30

Анонимен

преди 5 години

20, какво и трябвало да се контролира, а не е станало така? А задълженията на застраховагеля е трябвало да са гарантирани със заделен резерв.Има нещо много гнило в така представения на масите проблем.

29

Гост

преди 5 години

Говори се и се пише за Ралица Агайн, а е по - правилно да се пише за Ралица Агайн - Гури. Кой е Елвин Гури? Проверете сами.

28

ognyanz

преди 5 години

Нещо не е наред с обясненията, които дава Горанов: "Обезпечителният фонд на България е приложим само за фалит на български застрахователи и не може да се използва за останалите застрахователи"А в кодекса за застраховане пише:Чл. 565 (1) При условията на този кодекс се гарантират вземанията при несъстоятелност на:2. клон на застраховател от трета държава, регистриран в Република България само за извършваната чрез клона дейност в страната.А Олимпик няма как да не е регистриран за дейност у нас

27

Yudeo= fahist

преди 5 години

.. Ve6tica....Nepeilichna nahalna.....kifloch!

26

Ах, тази депутатка..

преди 5 години

...дето ни оправи за 800 дни. Тя, милата, така и не разбра тогава защо е в НС, а към днешна дата е (била) шеф на КФН?!? Каква са изискванията в днешно време... Може би сега ще я лепнат и на още по-висока позиция? Как ми напомня на един филм с Джим Кери...на филма, на заглавието...

25

Анонимен

преди 5 години

От заглавието излиза, че досега Парламентът я е държал насила, а пък като я назначаваха уж я бяха поканили?Тва по НПК по колко точно члена е подсъдно?

24

Анонимен

преди 5 години

Застрахователния пазар е много строго регулиран,но това явно е останало само по документи и наредби за тази компания!Аз за цяла седмица не чух как така обявиха фалит,след като те са длъжни да заделят задължителни резерви за предстоящи плащания на база на обема който са направили.Това трябва да го контролира точно КФН?!?Къде бяха?Дали наистина Бул инс са следващите,както се твърди?И имат ли представа и там какво се случва?

23

Анонимен

преди 5 години

Тя оплеска нещата с финансовия надзор на застрахователите, а Борисов й благодари сърдечно за това, което свърши.

22

До 10

преди 5 години

Явно не са били най-евтини застраховките в Олимпик, щом не съм направил там гражданската. Лично на мен ми се свиди всяка стотинка за гражданската и гледам най-ниската цена.

21

сминдух енд чесън

преди 5 години

И всичко това за да вдигнат премиите с 40-70 %,а някои с повече.Някак си това мина незабелязано,а всъщност това беше целта.

20

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 19Контрол бе пич,контрол се нарича тази грешка! Липса на контрол върху дейността на компанията!Да не си мислиш,че престъпления се извършват само с маски и пистолети!

19

Анонимен

преди 5 години

Може ли някой да обясни грамотно какво е сгрешил този пореден бушон? Но конкретно да посочи, без словесни *** и празни приказки.

18

Отговор

преди 5 години

До Роб на влаЗта 8 Ралица е строго наказана. От утре започва нова още по платена работа.

17

Анонимен

преди 5 години

Тая е за затвора!

16

Анонимен

преди 5 години

До евтиното-скъпо:Ми струва си, що да не си струва? На мен ми бяха останали 40 дни от последната вноска 45 лв. Демек някъде с 15 лв. ме завлякоха, ама общо ми излезе по-евтино.

15

Анонимен

преди 5 години

Грозна юдейка.

14

Анонимен

преди 5 години

Бушоните си горят, ама главният генератор си остава.

13

Курнелия лицемерка

преди 5 години

*** Нинова започна да чисти БСП от крадци и мафиоти като Георги Гергов, Дъбов,Гуцанов, Ат.Мерджанов, М.Миков,Георги Божинов,Янаки Стоилов,В.Лечева, Кр.Янков и др. браво на нея, ама има още много работа, но трябва накрая да изчисти и себе си, защото е милионерка, но не от бизнес...

12

Дедо ми

преди 5 години

Висш ръководен състав на ДС и МВР до 1990г.Минчо Симеонов Агайн-зам.председател на КДС,първи зам.министър на МВР.ген.лейт.

11

ПЕНКО

преди 5 години

ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ ЗА ФАМИЛИЯТА АГАЙН . АЗ СЪМ ТЕХЕН СЪРАТНИК ПО ПОЛИТИЧЕСКА ОПРДЕЛЕНОСТ !!! НО ДА СЕ УСИРАШ В СЪСИПИЯ НА НАРОДА НИ -НЕ Е ПРОФЕСИОНАЛНО !!!