221

Дядо Петър

преди 5 години

Тая министърка, макар че е доста "млада", все пак трябва да е чувала, че във Виена е имало четири зони, контролирани от съюзниците, и че след това австрийците са палили свещ всяка сутрин, за да благодарят на Бога, че при подялбата на Европа са се паднали от към правилната страна.Иначе просто щеше да е жалко за прекрасната страна.(Както е жалко за нещастната ни Родина, че е изтеглила от късите клечки).

220

Анонимен

преди 5 години

В каква скудоума, сплетническа rмеж се превърна политическата класа, която ръководи държавите, и за жалост и Европейския съюз. Нямаме предвид дребните, нискообразовани форумни ***, които за цент са в състояние да оплюят и родителите си.

219

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 235Ама че просто парче. Какви просташки, каруцарски думи употребява. Болезнена инфантилност. В коя ли затънтена маала е тичал без *** по чакъла.

218

Анонимен

преди 5 години

До Крим не е рускиКрим няма нужда някой да го признава за руски - ТОЙ СИ Е РУСКИ, още много преди времето, когато дедите ти са се отказали от религия и нация. Затова си се пръкнал ти сега с такъв изкривен дух, готов да се продаде на всеки за пари.

217

Анонимен

преди 5 години

А коя е тази Хуна Хупко от Окраина?! Знае ли я някой? А щом правиш паметници на фашисти-украинци, вече си фашист, не е ли така по нейната логика?

216

Анонимен

преди 5 години

До анонимко 235Не "лоу" бе, разноглед кривокракльо. Оправи си англичанския прононсиейшън, че така казваш нещо много ***, каквото всъщност си ти. И по-кротко с кифлите, ти си спец по тях, нищо че са поизгнили. Но малко пеницилин няма да ти е излишен, помага при "оная" болест, която лепваш отвреме навреме. Лекувай се, да не ти прави после друг децата.

215

Анонимен

преди 5 години

дребния пръдльo се опитва да си вдигне рейтинга с посещение на сватбата на неква местна кифла.Много лоу левъл

214

Анонимен

преди 5 години

Фактите сами говорят за себе си,ясно е,че Австрия не може да бъде последник в решаване на украинския въпрос.Украинските лидери категорично отказаха това.

213

Анонимен

преди 5 години

Първо нарекоха българите Татари. После ги изселиха от Крим. Сега Крим бил руски.И има *** във форума дето пригласят.

212

да си го носят

преди 5 години

Авсрийците поеха мръсното *** което Лавров беше лепнал на България

211

Анонимен

преди 5 години

Мръсни руски *** аз съм се клел да служа само на българия и чакам снетърпение деня в който ще виизкарам хастара да живее кочо стоянов

210

42

преди 5 години

А ВИЕ ИСКАТЕ ДА Е ТУРСКИЯТ ТРОЯНСКИ КОН ЛИ, ИЛИ ВЪОБЩЕ ИСЛЯМСКИЯТ... ДА, АМА НЕ. КУРЦ ИМ ЗАТВОРИ ПОВЕЧЕТО ДЖАМИИ И АВСТРИЯ ЗАПОЧНА ДА СТАВА НЕПРИЯТНО ЗА ТЯХ МЯСТО, КОЕТО ИСКРЕНО МЕ РАДВА И МОГА САМО БЛАГОРОДНО ДА ИМ ЗАВИЖДАМ НА АВСТРИЙЦИТЕ, КАКТО И НА УНГАРЦИТЕ.

209

extremist

преди 5 години

КРИМ СИ Е НАПРАВО РУСКИ....ТО И ТАКАВА "ДЪРЖАВА УКРАЙНА" НЕ ТРЯБВА МАЙ ДА ИМА

208

Крим не е руски

преди 5 години

"най-влиятелните хора в света ще посети дълбоката австрийска провинция"....ха.ха.ха какво му е влиятелното на джуджету..ха.ха ходи да се моли и лиже задни части за да признае някой Крим за руски..ха.ха но и след свадата ЕС ще продължи санкциите

207

Ха ха

преди 5 години

Добре, че има такива статии (трета за деня по темата), че да похапне нещо с0р0питека, че и това сайтче от реклами покрай трафика в коментарите! Все едно -в края на пътя винаги ще видите табелата -Белене!

206

Смешници

преди 5 години

И децата знаят, че "троянският кон" на Русия в ЕС е България, най-малко поради войнстващата русофилщина на най-невежите прослойки от народа.

205

Анонимен

преди 5 години

Тази украинска дупедатка не разбира ли, че САЩ се канят да превърнат украинците в пушечно месо? Не си ли спомня милионите долари хвърлени за да се разпалят протестите на Майдана? Или тя е заради тези пари в този парламент?

204

Анонимен

преди 5 години

Къде сега последно е централата на "кипърската" фирма.

203

Анонимен

преди 5 години

Този е тръгнал на сватба без ... , както казваме в България.

202

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 219Та с кой да ни "вкарат във война", че не разбрах???А, *** изтръцкан?