9

Бау

преди 5 години

Мисля, че ситуацията е до някъде ясна. Лекарите са преприели рискован метод. Метода е довел до смъртта й. Сега ще се прикриват един друг с надеждата да им се размине.

8

Анонимен

преди 5 години

"Над 30 години органите на жените не са вече достатъчно еластични"Така е, на тази възраст по-трудно издърат скачането в/у корема.

7

Татко

преди 5 години

Това е пореден случай на лекарска грешка при раждане, която ще остане неказана. Само тази година са поне три. Припомням случая с д-р Байчева, защото и тя също ползваше форцепс, но така както върви делото май ще я оправдаят. Лекарите винаги се измъкват ненаказани. Все пак благодаря на другите професионалисти, които си вършат работата, както трябва, но тези, които предизвикват подобни трагедии трябва да бъдат наказвани ! Твърде малко българи сме останали, за да умираме по болниците !

6

от Сливен

преди 5 години

Както и предполагах, раждането е правен от млад лекар и вече като е станала белята са извикали най-опитния акушер и началник на отделението доктор Пашева. Какво е станало ще стане ясно,но старите кадри завършили медицина по време на комунизма като доктор Пашева са в пъти, пъти,пъти по-добре обучени и подготвени. Новите кадри завършващи медцина в София явно не покриват същите стандарти. Иначе вчера казах, моята дъщеря се роди при Пашева 2006 без проблем както и трите деца на брат ми-те със секцио

5

Една луда

преди 5 години

Кога ще спрат нещастните случаи с родилки? Ами когато българката се сети да ражда деца на 20-25 години, което е най-подходящото за това възраст, а не да чака критическата и тогава да хукне по ин витро и т.н. процедури. Над 30 години органите на жените не са вече достатъчно еластични, куп болести и се почва с висенето по болници и чуденето и маенето, как да докараме бременността поне до 7-ми месец.Ами раждайте млади, както го е определила природата, за да сте здрави и вие и децата ви

4

Православен

преди 5 години

Видими резултати!

3

д-р Ох Боли

преди 5 години

Ама кой ви излъга, че форцепсът е отдавна отречен? Залегнал е и в най-новия стандарт по АГ:НАРЕДБА 19 от 22.12.2014 г. за утвърждаване намедицински стандарт "Акушерство и гинекология"...25. "Раждане с налагане на форцепс (вакуум-екстрактор)" е раждане, при което върхуплод в главично предлежание е упражнена тракция със съответното акушерско пособие....7.2. пособия за екстракция на жив плод през естествените родови пътища:форцепс (ако е 1 бр. за предпочитане е форцепс на Simpson)

2

Анонимен

преди 5 години

Бог да я прости! Едно дете ще живее без майка! А истината едва ли ще излезе, защото в Б-я никога не се признава лекарска грешка. Защо , като се е видяло , че раждането е проблемно , не се е преминало към извършването на секцио? Сигурно и тук става дума за пари! Много жалко!

1

Анонимен

преди 5 години

За съжаление най-вероятно никога!В срината държава, в която всъщност и здравеопазването, и правосъдието отдавна са мъртви, няма как да има справедливост!