13

Невинни смешки ...

преди 5 години

С Мания, преди да се разпадне, нямаха такива проблеми. Ама на посетителите им са запушени нослетта и искат навънка, че не се диша ... Абе пуснете една кучина отровни наркотици и знаете ли, колко проблеми ще решим :D

12

Анонимен

преди 5 години

До 15В Швеция не гледат с добро око, на такива, като ритащия. Дори си е много "lowlife" изпълнение, да отидеш в SunnyBeach и да наливаш 7 крони шота, при положение, че хляба в шведския магазин е 30 крони :D

11

Изнервен !!!

преди 5 години

Извинявам се, но не може в три през нощта, да се налага, да си затварям прозорците в стария Несебър, музиката пак да кънти, а Shazam-a да ми разпознава песните, от дикотека, КОЯТО Е НА ПЕТ СКАПАНИ КИЛОМЕТРА ОТ МЕН !!!! АКО НЯМАШЕ ХОРА И ИМАШЕ КАКВО ДА ГОРИ, ЩЯХ ДА СЪМ Я ЗАПАЛИЛ 20 ПЪТИ ДОСЕГА !!!!

10

До "Ъ"

преди 5 години

Ъхъ, за теб е глупост да не можеш да почиваш . Да изместят заведенията извън обсега на сградите и тогава да си вдигат шум .Кметовете позволяват шумни заведения в близост до жилищни сгради, затова те са виновни. Давай, Симеонов , затваряй ги всичките , писна ни от нагли собственици на заведения. Ние също сме гласоподаватели.

9

Анонимен

преди 5 години

Да затворят!!! И без купонджии курортите ще се пълнят! Защо да правим сборища и чалга? Защото това е лесното! Трудното е че ако искаме нормални туристи трябват инвестиции в инфраструктура,в тишина,в култура,в чистота,в обслужване,в кухня....! А такива работи са дефицитна стока в БГ въобще!

8

Даааа

преди 5 години

От 10 дращили, 10 ълигофрена. Ще загива тази територия, дето никой не спазва закона, честните и работливите напуснаха родината си. Тъга.

7

Анонимен

преди 5 години

Не знам какво са затворили, понеже на сайта на "Какао бийч" си вървят рекламите и продават билети. Да не би нещо да ни лъжете все пак ?

6

Анонимен

преди 5 години

Борисов ще си замине заради тоя. Падне ли туризма с няколко процента и ще го изядат с дрехите тоя по морето. Докато ходи из плажовете не му ли направи впечатление, че всичко е за нов асваут, градинки , почистване ? Много ниска топка. Щял да кара богати туристи :) Те на мръсно не ходят.

5

Некадърници

преди 5 години

Този е много зле, цял мандат се бори с шума в дискотеките, а той е заместник-министър председател по демографската и икономическа политика. Нещо за ниските доходи, фирмите, които не плащат осигуровки и заплати. Шумът е най-важен.

4

Анонимен

преди 5 години

Някога много отдавна, Какао Бийч наобеше на една поляна извън Слънчев бряг и не пречеше на никого. После се позастрои наоколо.

3

Жоро

преди 5 години

преди 10на дни бях в бедрум, така беше "опаковано" заради шума, а на 200м. Какао си дънеше яко музиката на открито - Марк Найт :)

2

Анонимен

преди 5 години

Да, червените магистрати могат да си позволяват всичко! Те са недосегаеми и много безскруполни. Няма да ме учуди ако те сложат, чадър върху заведенията - нарушители. Те са от наглите!

1

Анонимен

преди 5 години

Прав е човека. Трябва тишина докато се краде и се извършват престъпления. Митьо катетъра е с телк. Бечко бечков с телк. Трудоустроени хорица, тишина им трябва,какъв е тоя джангър.