97

Purko

преди 5 години

Малко им е да ги трепят...

96

Анонимен

преди 5 години

И за всичката тая оли-го-френия е виновен един *** в Европа - мъ-ршата меркел.Далеч съм от мисълта че тая овца ще бъде подведена под отговорност някога, и евентуално да си плати за щетите нанесени на много европейски държави и народите им.

95

Анонимен

преди 5 години

Кошмарът са тия дето ги подлъгват с щедри социални помощи без да е изграден единен механизъм за решаване на въпроса. Така всички по пътя на тези гости са междинна гара, на която ги "ограбват" и "бият".

94

Анонимен

преди 5 години

Тази снимка е режисирана. Вижте оградата на сметището, където са ги струпали НПО-тата за да предизвикват съжаление. Изкопът показва, че това е само едно сметище, със счупена ограда и няколоко палатки за да се инсценира бежански лагер.

93

Анонимен

преди 5 години

Човешката стратегия на мигрантите млади мъже е да претендират, че са бити и ограбени в държавите където няма социални помощи и те съответно не желаят да останат и ден. За немците пък добре дошло- таман лост за натиск и претенции и орязване на субсидии. Айде България я държат и изнудват и с шенген и с евро, ама хървати, словенци, италианци таман ще им дойде.

92

Анонимен

преди 5 години

В Алжир има ли война? Или този е престъпник, който бяга от правосъдието?Да се го връщат директно в Алжир. Да се докаже, че не е престъпник и тогава да научи немски, да придобие техническа специалност и да кандидатства като културен човек за работа.

91

Анонимен

преди 5 години

Да си стоят при мюслитата в Босна!!! нали зарада тяхната "мирна религия" избиха толкова много хора в бивша Югославия!Всичките тия кандидати за живот на помощи да се връщат откъдето са дошли.

90

Костов

преди 5 години

Да се връщат от кадето са дошли много правилно постъпват хровати

89

Американ

преди 5 години

До 92Кочината ти е вкъщи.А тapaмбyкитe не искат в Бг, понеже българинът е стиснат и претенциозен, както са и те самите, и пари не раздава

88

Берлин

преди 5 години

Щях да ходя на море в Хърватска *** то там много студено, като ги гледам как са се навлекли тия маймуни. Пълни провокации тази снимка не е правена на балканите още по малко в Хърватска.

87

Анонимен

преди 5 години

Те пък мило и драго дават да се заселят в БГ, смях в залата. Представете си каква *** сме щом и бежанци не искат тук.

86

Анонимен

преди 5 години

Правилно! Арабите в Азия. Африканците в Африка. Никой не им е длъжен за нищо! И не ни е жал дори и на 1%.

85

Анонимен

преди 5 години

Изобщо имате ли собствено мнение като новинарски сайт или цитирате само ДВ?!

84

Анонимен

преди 5 години

Бежанците - кошмарът за Балканите. Изобщо вече не ми пука за тях, искам да се махат колкото се може по - бързо. Това се оказа една бедняшка ***, която не може да намери начин да съществува в собствените си държави и се сурна да мърси Европа. Това не са никакви бежанци, а хора които гледат да се наместят в по - добрите условия без дори да се опитват да променят нещо в собствените си държави. Такъв е манталитетът им, но аз не съм виновна за това. Не искам това да се прехвърля в Европа. Въобще.

83

Анонимен

преди 5 години

Бъдете сигурни,че по-голямата част от тези оплаквания са инсценирани от самите мигранти,на които не им се иска да живет в нашите държави,защото тук благинките са многократно по-малко!Затова се стремят с всякакви инсинуации,да се примъкнат до богатите страни!Ами,да отиват там!Те са им задължени с вековното робство на което са ги подлагали!Балканските държави не са имали колонии,или дърти шмъркелици да ги привикват!Затова,бой и беж,за тези готованковци!Да е видял някой да иска работа?!!!

82

Тъпанар

преди 5 години

"Бежанците, с които разговаряме, ни молят непременно да разкажем историите им: "За да разбере Европа какво се случва"."Не, не. Не Европа трябва да разбере какво се случва, а сънародниците ви, които още не са тръгнали. Моля полицаите да им върнат телефоните, за да успеят да се обадят на приятелите и роднините си и да ги предупредят да не идват

81

Анонимен

преди 5 години

Германия, има положителен приръст.., вече. Това беше, след около 30 години, край с нея. За справка Косово...

80

Националист

преди 5 години

А бе, аз съм българин,живея в България. Тук съм имал всякакви премеждия,от лоши по-лоши,но не съм емигритрал. Не искам никакви тъмносини,жълти,зелени ,оранжеви и други навлеци да ми усложняват и без това сложния живот!!! Всеки да си стои в *** и да се оправя там!!! За какво ми е дошъл тук? С какво съм му задължен,че да се грижа и за него??? Ай сиктир от моята територия!

79

нетолерантен

преди 5 години

Никакво съдействие и съчувствие към африканци и араби нахлули в България.Нямат място тук.

78

Анонимен

преди 5 години

Че каква война се води в Алжир ,Тунис .Мароко?На една шепа кресльовци им се дава думата,а огромното мнозинствоевропейци подкрепят боя.Даже си мислят,че е малко.Както и да е.Идват времената на товаренето в конски вагони.Кресльовците ще бъдат и те качени.