15

УМЕН

преди 5 години

Еех, как съжаляват от МИ6 че не беше поне малко светъл и рус тоя терорист - веднага щяха да го обявят за шпионин на Путин. А той суданец - църен като гявол. Не се връзва дори за дебилистичния британски мат'рял.

14

Професор Тюхчеф

преди 5 години

преди време като стане нещо такова и на часа обявяваха че човека е изпаднал във времемнно затъмнение, а сега за да е по-достоверно изчакват 2-3 дена , та плебса да си мисли че някой е проучил нещо .

13

Анонимен

преди 5 години

Тоя ако беше в Русия досега да са го изяли червеите.

12

Анонимен

преди 5 години

Полицайте трябва да имат право да стрелят и убиват такива пък после ще им четем сърцераздирателните им истории колко братчета имал,къде седял в училище,дали е акал редовно като е ходил в джамията кой талибан го е подвел да гръмне бомбата, майка му -12 то поколение клошар на социални какво мисли за него и всички умилителни подробности които най-добре звучат когато тоя е добре закопан или минат през комина,че е по-евтино.

11

Ценкооо...

преди 5 години

Британец от судански произход - Салих Хатер - ми това е супер-фентъзи - кво да се ровя из книжките - Животът ми го сервира безплатно и наготово - фентъзито...

10

ГАДОРЯН

преди 5 години

И после се чудим как децата вярват в Дедо Коледа! Бе те милиарди вярват в литературни герои и убиват в тяхна чест. От Англия до Мексико са избивани хора в жертвоприношения или от Инквизицията. Хората могат както да бъдат титани на мисълта, могат да бъдат по прости и от амеба. Щастлив съм че съм атеист и не вярвам в ад , рай и прочее дивотии. Ние хората сме просто едни малко по умни животни, нищо повече или по малко.

9

Анонимен

преди 5 години

Начи по лични причини можеш да газиш хора, а по религиозни - не ? Така ли да го разбираме ?

8

Циник

преди 5 години

Масур ибн Халил ... може да мачка... и без религиозни причини...BUSINESS AS USUAL!

7

Анонимен

преди 5 години

Западняците явно са прости като гъбена чорба щом всеки път ги минават с един и същ изтъркан номер.

6

:-)

преди 5 години

В "Лентата" са къде-къде по-обективни от тези тук.

5

Киро Х

преди 5 години

Охх, милия! Да се освободи веднага, да му се извини кралицата и да му бъдат изплатени 5 млн паунда обезщетение, а расисткия университет, дето го е изключил да бъде закрит. Деканите в затвора! Не го е срам, да изключат бъдещ ядрен физик, неврохирург, хидроинженер, или и трите накуп! .... Сериозно, Англия, ЕС и изобщо почти целия Западен Свят са живи за погребване! А едни люде потриват долно гнясните си ръчички! Досетете се, кои са те!

4

МИ 5

преди 5 години

Проведохме разследване и установихме - това действително не е терористичен акт а благотворителна акция - затова,моля,без паника...

3

Четвърта степен

преди 5 години

Тъпо,по-тъпо,най-тъпо! И 4 степен - англичанин...

2

???

преди 5 години

Забравили са да споменат, че е бил и нещастно влюбен.

1

Анонимен

преди 5 години

Аха, изпаднал бил в амок. Колко оригинално обяснение.