35

Край

преди 5 години

Бе от десетина години се чудя на Путин как му викат на галено?

34

До 36

преди 5 години

Но ти и територията, която обитавал сте само формално в Европа. Съзнанието и Културата ти е някъде между Ташкент и Душанбе. Така, че пий си скоросмъртницата, кво ти дреме.

33

Анонимен

преди 5 години

Когато *** направи беля, не се смята за терористичен акт, а за тъжна житейска драма. Но ако някой припадне след преяждане с развалена храна, това със сигурност е дело на Путин!

32

Анонимен

преди 5 години

Такива глупотевини и измислици всеки път! Западняците предадоха Европа и продължават да се навеждат все повече.

31

анонимен

преди 5 години

Всички мигранти от арабски и африкански произход ся потенциални терористи! Те не могат да се впишат в живота и културните ценности на западното общество! Дори не могат да се реализират професионално, защото им липсват умения и знания! Това вече и мама Меркел го разбра, а разчиташе именно на това, като ги повика! Крайно време е европейците да си извадят главите от задниците и да не се самозалъгват за ислямския тероризъм!

30

Анонимен

преди 5 години

И в Бг има(ше) такъв филм - някой нсшенец да се разстрои психически в автомобила си точно по спирките на градския транспорт и разстроено да се вреже в хората, които си чакат рейса.

29

Анонимен

преди 5 години

Ей, горкият човечец. Дайте му диплома за награда, онези гадове от Ковънтри са виновни. Съсипали човека.

28

Jas

преди 5 години

Браво, значи не е терорист. По същата логика всеки от нас, на когото му загинат или починат родители, роднини и т.н. и имат и други проблеми, ще го решават с газене на невинни колоездачи и пешеходци...плюс, става"?" за човек, който следвал в университет?!? Къде ни доведе политически коректното мислене...такъв му е манталитета на суданеца и никога няма да се промени, затова няма място в Европа.

27

Морски

преди 5 години

Свобода за Мария Бутина!!!НЕ на американския фа,шизъм!!!

26

Пустиняк

преди 5 години

А как да наричаме нашите тарикати, които ежедневно газят хора по тротоарите на умрялата родина. Изобщо, скоро ИДИЛ могат да започнат да наемат бг шоферчета да газят на воля и из Европа. На тях и индоктринизация не им трябва. Но както и предвидих - празникът на Иван Рилски- десет коментара, докато коментарите за една новина, която не засяга нито на *** феса, нито ориенталските му потури, са в пъти повече. Затова и това население е на изчезване.

25

Циник до Ценкооо...

преди 5 години

Ща не ща...принуден съм - да се съглася с теб!Но австрийката е умна!Много умна - колко от нас владеят 7 езика?

24

House M.D.

преди 5 години

Калкулаторке, заглавието е написано неграмотно! Слагаш въпросителен знак след твърдение!

23

Анонимен

преди 5 години

Не е разбира се.Името Салих е просто съвпадение.

22

Ценкооо...

преди 5 години

Този кошмар и Стивън Кинг не може да го съчини...Докъде я докараха - външната австрийка кани ВВП на сватбата си - имам чувството че и самият Адолф би го поканил към Днешна Дата на бракосъчетанието с ***...Е,как да не станеш русофил при тази Западна Шизофрения?!

21

Циник до Ценкооо...

преди 5 години

От последната седмица в Германия...Сомалийски клет бежанец - нахлул в лекарска практика , заклал доктора..ранил сестрата и си тръгнал...ножа го оставил забит в доктора..В Дортмунд - 53 годишна джогърка - нападната от мъж...сега забележи...170-180 см на ръст ..около 33 годишен..душил я ...разкъсал и дрехите...тя му "предложила" да го задоволи с ръка...така и направили...и накрая в описанието - изнасилвача според жертвата бил от нордафрика - но никъде не пише, че е черен шебек! Да се смееш ли.

20

Анонимен

преди 5 години

Всекидневното "майймуна на разходка", която се е загубила от London Zoo - оградения в центъра или Лондон като цяло.

19

Ценкооо...

преди 5 години

Уви,има такъв цирк - не усещаш ли аромата на стърготините и смрадта на лъвовете? Засега все още сме сред публиката - засега...

18

Циник до Ценкооо...

преди 5 години

Аааахахаха...изключили го от университета...нормалната реакция - в колата и мачка пешеходци...Няма такъв цирк!

17

Анонимен

преди 5 години

А преди да се вреже в тълпата е бил забелязан да ръси новичок с шепи от една кофа по посока на вятъра

16

Циник до Ценкооо...

преди 5 години

Здрасти... не усещат - как се излагат британците! Масура - мачкал по лични причини - направо си отдъхнах! Следващите нещастници пуснали последната си пръдня под гумите на някой камилар...могат да мpaт спокойни!