154

Анонимен

преди 5 години

Комунизна е насилствена идеология. При демокрацията имаш право да избираш идеология и политика. При комунизма нямаш право дори да избягаш, ако не ти харесва каквото са ти натресли. Затова всички мразят комуниститите, защото ни третираха като затворници.

153

Анонимен

преди 5 години

Те бяха 45 год, от 30 год ги няма вече!Как ще ги няма бе? Измряха само най-дъртите. Повечето ей ги къде са в парламента или пък трупат милиарди от дарените им предприятия, хотели, заводи. А и децата си отглеждат в същата тоталитарна безнравственост. Учат ги как да крадат, рекетират и взимат подкупи.

152

ъхъ!

преди 5 години

До extremist - ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ НЯМАХА СОБСТВЕНОСТСамо дето се бяха самонастанили из къщите на безпартийните граждани!

151

bibb

преди 5 години

роден съм 1988, ми то не се е променило много в нашата държава от 68 бе хахаха, пак наши ваши , пак ДС. , така де ДАНС.

150

extremist

преди 5 години

АБЕ ДЕМОКРАТИ , ЗНАЕТЕ ЛИ КАКВО Е "ПРОГРЕС" ?....-------------------------------------------------------НЯМА КАК ДА ЗНАЕТЕ, ЩОТО ПО ЦЯЛ ДЕН ТВОРИТЕ САМО РАЗРУХА И ПРОГРЕСА И В ОЧИТЕ ДА ВИ ГО НАВРАТ ПАК НЯМА ДА ГО ВИДИТЕ

149

extremist

преди 5 години

КАКТО ТАТО КАЗА:"ТОВА КОЕТО НАПРАВИХ ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ САМО ДА ГО БОЯДИСАТЕ".......И ДНЕШНИТЕ "ДЕМОКРАТИ" КАНИБАЛИСТИ, НЕ МОГАТ ДА СЕ РАЗБЕРАТ КОЙ ДА ОТКРАДНЕ БОЯТА.....ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ ДЕГРАДИРА ПРОГРЕСИВНО

148

Анонимен

преди 5 години

Комунистите са ментално увредени хора.

147

extremist

преди 5 години

СЕГА ПРОТИВ КОМУНИЗМА ГОВОРЯТ НАЙ-КРАДЛИВИТЕ КАДРИ ОТ НОМЕНКЛАТУРАТА.

146

extremist

преди 5 години

ПО ВРЕМЕ НА КОМУНИЗМА БЪЛГАРИЯ ПРОГРЕСИРАШЕ И ОТБЕЛЯЗА ОГРОМЕН НАПРЕДЪК

145

Анонимен

преди 5 години

Няма нормален човек, който да е комунист. Имам наблюдения.

144

extremist

преди 5 години

ИСТИНСКИТЕ КОМУНИСТИ НЯМАХА СОБСТВЕНОСТ

143

extremist

преди 5 години

ПРЕЗ КОМУНИЗМА БЕШЕ 1000 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ

142

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТе бяха 45 год, от 30 год ги няма вече!--------Ало, стига с тези заблуди бе - нали всичките им отрочета в момента са във властта. На какви се правите или сте удобно късопаметни - например - Станишев младши, Добрев младши и да не продължавам, че са като свински черва оплетени. Нещата съвсем не са отминали, напротив - тук са и са се закотвили яко. БКП трябва да се забрани и всичките и членове - в Сибир - нали там е раят на земята. Писна ми от простотии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

141

Анонимен

преди 5 години

Бившите соц страни преди 30 год тръгнаха напред и забравиха, България продължава да дъвче едно и също и да буксува! БКП, ДС, Тодор Живков....не се ли уморихте вече да стоите на едно място!? Те бяха 45 год, от 30 год ги няма вече! Ми хайде, още 15 ви останаха да се изравнят и да демонстрирате че България сега е по добре! Обаче май нещо не се получи! Гледайте напред и спрете да говорите за толкова отминали неща. Това е все едно в Германия по цял ден да говорят за Хитлер.

140

Анонимен

преди 5 години

Боже тази страна тъпче 30 год на едно място, че и продължава да върви назад! Кога ще спрете с тая ДС, БКП и подобни!? Кога ще спрете да говорите за комунисти, сини и червени!? В 21 век сме вече!! Колкото и да не ви харесва, построиха цялата страна! Още пиете вода от язовирите им и имате ток от Аец и ТЕЦ-овете им. Вече ги няма. Имахте златната възможност за 30 год да изкарате тази страна напред, но стана точно обратното. Докажете един път за винаги, че те бяха грешни, и направете повече от тях!?

139

Анонимен

преди 5 години

Няма партия, способна да открадне повече от това, което е откраднала през съществуването си Бсп.

138

Др Гьобелс

преди 5 години

Зомбирани като тебе, нали?Абе ти си за лекар, не за четене на информационна повърня, пробутвана с любезното съдействие на фондация Америка за България и Сорос.

137

Анонимен

преди 5 години

Дрън дрън"Първия свеж полъх..." ама на гнило!Да ви имам партенките, лъжите, копирането за западна пропаганда и изобщо всички глупости и инсинуации, които ни пробутвате тук редовно.Що се не огледате да видите последния "свеж" полъх до какви безобразия доведе после?

136

Анонимен

преди 5 години

Комунист= фашист! Еднолична власт, "Който не е с нас,е против нас" " Есть, чоловек,есть проблем,нет чоловек,нет проблем" и куршум зад тила или "хуманно" в концлагера в Белене.Корупция,замениха политическата власт с икономическа,ограбвайки държавата,както и народа,включително и част от партийните си членове .Избирателно правосъдие,разочарование,обезлюдяване,хаос ,безпаричие за бедният работещ.

135

Анонимен

преди 5 години

До extremistЗАДЪЖИТЕЛНАТА СЕДМИЧНА СТАТИЯ ПРОТИВ КОМУНИЗМА -------------Дали е задължителна не знам, но трябва да бъде ежедневна, ежечасова, ежеминутна, за да се осъзнаят и прогледнат слепите и зомбирани хорица.