207

Циник до 216

преди 5 години

Колега имам 100% решение за проблема ти!Купи си 2 ролки кухненско алуминиево фолио ...направи си шлем...и не го сваляй - даже и когато спиш - може да го прихванеш за скалпа с такър.Не им давай да те облъчват повече с тези гадни холограмни скенери!!!

206

ЗАЩО

преди 5 години

Мутри управляват гражданската Как няма да се увеличава

205

Анонимен

преди 5 години

Всичко това е заради Олимпиците от Кипър. Тия щото краднали, дай сега от нас да взимат. Само да не почнат сега да гърмят една подир друга тия компании и компанийки.Изобщо тази формула на гражданска е меко казано - комунизъм.

204

Борисов да плаща

преди 5 години

на снимката ХОЛОГРАМНО ОРЪЖИЕ _ АРМАГЕДОН αρμαγεδδωνFFтези холограми увреждат тежко челен дял на главен мозъка микро секунди след поглед към тях.водят до видими с термо камера увреждания на главен мозък в областа начелото.Увреждат тежко и от снимки вкл като тази на екрана.

203

БОрисов да ПЛАЩА

преди 5 години

Засрахователите да изискват заплащане на щети от тези които са принудили милиони водачи да лепят на предни стъкла холограмни оръжия з а масови манипулации.ЗАКОНА Изрично забранява лепенето на предни стъкла на ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ .КАТ на база НАГЛО ПРЕСТЪПНИ НЕЗАКОННИ текстове прокарани с измама глобяват зверски спазващи закона/вижте ЗДП 1969 в книги/

202

БОрисов да плаща

преди 5 години

Застрахователите д а не с е правят на луди а да искат заплащане на щетите от виновните длъжностни лица принудили милиони водачи на МПС да заслепяват с включени фарове през деня жертвите.Според френски и други експерти само 5 минути движение денем срещу включени бели високо вредни скенери вкл против мъгла са достатъчни за трайно увреждане на зрението.

201

има геноцид

преди 5 години

Ако махнем заплатите на издържани с ограбвани милиарди от народа бюрократи и тези на партиино подставените фирми участващи в прането на десетки милиарди ограбени чрез бюджета то средния доход на човек от населението скромно е около 159 лева месечно/79 euro/../тука включваме и тези 3 000 000 без доходи/

200

Аман от Борисов

преди 5 години

НАглите престъпници на власт в София провеждат показна ликвидация на БЪлгарите в БЪлгария.НАд 5600 000 българи нямат доходи за достоен живот.Над 3 000 000 нямат никакви доходи.Крадците на власт начело с Борисов и Цветанов ограбват по официални данни над 23 000 000 000 годишно от народа. от тях над 10 000 000 000 се перат през партиини фирми по европроекти и оперативни програми.

199

Идеалист

преди 5 години

Да попитаме участвали адвокатската и съдебната мафия в присъждането на все по-големите обезщетения и колко от присъдената сума потъва в техните дълбоки джобове!?

198

Анонимен

преди 5 години

Боци,такова я тая държава!

197

Анонимен

преди 5 години

Аз нямам кола,егати кефа! Ще вземе Бойко на босият цървулите.

196

Анонимен

преди 5 години

Гражданска и за пешеходците. Настъпват ме ,блъскат меПърдят и обгазяват. Смърдят на чесън и алкохол. Образуват ми нерви нансят ми щети.Онзи ден един ме напопържа и ме стресира.

195

С герб

преди 5 години

Няма справедливост, приятели. Само разруха и безогледна кражба до последно. За съжаление, за умишлено затъпеното ни общество това не е проблем. Проблем са някакви призраци от миналото, заради които доброволно оставят да ги мачкат и унищожават.

194

Анонимен

преди 5 години

34 години плащам гражданска отговорност. Не съм направил нито едно ПТП защото съм дисциплиниран на пътя. Някога по 15 лева, сега по 225 или около 4000 лева съм дал на държавата срещу какво. При мен нищо не се е върнало. Защо плащам, за да плаща държавата обезщетения хора пострадали от неграмотни, безотговорни и престъпно действащи шофьори. Става така - срещу 3 години условно 200 лева полица нарушителя се спасява вместо да плаща здраво. Къде е справедливостта.

193

Анонимен

преди 5 години

Майната му какво е в Германия. Тъпо е да награждаваш нарушителите и да наказваш дисциплинираните като ги облагаш по-равно. Няма книжка, пиян дрогиран и изрядните ще му плащат безобразията. Ако гледаме Германия, то там въведоха и трети пол. И ние ли да въведем? Германия засели 5 милиона турци, 5 милиона араби и други, и ние ли да заселим? Солидарността е добро нещо но да е за значими неща, а не да облагодетелства джигитите на пътя. От къде на къде ще им плащаме?

192

Анонимен

преди 5 години

с герб начело скоро и 500лв ще стане !

191

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Всеки може да си търси пари от обезщетение, друа работа е чеовечето смъртни случаи са резултат от катастрофи причинени от пияни, дрогирани, хора без книжки и в тези случаи застрахователите вдигат ръци и трябва да си търсиш парите с граждански исккове.

190

Анонимен

преди 5 години

За сравнение в Германия си плащат глобите и фишовете и данъците и таксите и винетките и застраховките и.... И имат пари за пътища и регулация и за намаляване на произшествията и по добра организация на движението и т.н. Така че *** като не иска да плаща ще кара по къра в джунгалата и пак ще плаща хахаха. За сравнение в Германия ти взимат 42% от заплатата в данъци :)

189

Анонимен

преди 5 години

Може и още.С това овче стадо.

188

Мамка му

преди 5 години

Защо трябва да се вдигат цените за абсолютно всички. Защо при положение човек без нито едно причинено ПТП, трябва да плаща същата сума, както човек, който е причинил 10 ПТП-та примерно??? Къде е логиката, логиката трябва да е следната - Тези, които са рискови водачи с история за причинени ПТП-та да плащат повече, отколкото тези, които по една или друга причина не са причинили или участвали в ПТП.