18

От Везни 13

преди 5 години

до 14,16,17 и 19:"Рядко простички сте,елементарни и много злобни!?!Такива са безнадежните комплексари?!?Както и да се гърчите,както и да се напъвате,такива ще си останете!?!Поздравления за Везната и в допълнение,някой четива не са лъжица за всяка уста?!?

17

Милена

преди 5 години

Измишльотини.

16

Анонимен

преди 5 години

Браво, рибок, поздравления, че можете да обясните защо животът ви е протекъл по определен начин. Поздравления, че с часове можете да обяснявате. Само че Шекспир умря. Отдавна. Сега го четат в сбит преразказ. Но черепът е цял.И аз мога да обясня: защото сте направили определен избор съобразно капацитета си.

15

Ха хаха

преди 5 години

Това за Риби къртии хаха ....

14

Анонимен

преди 5 години

Снимката е изключителна!Много показателна за нашата съвременност. Голям, най-вероятно европейски, град; нито едно дърво или цвете, няма даже тротоар; на заден план - стара претенциозна сграда, зад нея - многоетажен непретенциозен жилищен блок. На преден план - жена със супер претенциозен стайлинг в главата, надолу - самота, отегчение, битова въртележка. Мъртвило с кукла.

13

Анонимен

преди 5 години

Другарко Везни, Вие на това владеене ли му казвате?

12

Анонимен

преди 5 години

Много ви е яд на Везните, точно, защото отлично се владеем.:)))Рядко простички сте. еламентарни и много злобни.Такива са безнадеждните ком*плексари.както и да се гърчите, както и да се напъвате, такива ще си останете.:)))BTW - няма как прости пачи*и*чки като вас да разберат много работи.:)))"Да ви е яд ..." Ама сериозно ли са ви назначили "за джурналя":))))))))Просто гр*ъчки подложки!:))))))))))))))))))))))))))))

11

Една риба

преди 5 години

От опит знам,че истината не винаги е удобна и изгодна,но предпочитам горчивата истина,отколкото сладката лъжа!?Най-добре знам и познавам мене си,т.е. себе си,и за мен,като зодия това е така и не ме обижда,за другите не знам?!Още повече,че за всяка една своя отрицателна,негативна черта мога надълго и нашироко да обясня,защото животът ми е протекъл така,но няма смисъл,не си струва или заслужава!?!

10

Анонимен

преди 5 години

Хора, не четете ли, че тази статия е за НЕГАТИВНИТЕ ЧЕРТИ, която всяка една зодия притежава, но не всички хора са склонни да признаят за тях!!! Вижте заглавието и не упреквайте авторката, защото всичко написано е толкова вярно.... Аз съм Лъв, така е, доста често сме обсебени от собствената си личност и другите понякога не могат да се изявят от нас: )) Остават в сянка. Но то е, защото наистина има с какво да блеснем и природата (а може би Бог ) ни е дал прекалено много качества, които искаме да изявим пред другите. Щедростта.и великодушието ни обаче компенсират тази "негативна" черт

9

Анонимен

преди 5 години

Авторката е негативна и озлобена в костите. Каква е тази завист!?Човек от нейната злоба би могъл да стане кожа и кости и да го погуби. Толкова е черна по душа. Четете никъде нищо хубаво не е написала за зодиите.

8

Анонимен

преди 5 години

Авторката не се знае коя зодия е но е в тежка парманентна депресия. Злоба, злоба. В нито една зодия няма нищо чисто. Всичко е черногледо като черногледството на авторката. Жалка история.

7

Анонимен

преди 5 години

Жена ми е рак и въобще не е досадна.

6

Анонимен

преди 5 години

Не ме е яд.За пръв път съм съгласен със статия за зодии.Телец съм,обичам лакомства,мога да опукам сам шоколадов блок преди заспиване.Понякога така ме мързи, та ме боли.

5

Щерю

преди 5 години

Зодия Светец...

4

Анонимен

преди 5 години

Винаги човек се поставя от другата гледна точка а само от себеси по тоя начин преди да направи нещо трябва да помисли дали да го прави

3

Анонимен

преди 5 години

Hahahaha pochti vsichko e pochti vyarno

2

Анонимен

преди 5 години

То пък добре че на 42 е сбебешки акъл а да сее поставял на твое място.маи нее те от тоя бранш всичките са такива гледат си само техните а за мен като нема.за него с лопата има е какво да правим аде малко човещина сега от един отбор сме

1

Анонимен

преди 5 години

Като един де не ми приказва напоследък питам защо заради една градинка лие проблема която се дели на няколко ние им казваме проблеми от нас няма друг е проблема от другите всеки мисли както си иска или баровеца работника му с тоя бранш не се знае какво приказва ами от ученик не ме обича мина на другия бряг е ние не сме другия бряг не съм искал не съм минал що щото се смятам за свестен както и баща ми и такива ще останем на които не му изнася света е широк вратата също вярваите си един друг