37

Мършииии

преди 5 години

Рано или късно тези всички убийци от ЕС и НАТО ще си кажат за зверствата и геноцида над мирните мюсюлмански държави.....нема да има и не може да има прошка с тези варвари убийци ......

36

напразен напън

преди 5 години

Тези материалчета на "Дойче веле'',смешния плач на НПОтата и историйките на нашествениците вече не трогват никого.Може би само подаряващите плюшени мечете,но балканците не сме от тях.Тук сме сърбали попарата на "съвместното'' на съвместното съжителство с исляма и не ни допада.

35

Анонимен

преди 5 години

Като сме им кошмар какво правят тук?

34

до 33

преди 5 години

Те са усташи...а ти си неолиберален ***..предпочитам SS и усташите!

33

Мършииии

преди 5 години

СВОБОДА за Имигрантите.....каква работа имат убийците и окупаторите от ЕС ,САЩ,и терористичната организация НАТО в Ирак,Сирия,Афганистан,Либия,Африка......пропадналата България също има принос за убийствата на мирни хора,деца,жени,мъже,старци в Близкия изток....ВЪН ВЪН ВЪН окупаторите от Близкия изток и НЕ на кражбата на суровини и материали от тях....католиците и християните са злото на света,не може вечно да убиват и да крадат и после да чакат мир са мюсюлманите.....око за око,зъб за зъб

32

Анонимен

преди 5 години

Вие се молете да не избухне някоя война на Балканите, че И ВИЕ ЩЕ СТЕ КАТО ТЕЗИ ОТ СНИМКАТА !

31

Хърватите са усташи

преди 5 години

както укрите - бандеровци,наравно или по-безмилостни и от SS- самите есесовци са го отбелязвали - тъй че само хърватите като предмостие,после унгарските хонведи и полските ясновелможни ще спират Вълната - останалите ще се туткат около обърканата фрау и нищо повече...

30

Анонимен

преди 5 години

Вижте хубаво снимката ето това носят тия мръсотия разруха и култура от каменната ера.

29

Анонимен

преди 5 години

Заглавието би трябвало да е Бежанците-кошмарът за Балканите и Европа, но все пак знаем че ***@ сорос е още жив и има влияние върху медиите.

28

Анонимен

преди 5 години

Лъжебежанцити кошмарът на балканите и белите хора.

27

Анонимен

преди 5 години

"Бежанци" за безплатен живот на гърба на европейския данъкоплатец.Сбъркали са посоката,пътя им е към Арабския полуостров-Катар,Саудитска Арабия,Оман.В християнска Европа НЕ."Хуманитарните" организаци със свои средства да им наемат самолети и да ги извозят на територията между Персийския залив и Червено море.Там братята им мюсулмани ги чакат.

26

Циник

преди 5 години

Анис Амри - берлинския тираджия - дето преряза гърлото на полския шофьор , и размаза 13 души празнуващи по Коледа...и той хрисимо се е редил по опашките ..касирал.4 социала с 4 различни самоличности!Трепанье му и майката!

25

Анонимен

преди 5 години

Баси, като пресича незаконно граница, си е разписал сам като пушечно месо... Държавната граница трябва да се охранява и такива да ги стрелят без предупреждение, таман умрелите от глад диви животни могат да се нахранят до насита... *** то от такваз *** да не вземе да им стане нещо...

24

Анонимен

преди 5 години

Незаконни пришълци се гърмят направо.Тия да се благодарят, че още са живи.

23

И в крайна сметка

преди 5 години

те пак ще стигнат до Западна Европа, ще се заселят и размножават там, както това вече направиха милиони *** ислямски мигранти. ВАНГА го е казала - мюсюлманите ще управляват Западна Европа !!!

22

Анонимен

преди 5 години

Това не са бежанци, а мигранти решили трайно да се заселят в ЕС изполват войната в Сирия да се представят за бежанци.

21

мак

преди 5 години

Какви права може да има нелегален, който прескача куп граници и няма документи? И защо не се пише повече за поведението им в градовете из Европа и за живота на местните, които едва ли са възхитени от гостите.

20

БПФ

преди 5 години

Всичко казано е вярно, но колко са отстреляни? Ситуацията се коригира от политическия фактор и резултатите виждаме какви са.

19

Анонимен

преди 5 години

Ами браво на хърватците. Ние, с тоя наведен гръб, колкото и да ти потупват за "браво", все ще им лапаме праха.Никоя нормална суверенна държава с адекватни управляващи няма да приема незаконно влизащи хора на територията си.

18

А?

преди 5 години

Тц, това е пропаганда.Няма по убава страна от БГ.