44

Анонимен

преди 5 години

Вай, вай тези проклети "западняци". Да посягат на едничката радост на мюсюлманлъка

43

Анонимен

преди 5 години

Гадните треторазредни ислямски държави и простото им население са последното, което интересува нас, нормалните бели хора от отсрещната страна на света. Индонезийците са още по-гнусни от средностатистическите ислямисти.

42

we

преди 5 години

Статията е пълна пропаганда срещу Исляма,как така в Ислямско училище,а не знаят ,че кръвосмешението е ЗАБРАНЕНО,ЗАБРАНЕНО,ЗАБРАНЕНО!Исляма ЗАБРАНЯВА кръвосмешението,този може да е бил в училище,но няма как да е било Ислямско! Умишлено се вкарва една така история,която да нападне Исляма,но всеки човек,който има и малко знание като мусюлманин е запознат с нещата свързани със секса.

41

чарли

преди 5 години

В шантик маала това е нещо нормално.

40

SS

преди 5 години

Ислямски ценности!

39

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 23Всички българки могат да гласуват едва през последните 70 или 72 години. Преди това е имало период, през който са можели да гласуват само омъжени жени, които вече са родили.За останалото си прав. Дори и през вековете на патриархалното общество българката се е ползвала с доста права и закрила от юридическите обичаи на етноса ни, които са замествали официалните правни норми.

38

Osman

преди 5 години

Момчето е било покварено от западн(Ал)ите ценности - порнографията. Защо вините Исляма тогава? Аллах да ни води и брани от покварите на християните и дяволските капани на евреите.

37

v

преди 5 години

До Анонимен 27Да не говорим, че тук бият ли жени всички казват нека да ги бият или убиват , а после викат да много сме равни -НЯМА ЗАЩО!

36

v

преди 5 години

До Анонимен 27 номерНима много ги обичате затова сте викали на дъщерите ви преди 50-60 години не ви били деца, а момичета. А сега да ти напомням ли че има двоен морал, мъжът да трупа бройки, може да подмята мръсни шеги и жената като не може да предлага и каквото и да иска няма смисъл. А после обвиняват жените за всички тези последствия. Когато и мъжете почнат да спазват морал като жените тогава ЩЕ ПРИЗНАЯ ЧЕ ИМА НЯКАКВО РАВЕНСТВО. Останалото е прах в очите и обръщане на едно зло в друго.

35

Анонимен

преди 5 години

Не обвинявайте човека, че БХК чете всичко. Ще ви осъди.

34

Анонимен

преди 5 години

Миролюбивият ислям до такива новини води...

33

Анонимен

преди 5 години

Не разбирам ... Родила но имало аборт ... wtf ?

32

Ванга каза

преди 5 години

че следващата война ще бъде не между Страни,Икономики и Армии - а между Религии - засега всичко се напасва...

31

Анонимен

преди 5 години

ислямско правосъдие = реално кривосъдие,и навсякъде където исляма е водещ е така

30

Мусайбе Братоолу

преди 5 години

Инцестът е Европейска Ценност...Абортът - също...

29

софиянец

преди 5 години

в нашите очи-на българите-исляма,мюсюлманина се отъждествава с турчина и ***.Знам че това не е така,но те са най-близките до нас представители на тази религия.Този етнос я носи.И как питам ви-като гледам един мазен турчин и мога да уважавам тази религия?!!Питам.Отделно-само да се замислиш за съдържанието на тази доктрина -не религия- и се отвращавам.Ми там директно си пише-УБИВАЙ,колкото и да се опитват по политически причини да скрият тези сури ,това е.

28

Бобчо

преди 5 години

Това е резултата, когато се замества знанието и науката с религия. Човек се ражда любопитен за света и ако на тезгяха има само една книга.... В това отношение християнската религия е на хиляди години пред исляма. Примерите са безброй.

27

Мунчо

преди 5 години

Особености на Аллахакбарската култура

26

Анонимен

преди 5 години

Статията доста точно отразява бъдещето на България, някъде след 50-60 години...

25

гп

преди 5 години

Ако някой смята, че аборта не е убийство, със сигурност ще гори в ада! Хайде образовайте се как убиват и разкъсват децата на парчета, как те крещят в утробата от болка и ги разфасоват част по част! И как в САЩ и други страни има места, където това е легално дори до края на бременността и в момента се борят да го направят легално навсякъде! Разберете, че това е възможно най-тежкото убийство! Децата не могат да плащат за греховете на родителите или начина, по който са заченати! Убийството е убийст