57

Анонимен

преди 5 години

абе не знам, ама дръвчетата пред блока тази година слизах с по 2 кофи вода през седмица и са си зелени.Живущите там какво дремят?

56

Дръндер

преди 5 години

До месараЕй месара айде си трай да не ти резнем плямпалото, което не знае какво говори а? Когато нещо се прави трябва да се прави както трябва!

55

Дръндер

преди 5 години

До хахаааааТи май май си полу...***!

54

хахааааа

преди 5 години

То от май май не е капнала капка дъжд

53

malart

преди 5 години

Цялата ни работа е такава. Прави се нещо да се усвоят някакви пари и после никаква поддръжка. И реване - бълагрите не пазели, чупели итн. ***, в Европа също чупят и цапат, но почти на следващия ден се поправя, сменя и никой не реве колко не "сме пазели". Това с пазенето е соц мислене, дето "не се ходи по тревата", а се гледа само. Айде в Лондон да походите малко по тревата и да намерите надпис, че не се ходи по нея. Прави са от "Спаси София" да биятпо *** ***, ама там празноо

52

ГЛАС ОТ БЕЗДНАТА

преди 5 години

В отсечката на ул.Гео Милев между ул.Коста Лулчев и ул.Слатинска от дясната страна /при спускане/ ,вече трети път садят дървета ,в дупки,в които насипват нещо като баластра ,която е под асфалта /там тротоарите са асфалтови/ .Никога не минава водоноска ,която да ги полива.Следствие на тази процедура още в края на първата година 90% от дърветата изсъхват.Няма нищо по-лесно когато садят дърветата около корените им да насипват качествена пръст ,а след това поне веднъж месечно да ги поливат=

51

Лизандър

преди 5 години

Никой не го бо.и фа.а за фиданките само селя.дурите идващи от прованса.София им се струва като суперград.Дъртите софианци отдавна са у чужбината.

50

Анонимен

преди 5 години

Явно в общината на принципа "харчиш много, значи че работиш много", се отчитат само разходените пари, а после каквото дойде. Това е стар социалистически принцип. Избирайте другарката Фандъкова за да имате прекрасен пример за безстопанственост.

49

Анонимен

преди 5 години

Три мандата чакаме държавата да направи нещо. Изчака ни се чакалото. Засега държавата да си мръдне пръста за народеца не се предвижда. Яко дигане на цени и коментари колко сме неблагадарни.

48

месара

преди 5 години

до мак и всички недоволни : и при бай Тошо плащахте данъци, ама ходехте на ленински съботници и бригади, гонехте табелата "образцов дом", сега ви тежи всичко! бе големи "европейци" станахте. писна ми от мрънкалници и комплексари, стига с това - държавата ми е длъжна, плащам данъци! ръчичката ли ше ви заболи?

47

Анонимен

преди 5 години

Тъжна комунистическа картинка.

46

Кой

преди 5 години

"съди" дървета по улиците?? Дърветата са невинни до доказване на противното!

45

мак

преди 5 години

До месара Всеки може да прави по нещичко, да мята кофи с вода, да опразва контейнери за ***, да мете своята улица и тн. А общината - само да увеличава данъци.

44

Анонимен

преди 5 години

Йори цветарката НЕ ПОЗНАВА ДУМАТА ПОДДРЪЖКА и не само по отношение на цветята.София в която по думите на Йори цветарката се произвеждал 40% от БВП/ОГРОМНА КАТО НЕБЕТО ЛЪЖА/ измежду десетте най-големи града в България на външен вид Е НАЙ-ЗЛЕ.В Грузия държавата и общината реконструират целите стари части на градовете МАСОВО,така прави и белградския кмет а те, Сърбия и Грузия не са по-богати от България.ЙОРИ СТРОИ МЕТРО БЕ,не я занимавайте с глупости.Дай и на нея цветя В ЛЕГЕНИ ПО УЛИЦИТЕ.

43

месара

преди 5 години

бе тия дето спасяват София много активни предизборно. другарката "истина" нинова явно и тях спонсорира, само се питам от къде бсп_то имат пари! иначе на живущите покрай дръвчетата, нищо няма да им струва да метат по една кофа вода - така мисля.

42

Много кока и бело

преди 5 години

Гарантирано от ОПГ ГЕРБ - същото е и с европрограмите. Парите взети, проектите изсъхнали

41

аноним

преди 5 години

Сади Ла съм дървета но през ранна пролет и късна есен.Първо дупката трябва да е най малко 80 сме да е широкато за да могат корените да се поставят добре.После 2 кофи вода, на другия ден пак и често поне 1 път седмично по 2 или кофи вода.Кое от това е направено.Зависи и накъде и как е поставено дръвчето-ако е по слабо да има по добра слънчева светлина и т.н.и т.н...Много неща се гледат

40

Анонимен

преди 5 години

Като построим пак мавзолея ще чакаме с трепет Боко да заеме мястото. Това е мечтата на живота му.А при нас у Люлин тия клечки дето ги забодоха даже и листа не пуснаха. Но Данчето отчете дейност.

39

Анонимен

преди 5 години

Дърветата съхнат защото от комунистите от БСП са ги напръскали със Раундъп. Същите тези комунисти преди време бяха забелязани да копаят дупки по прясно ремонтирани улици.

38

Богат данъкоплатец

преди 5 години

Ако бяха Добрички суджуци, Фандъковица отдавна да е взела крути мерки.