194

безпартиен

преди 5 години

Ако имаше истинска ДС,нямаше да има този цирк с 10.11.1989 и продължението му до сега.Нали самата ДС си направи преврата за да се разпредели всичко на около 1000 семейства.Преди 10.11 правехме"развит социализъм" за каскетите на които знаехме имената.След тази дата вече правим "демокрацията" за синовете и внуците им!И както е казал П.Юхас: "Страшното на комунизма е това което идва след него"!А честито на всички.

193

Анонимен

преди 5 години

До Господин НикойТова което ние сме построили вие не може да го боядисате !и след 45 години управление на правешкия селянин останаха само едни купони и режим на тока!За толкова години не можете само осовите линии на днешните магистрали да начертаете бе бастyни червени :)

192

Анонимен

преди 5 години

До АлександраФакт, е че никога по време на управлението на Тодор Живков, народа ни не е бил докарван до границите на фиэическото оцеляване, както сме в момента!!!докарани са единствено тъпите и мързеливи камунета, всички останали живеят много по-добре. Факт!

191

Анонимен

преди 5 години

ДС специално подбира "идеологически и физически здрави" млади хора, чиято роля е да освиркват и да свалят от трибуните всеки оратор, който засегне честта на съветския лагера сега ходят да пикaят на яз.Копринка и да сeрaт на Бузлуджа.

190

Анонимен

преди 5 години

До АнонименКолко селяни ги направи граждани макар и с панелки , половината от населението на големите градове . Айде сега марш на село да си гледате земята дето ревахте за нея . Оо завравих че я разпродадохте ----------------------Гражданчето - моите родители са от село, аз също. В София съм от 57 години. Разликата между тогава и сега обаче е, че те работиха 10 години, ЗА ДА ПОЛУЧАТ ПРАВОТО да живеят в София. Между другото хората от село са в пъти по-стойностни от т.н. софиянци, ок

189

Анонимен

преди 5 години

До Господин НикойДо внедряване на ДС Ако ДС си беше на мястото ти сега нямаше да се подвизаваш тук . Много слабо работеше ДС много слабо и това им беше най голямата грешка . -----------------Мдааа, малко хора избиха и погубиха - можеше и повече - Ти какъв си всъщност ???

188

Анонимен

преди 5 години

До АлександраФакт, е че никога по време на управлението на Тодор Живков, народа ни не е бил докарван до границите на фиэическото оцеляване, както сме в момента----------------------Колко вярно !!!!! Тогава направо прасетата в Белене се хранеха с хора, иначе нищо де..... физически някои оцеляха. И научи кое е З на клавиатурата. Нали си образован/а от Тошко!!!

187

Александра

преди 5 години

Факт, е че никога по време на управлението на Тодор Живков, народа ни не е бил докарван до границите на фиэическото оцеляване, както сме в момента!!! А срещу фактите, каквато и пропагандна машина да впретнеш няма как да успее!!! Истински държавник, построй България , ОБРАЭОВА и ВЪЭПИТА поколения!!! Много спомени имам, и эа съжаление не кореспондират със сегашната гроэна действителност, в която ни принудиха да оцеляваме!!!

186

свикнали сме

преди 5 години

До вчера реално колония на СССР,а днес-колония на САЩ и ЕС!Държавата се управлява от съответното посолство,а правителството само изпълнява!

185

До Господин Никой

преди 5 години

А кой допусна всичко това?През 1947 г. членовете на Антифашисткия съюз са около 7 000 (по-късно се решава да носят званието АБПФК), през 1989 г. утвърдените за АБПФК са 300 000! Ако не бяха отрупвани с привилегии те и децата им, дали щеше да има такъв наплив от мошеници в тази организация?През пролетта на 1944 г. партизаните са малко повече от 1 200 (Георги Димитров иска тази справка и я получава), през есента на 1946 г. списъкът с партизанинаброява 50 000 !!!ЗАЩО ГО ДОПУСНАХТЕ ?

184

Господин Никой

преди 5 години

Комунистите сами са си виновни ,защото след 9 септември приемаха за членове на партият прикрити врагове ,кулаци и какви ли не още пропаднали люде .и техните синове и дъщери сега ни управляват като от комунисти станали либерали и крадливи демократи.

183

погр.ебален агент

преди 5 години

Ако днес ДС го имаше, DW нямаше да я има!

182

Анонимен

преди 5 години

Уеуе, тия зомбита да не ни подгония пак?

181

МНЕНИЕ

преди 5 години

Това е Цикъл - Властта се Уяжда и след 30 години започват проблемите . Няма Соц , Няма Демокрация . Днес България е в последните години от Цикъла - Медиите в България Манипулират и Крият Информация .

180

Господин Никой

преди 5 години

Аз помня думите на Тато ,Това което ние сме построили вие не може да го боядисате !

179

Господин Никой

преди 5 години

До внедряване на ДС Ако ДС си беше на мястото ти сега нямаше да се подвизаваш тук . Много слабо работеше ДС много слабо и това им беше най голямата грешка .

178

Анонимен

преди 5 години

..... ***-България......кървавите години на ......окупация...напредъка в свободата на словото, ....почти изцяло контролираните .....медии...Красота!Нещо да се е променило?

177

Сериозно ли

преди 5 години

Пич, направи си гражданска и ще ги видиш!? Невероятно прозди герберести имало....

176

Анонимен

преди 5 години

До Хайдегалопиращи цени на всичко--------------И къде са тези галопиращи цени?

175

extremist

преди 5 години

До Анонимен 174 : НЕЩО МАЙ МИ ФЪФЛИШ НАСРЕЩА. НИЩО НЕ ТИ РАЗБИРАМ , *** СИ СЛОЖИ ЛИГА*ВНИКА И ПАК СЕ ПРОБВАЙ