Снимка: pexels.com

Всеки от нас (който си пада по астрологията) обича да чете за предимствата на своя зодиакален знак и вътрешно да се ласкае, смятайки че ги притежава всичките. Рядко обаче, се замисляме за негативните характеристики на зодията си или ако някой ни подсети за тях, ние категорично ги отхвърляме като наши собствени черти.

Ако имате чувство за хумор и търпите градивна критика, вижте защо не трябва да се гордеете или радвате, че сте зодията, която сте:

Овен

Ако сте чували някога термина "здрав разум", то той не описва вас. Вие не можете да владеете, нито темперамента си, нито емоциите си, нито амбициите си. Трудно провеждате нормален разговор (без викове и крясъци) с човек, който не е на вашето мнение. Затова хората ви смятат за груби, арогантни и недодялани. Освен това сте твърде конкурентни  – всичко в живота ви е някакво състезание, чак се самозабравяте!

Телец

Обичате да се преструвате на готини, могъщи, специални и недостъпни, но всъщност сте параноични, егоистични и скучни. Ако все още не сте станали родители, спрете да се държите като такива с другите хора! Престанете да се опитвате да командвате всичките си приятели, познати и близки! Освен това не забравяйте, че според всички астролози на света, вие сте най-мързеливият и най-лакомият знак в зодиака.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase