малко напоследък)да протестират ли и кой ли ще ги чуе?Стига вече-за да получиш,трябва да дадеш!

3

Анонимен

преди 5 години

Заплащането им е мизерно ниско, но това не е извинение за безотговорност. От социализма остана: "Те ни лъжат, че ни плащат, ние ги лъжем, че работим".

2

Анонимен

преди 5 години

"Искаме да работим по различни стандарти, които да бъдат наложени в България". А пък ние искаме да има пълен контрол над това което правите.Роднини да се допускат да присъстват на ражданията. Родилките и новородените да са под постоянно наблюдение. Да се сложат камери а доктори,акушерки и сестри да отбелязват в картон кога и какво за проверили какво са видели и какво са предприели . Накратко искаме да си вършите работата а не да пиете кафета и да спите.

1

МНЕНИЕ

преди 5 години

Проблема е че има Лекари Милиардери и Милионери от Здравната Каса , а не от Частна Практика .