67

Анонимен

преди 5 години

Ето и моята класация на базата на лични наблюдения1. Словения, доколкото може да се определи като балканска страна, самите словенци се определят като алпийска страна2. Гърция3. Хърватия4.5. Румъния и България, напрактика еднакъв стандарт, въпреки че официалата статистка е в полза на Румъния, напрактика у нас се плащат много пари на ръка, които не се отчитат6.7. Черна Гора и Турция8..... Македония, Сърбия, Босна, Албания, може би в Албания е с една идея по-висок стандарта, но незначително

66

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ердоган скоро ще...клекне на Тръмп.Ни Путин,ни ЕС,ни НАТО могат да го...спасят и това той добре...знае,макар че се прави на...будала и все си мисли,че...номерата му минават.

65

мрън мрън

преди 5 години

Начи в Румъния билетчето е 0.85 ст ,а месечна карта 25 лв.Къде са те,къде сме ний.Бравос,фандък!

64

до NoName 49

преди 5 години

Не помня тези времена, но прадядо ми е бил близък на ген. Луков, пък след 9-ти спокойно си е упражнявал адвокатската професия, никой не го е наказвал/изселвал. На кого да вярвам - на страховитите легенди или на семейната история?Пак казвам - по щастието на хората се съди най-точно за успеха на определен обществен строй. В момента сме крайно объркани, обезверени и нещастни - факт.

63

Гошо...Тъпото

преди 5 години

Ние в Кривунделово наеми не плащаме щот имаме...къщи,не се возим на обществен транспорт защото всеки има магаре и...крака,парното ни е печката с...дърва,в хоремага с бира не се...жабурим,а само нашенска сливовица и червено вино с...кебапчета,за 2-3 лева порцията.Живота ни е...песен,защото е...еффтин и за това сме благодарни на Бай Тошо,или там който беше защото само него...помня.

62

Gogo

преди 5 години

България и Румъния били равни боже мили ти в Румъния ходил ли си скоро в Румъния живеят най малко 2 пъти по дибре хората отколкото в България в румъния във всяко село има полицай и заплатите им са двойни на нашите ... България е гетото на европа

61

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости! Казва се стандарт на живот. У нас такова животно (стандарт) имаше по живково. Днес няма никакви стандарти, та камо ли стандарт на живот.

60

РОМ камикадзе

преди 5 години

Страшен екшън в Пловдивско роми се опитаха да убият полицаи,униформените са спрели за проверка лек автомобил Опел. Установили, че шофьорът е неправоспособен и няма шофьорска книжка. В един момент побеснелият баща на санкционирания водач се качил на БМВ-то си и с все сила го забил в полицейската кола.

59

Анонимен

преди 5 години

Ей мръкячииии.... За вас е късно, ама поне кажете на децата си, че с мрънкяне живот не се оправя! Трее усилия, зор и мислене! Ама то не е като да мрънкяш!

58

ХА-ХА-ХА !

преди 5 години

Евроатлантизмът превърна Балканите в гетото на Европа.Факт !

57

Анонимен

преди 5 години

Каквото аз съм видял, на балканите стандарта е следния:1. Категорично - Словения2. Хърватия3. Гърция4. България и Румъния - равни6. Сърбия - привличат инвестиции от страни като Китай и Русия, но разпределението на благата е много неравномерно, гражданското им общество е в криза, мноого подобна на нашето и емиграцията на младите ги обезкръвява, точно като кого?7. Черна гора - Организираната престъпност ги погълна и сега теглят надолу8. Македония- знаем си ги. Идете и ги вижте9. Босна

56

Анонимен

преди 5 години

До GogoСтига глупости.В България има 3150000 заети лица.2170000 пенсионери.205000 безработни.730000 ученици.250000 студенти.Деца до 7 годишна възраст 450000.Сметни ги да видиш дали не са повече от 4 милиона.

55

Анонимен

преди 5 години

Доста неточности има, средната заплата в Сърбия е около 47-48 хиляди динара, което е около 800-820 лева, минималната е 22600 динара към 370 лева и със 17 евро в Сърбия няма как да минете за вечеря за двама :) сега някъде в южна Сърбия в непретенциозно заведение може, ама в Белград с под 50 евро трудно ще минете, то кафе няма под евро къде да пиете

54

Циник до 51

преди 5 години

Прав си другарю... бетонираните ви ... иначе кухи тикви...не се пробиват лесно!Нужно е постоянство!Ааааахахаха

53

Жо

преди 5 години

РАЗХОДИТЕ на двама пенсионери на почивка през юли в Несебър. Посочените цени са за двама.Пътуване с влак. За двупосочни билети до Бургас- общо 42 лв.За рейса до Несебър отиване и връщане 24 лв.За квартира 7 нощувки по 40 лв =280 лвХрана в ресторант на самообслужване обед и вечер- 8 дни по 40 лв= 320 лвЗа кафе, биричка, сладолед и др.- 8 дни по 8 лв=64 лвВСИЧКО 740 ЛВ.Ако можете да спестявате общо от двете пенсии 70 лв всеки месец, може да ходите на море.

52

11

преди 5 години

От 1 януари Румъния увеличи минималната работна заплата на 408 евро. Същевременно данъкът върху доходите спадна от 16 на 10%.Така а тук е 230 евро на 26% щото сме много богати

51

Анонимен

преди 5 години

До NoName 51ъде ги намери тия 1 милион жертви бре брадчед ? Да не са биле милиард ?

50

Анонимен

преди 5 години

До Цинков до 48Пха мха вха рха дрънчиш едно и също като празна кофа на вятъра

49

NoName

преди 5 години

До до 25 NoNameБили сте щастливи. 1 милион жертви и сте били щастливи, концентрационни лагери, лагерти на труда, убийствата и малтретирането по мазетата на Милицията, без право на глас, без право на избор... :) Оправи ми деня

48

Анонимен

преди 5 години

До NoName 43Ако са ви такива изводите това означава, че обществото е пропаднало на дъното. Между другото нашето племе трябва да се държи в неистов страх и тогава изведнъж става добро, човечно, започва да се образова и всичко това доброволно весело и радостно. отпуснеш ли му каиша и веднага става най-долното на света. Ей така - без никакви преходи.