10

?!

преди 5 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

9

Шабан Шаулич

преди 5 години

Аферим ,Манолова,машалла !!! Супер маце си !

8

Манол

преди 5 години

Хора загиват навсякъде по света в автокатастрофи. И техните книжки ли са купени? Откъде мая знае, че причината за катастрофите е това, че някой си е купил книжка? Книжката не кара колата!По отношение на другите абсурди в изказването и, отстраняване от работа става само по решение на съда! Откъде накъде разни клошари, ще си играят на разследващи, при положение, че босия настояваше да не се дава думата на обвиняваните от него! Тоя времена, да те обвиняват и да нямаш право на защита, свършиха!

7

Анонимен

преди 5 години

А какво ще каже за бусовете с двойни дъна, дето щяха да развозват "фалшивите"изборни бюлетини? Иначе изрично заявих на инструктора на сина ми, че плащам за умения, а не за книжка. Платих си безропотно 6 пъти явяне на моя мързеливец на листовки и след като го заплаших, че ще му прибера геймърския лаптоп, взе изпита от раз. На кормуването се издъни първия път и ми бе предложено да дам 40 лв. за даяджията, та да минел. Побеснях! Та, не искам да си помислям другите как получават свидетество!

6

Джедай Мастър

преди 5 години

Сестра галева ако не си присвои малко слава от Босия няма да е тя. Човекът гладува и мизерства, тя се вози в лимузини и процъфтява, но видиш ли тя иззела казуса на Босия. То аз няма да се учудя и Тиквата утре да отиде да гладува с Босия, толкова са смехотворни от нашия елит. Манолова обаче бие по демагогия Боце.

5

Щирлиц

преди 5 години

Как ще изпълним поръчението на американското посолство,да станем 5 милиона?Ето го правилният отговор.

4

Мануел Маев

преди 5 години

Мая Манолова май е мъж.

3

Нов

преди 5 години

Тоя Босия има ли здравна осигуровка? Щото гледам че големи грижи се полагат за него. А някъде може линейката да не стигне

2

Ха-ха

преди 5 години

Ей туй най ме нерви: Ще направим комисия, ще проверим проблема, ще изчакаме резултатите, ще излезем с предложение ... Кога ще работите???Оня *** Босия ще пукне от имитация на глад докато се подредят комисиите :)

1

Анонимен

преди 5 години

Дреме му на Тиквун. Важното е Суджук да има и отчисления да постъпват в сметката.