72

Анонимен

преди 5 години

Май завиждаме,а?

71

Анонимен

преди 5 години

що ли канят само путин.ами мрънкъл ,тромпи ,макарон,,мей-гей.нема брато ,само императорът е от значение ,другите са дребни душици......

70

СТРАНДЖАТА

преди 5 години

Никой не кани Меркел Макрон и Обонго. Що тъй?

69

Анонимен

преди 5 години

"На някои ще им тръкнат камъните в жлъчката от злоба."Какво говориш те тия камъни им нарастнаха ди размер на морени. Не газ ами обогатен уран пиккаят вече.

68

Анонимен

преди 5 години

А Боко по едно време подаряваше кученца, на Путин подари, на Доган подари...И на младоженците щеше да занесе и кученце,и магнолия в саксия.Ама не го поканиха. Завиждат му за успешното европредседателство, затова.

67

Анонимен

преди 5 години

На някои ще им тръкнат камъните в жлъчката от злоба.

66

Бонобо

преди 5 години

До ФАКТ!Не говори така за бивши империи! Да му мислят робите!"Няма по-голямо зло от пияниците" казваш. Австрийците се чак на трето място по употреба на алкохол на глава от населението, след Литва и Молдова. Минаха Русия и Полша.Ти сигурно си председател на въздържателната дружинка в маалата! Даже бира не пийваш. Какъв прелом настъпи у теб след последното наssиране, паднал до бордюра!

65

Анонимен

преди 5 години

Старата и грозновата булка ,сякаш е излязла от филм на Хичкок.

64

Анонимен

преди 5 години

Как един австрийски селянин забогатя с руските пари и една стара и грозна"стара мома",облече бяла булчинска рокля.

63

до Авторката

преди 5 години

От кой български сайт открадна Статията, май от сайта на БТА.........хаха

62

Анонимен

преди 5 години

Снимка 6 ми припомня филма Двойникът. Вова прилича на Тодор Колев когата танцуваше на терасата в Будапеща. Вижте само мимиките на лицето му!

61

ами сега!?

преди 5 години

Въпреки,че посещението е частно,не е изключено сега да се заформи някое Австрийско поточе или ручейче!?Има някои затруднения,но както е известно австрийците са доста по-умни от нас и ще намерят решение!За спасяване на положението предлагам г-н Борисов да се ожени и да покани Путин за кум!?...Слабо ми е въображението,за да си представя какво пищене ще настъпи!?...Спокойно Путин никога няма да се съгласи!А и г-н Борисов не е толкова смел!Но ако му наредят от едно посолство-ще го направи!

60

Милена

преди 5 години

Едно е сигурно, фотосите в момента са ХИТ в интернет пространството, те направо са уникални!!! Апропо, никога не е късно да станеш ЭА РИЭИЛ на стари години, пред целия свят!!!:-)))

59

seira

преди 5 години

"ДРУГАРЯТ" ПУТИН ПОКАЗА, ЧЕ Е УМЕН ИГРАЧ!

58

Анонимен

преди 5 години

До До привет от Германи - "..в пластмасови и от мукава." пият утрепките, като тебе! ти икато пиеш вода пускаш крана и пиеш от коритото!

57

киро келнеро

преди 5 години

До св.св.Маркс и Енгелс - така е, Наоми е много страшна и на снимка, даже! по трудовия си път нямам нито един обслужен афроамериканец, а от филмите с афро съм гледал само един, като дете, - "чичотомовата колиба", или нещо подобно ..

56

До привет от Германи

преди 5 години

В Германия не пият кафе в порцеланови чашки, а в пластмасови и от мукава.

55

радио Ереван

преди 5 години

Някой пита радио Ереван: "Кога ще ме поканят и мен на сватба в Австрия?" Радио Ереван отговаря: "Боко, познахме те по гласа! Спри да задаваш този т*п въпрос вече за стотен път!"

54

Анонимен

преди 5 години

"спонсорира из Европа всякакви крайнолеви, крайнодесни и малки партийки, за да си вкарва пропагандата и разкола" - Нещо като външно политическата политика на САЩ от времето на Труман, насам? Янките пропищяха на умряло, когато Русия и Китай почнаха да играят по техните правила.

53

Анонимен

преди 5 години

Голяма работа е Путин!И на сватба не може да иде човекът, без либерастите да опищят света!