24

гп

преди 5 години

Абортът е убийство, независимо от причината за забременяване. Детето не може да бъде убито и наказвано заради греха на баща му. Не е идеален случай...но трябва да се остави в ръцете на Господ и да се отгледа с много любов и възможно най-нормален живот. Аборта е убийство. Не можем да убиваме децата само заради начина, по който са заченати!

23

Анонимен

преди 5 години

Айде всички феминистки в Индонезия да защитават правата на незаконно абортиралите изнасилени от братята си момичета! Тук, в Цивилизования свят място за феминистки няма! Не ми вменявайте вината на мюсюслманите! Ние, Българските мъже, винаги сме обичали и сме се грижили за жените си и дъщерите си и ВИНАГИ СА ИМАЛИ ПРАВО ДА ГЛАСУВАТ! Ние не сме гърци, турци или европейци! Не правим секс с роднини!

22

Анонимен

преди 5 години

Индонезия подписа ли конвенцията с джендърите, че не разбрах.

21

Анонимен

преди 5 години

баба Меркел да я покани в Германия. Тия са си диваци и по мислене се доближават до комунистите

20

Анонимен

преди 5 години

А религията коя е-за един приятел питам

19

Анонимен

преди 5 години

Да не се е раждала жена в ислямска държава.Ще я изнасилят няколко пъти, докато почне да и харесва.Виж, ако има нефт наоколо, може да се помогне.

18

Анонимен

преди 5 години

всички ли от тази религия са толкова извратени,аз мислех,че са само агресивни,продължават да ме изненадват

17

Анонимен

преди 5 години

Какво излиза, смартфона бил виновен и т.н. Ами не е точно така, щото всички религии са основани на лъжи, религиозен ли си значи си заучен с лъжата. Ето го и примера.

16

Анонимен

преди 5 години

И после да сме били толерантни, били сме "равни" с тези sub-humans. Защо бе?! Те дори към сосбствената си плът и кръв не са хора, ние защо трябва да сме спрямо тях?

15

Анонимен

преди 5 години

Много интересно днес няма новина за католи4ески свещенници които насилват малки моми4енца и мом4енца. За индонезия това което се е слу4ило е нормално но това което сее слу4ило с християнски служители на бога е фрапиращо.

14

Анонимен

преди 5 години

И сега какво? Нов бежанец? Ще сваляме ли диктатора там да ги направим демократи тия клети създания или за по-евтино в Европа с нарушени права.

13

Анонимен

преди 5 години

Ширията ще властва над света,а мъжете ще са завинаги, с права, законно над жените.

12

Хм

преди 5 години

Така, ако някоя актриса се сети след 15-20 години, че е "изнасилена" от продуцента си, съдиите, полицаите трябва да разчитат само на "честната" й дума.

11

бай Тъпчо

преди 5 години

Еееййй свършиха са тука наште си простотии, та тръгнаха да разказват индунизийските бе...чудо на чудесата станало, дето нивгаж преди го е нямало...за таквиз неща са не пише и мнение са не иска, щото е ясно на всеки кое е право и кое не е, ама ей тъй-лаф да става бе...

10

Muradoff

преди 5 години

А вас християните това какво ви засяга ... Кардиналите си такофакаа и майка си .... религията е за съд не подлежи на обжалване

9

Хм

преди 5 години

Грантаджията иска да се въведат абсурдните феминистки концепции за експлицитно съгласие и отмяната на съгласието след секс / revoked consent/. На практика това прави невъзможо сексуалният акт да бъде определен - дали е доброволен, или не - ако няма гинекол. преглед.

8

Анонимен

преди 5 години

Е може би жените са хора 2-ра категория при исляма...Повечко бой, изнасилване и бременеене, докато може.

7

Хм

преди 5 години

За тези, които не знаят, грантаджията 5-ти коментар отрича прегледите при гинеколог за определянето на изнасилване. Когато актът е нежелан, вагината се свива и не се отделя секрет, затова се получават един тип травми, при взаимно желане - други. Взема се и кръвна проба за опиати, генетичен материал от ноктите на жертвата, ако е одраскала изнасилвача си.

6

Анонимен

преди 5 години

Пуснете си Дискавъри да гледате какво правят разумните хора. Какво се занимавате с тези *** ?!

5

Анонимен

преди 5 години

Е това е големият въпрос.По време на изнасилването вагината може да отдели секрет по чисто биологични причини.Вагината не е чела законите ни,не знае че е под удара на закона.Дори и жертвата може да започне да се движи ритмично под изнасилвача.Сложно а?Когато го направи за пръв път с твойто момиче не я ли натисна?Тя не ти поддаде?Наистина сложно.