47

Циник до 48

преди 5 години

Пхахаха - посттекезесар - болезнено ***!В един ред!Фермана си го мушни под на тато портрета!

46

Анонимен

преди 5 години

До Цинков до NoNameБе брадчед, цинкова кофо дрънчиш на празно отвсякъде. Тезиси мезиси... я как познаваш издълбоко нещата. Да не си неосъществен комсомолски секретар и затова да си така злобен ? Иначе не прочетох нещо смислено в който и да е твой пост. Само фъргаш екскременти безмислено и неориентирано и много смрадливо. Текезесар та текезесар. Да не би едно време да са те обидили нещо болезнено текезесарите и си останал с психични отклонения оттогава ?

45

Бате Гойко

преди 5 години

"Стандартът на живот в Румъния е с 2% по-нисък от този в България" - вери найс.Поне 60-70% от работещите в България не вземат даже румънския минимум, пък стандарта у нас по-висок.

44

дебел депутат

преди 5 години

в България се живее прекрасно :)

43

Циник до NoName

преди 5 години

Ей го - 39 !Типичен посттекезесар!Човек на д у х a !Този постчервения...сега остава - да научи прокаженото си поколение - да се засища с тезисите на партията!Като на Настрадин ходжа - магарето!

42

NoName

преди 5 години

До 35Приател, повярвай ми. Аз съм обикновен човек като всички други. Изразявам мнение, възоснова на моите наблюдения. Предприемач съм в сферата на медиите и рекламата, това ми е работата, да контактувам с хората и да споделям и размишлявам върху техните мнения и твърдения. Политиката ми е чужда и не искам да се опознавам с нея. Никога не бих си позволил да обидя човек в интернет, но винаги ще споря и ще опитвам да изложа и обоснова моите разбирания, а че ме мислиш за *** - Съжалявам но грешиш.

41

Анонимен

преди 5 години

До GogoПише се "купуват" а не "копуват". Останалите ви глупости не ми се коментират.

40

Анонимен

преди 5 години

До Цинков до NoNameЦинкова кофо, днеска не си в настроение и кондиция и ги плещиш несвързани. Не че преди е било друго ама днеска издишаш напълно. Няма да ти платят стинки.

39

Gogo

преди 5 години

В България в момента живеят под 4 милиона човека... и ще става само по-зле масово хората се изнасят с целите си семейства в Англия германия белгия холандия...даже кучетата си вземат копуват си къщи и в българия ходят само през лятната си почивка ей така да се посмеят малко .

38

Анонимен

преди 5 години

До до 25 NoNameНе виждате ли, че на тях единствения им аргумент е "нямало какво да си купиш". Те винаги искат "да си купят нещо". За тях по-важно няма. Потребители.

37

Циник до NoName

преди 5 години

Eй ги ...плъзнаха...посттекезесари ..със спукани от пиенье носни капиляри...ще ги познаеш по минусите!Тъй и ще си идат .... тъгуващи по времето на тошо!Прости изпростели...*** най-вече - от глад изпосталели!

36

Анонимен

преди 5 години

"" На Балканите се живее ... "".................Другарки и другари, ... ако си ***, без образование или квалификация навсякъде ще си зле ... с изключение на Русия, където колкото по-*** и крадлив си - толкова си по-добре ... а ако си особено *** и крадлив може дори да си купиш имот в България

35

Анонимен

преди 5 години

Мъм мъм мъм мъм "производителност на труда" мъм мъм мъм мъм "българите са мързеливи" мъм мъм мъм мъм "комунизма е виновен" мъм мъм мъм мъм "ние сме много глупави платени *** и друго освен това да мънкаме не знаем".

34

до 25 NoName

преди 5 години

Човек, бива ли за жълти стинки да се излагаш с такива постове?! Истината е една - от всички статистически инструменти, най-валидният и всеобхватният е Индексът на щастието. Тогава бяхме щастливи, сега сме крайно обезнадеждени и нещастни.

33

Анонимен

преди 5 години

Излезеш ли от ЕС цените на горивата спадат драстично

32

Циник до Noname

преди 5 години

От мен - + 1000!Но сега ще плъзнат посттекезесарите - с воя :- Охххх къде си тошо...Малък...изчезващ...но болезнено *** народ!

31

Анонимен

преди 5 години

Радослав Радев като крадеш клиенти.съвест имаш ли чукa лити нощем горния а дано се сетиш че горния те гледа

30

Анонимен

преди 5 години

към новопристигналите пред портите:-здравейте аз съм св.Петър , тук е рая , няма работа няма заплати .-бах маа му , в България сме .

29

Поръчител:Ваш Бо Бо

преди 5 години

На Балканите се живее най-евтино във.България

28

Анонимен

преди 5 години

До NoNameЕ...живял си в такава среда в която всички познати са си клатили краката. Освен това едно време още не бяха измислили интернета, джиесемите и т.н. Сигурно затова разправяш, че нямало било какво да си купиш щото не знаеш, че тогава още не е имало такива работи. А производителност на труда се прави с автоматизация и роботизация на същия. Всички останали брътвежи са пълни глупости.