179

Анонимен

преди 5 години

Края на капитализма е близо!Спете спокойно комунисти...

178

Гражданска позиция

преди 5 години

Писна ми от тия некадърници продажни ГЕРБ и БСП! Време е да се събудим и да да си изберем достоен човек като Волен Сидеров за премиер. Родолюбец и православен християнин. Единственият,който ако му дадем шанс ,ще промени към добро живота на българския народ.

177

Анонимен

преди 5 години

До 175Песен за тунеядецаЕС не дава париза да ГЛЕДАШ самокак се строи.- А къде си ТИ ?Но не си ли пак ТИ тозипод балкона - дето крещи- Борисов, дайте ПАРИ !

176

Бсп са гадове

преди 5 години

До 177. Е, е, я се събуди, бе пич. Червеният кошмар свърши.

175

Байфидан

преди 5 години

До 177. Всичко това, което си написал много пасва на годините 1991-1992 и 1996-1997. Кой ли управляваше тогава.

174

пропаганда

преди 5 години

До Анонимен 174Нали и аз това писах- моят вот е безсмислен. ЕС решава кой да е начело на държавата. Народът е безгласна буква. Колкото и да повтаряте, че уж хората си избирали ГЕРБ.Обаче в една Гърция например, ЕС дава парите, но народът избира управниците си. Както е в Румъния, Унгария, Полша... Надявам се герберските *** правилно да са ме прочели.

173

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 175А стига с тая пропаганда!Изобщо не ми "лови" окото това строителство, ни улиците, ни площадите. Няма ги близките и приятелите ми, изселиха се в чужбина. Празни магазини и заведения, които фалират едно след друго. Хората бедно облечени, с тревожни лица. Закриват училища и паралелки. Едни и същи раб. места в града от 10 години, бедност, отчужденост, болести. Празни нови кооперации, необитаеми помещения за офиси, табели "Продава се" на всяка къща от улицата ни, самотни старци...

172

Г-н Споков

преди 5 години

Ами ЕС дава парите значи и че той ше поръчва музиката и политиката. ГОЛЬО, МОЖЕ САМО ДА СЛУША И ИЗПЪЛНЯВА. Й КАТО НЕМУ ХАРЕСВА ДАБЕГА У СИБИР. ТАМ КРАСТАВИЦИТЕ СА БЕЗ ПАРИ.

171

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 174 Гледам как се строи в градовете , как се променят и как държавата върви напред и ми става драго а и мъчно за проваления ни живот при соца. Сега само за година се строи повече от Живков за 33 г.Ако някой твърди че не е така , значи е глупав мизер.ник.

170

Анонимен

преди 5 години

До 163Напротив абсолютно сами си гласуваме. Това че искаш лява партия да дойде на власт си е твой проблем. Нормално е ЕС да спира кранчето на произточни партии. Те дават парите и те решават, не ти. Ти си никой . Хората виждат промените във всеки град и са зад Герб, колкото и да ревете това няма да се промени.

169

158

преди 5 години

Е, то кой да иска да управлява след герб опосканата държава и при силни позиции на герберите по места?

168

Анонимен

преди 5 години

До 168Е, па Нинова си утрепа симулатора Бенчо...освен да чака Митьо Очите !Той може и от затвора да и' стимулира икономиката - сивата !

167

Анонимен

преди 5 години

Ама, кой ще плаща неокомунистическата програма на Нинова, ако дойде на власт, бе !?На работил - толкоНа русофил - двойноНа Бенчо, ятак бил - поравноА на Радев, за фърчила се борил - четири милиарда !

166

Анонимен

преди 5 години

Братко, какво стимулиране на икономиката от алчни, необразовани престъпници, случайно докопали се до невиждани за тях блага?

165

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 164: Европейските субсидии са под 10% от БНП, а след 2020г. ще се свият още повече (с Бойко или без него).А външните инвестиции продължават да намаляват.Най-големия проблем на ГЕРБ (като изключим корупцията) е това, че те не знаят какво е това стимулиране на икономиката и как се прави. Всичката им енергия отива в пропагандата, в свирката на локомотива, а не в движението му напред. Затова България е най-бедната държава в ЕС, и няма изгледи това да се промени, докато Бойко е на власт.

164

Анонимен

преди 5 години

Да БСП не иска власта , но иска да е във власта. Така и е по добре, депутатите си взимат заплатите, от време на време надигат малко вой / почти само г-жа Нинова / за подръжка на тонуса на електората и май това е всичко. Върхушката на БСП си остана нещо капиталистическа партия, хем лява хем богати. Като са на власт хем леви, хем правят десна политика.

163

Анонимен

преди 5 години

Ало Ваньо...?

162

Анонимен

преди 5 години

Историята се повтаря като фарсФлагманът на ЕНП в България, дясната ГЕРБ, е пълна с бивши комунисти - 3/4 от националното ръководство - Изпълнителна комисия, начело с Бойко Борисов, са били членове на БКП с лидер Тодор Живков. В лявата БСП бившите комунисти са по-малко в процентно отношение - само 50%.Или по-простата математика показва, чеНачело на ГЕРБ са 11 души, а от тях 7 са комунисти и членове на Комунистическата партия."

161

Анонимен

преди 5 години

До 167Ако БКП-БСП вземе властта Брюксел ще врътне кранчето, но не на България, а на руския Троянски кон !Защото и сега рекат сума ти е европейски пари по неведоми и неведоми пътища към Кремъл !

160

Анонимен

преди 5 години

Прав е анализаторът- Нинова не иска властта. Не иска такава отговорност и знае, че ЕС отпуска парите на ГЕРБ. Дойде ли друга партия или коалиция на власт, ЕС ще спре кранчето и ще принуди новото правителства да подаде оставка. Ние НЕ избираме сами кой да ни управлява. От Брюксел ни налагат управление.В Румъния, Чехия, Унгария, Гърция, за в бъдеще и Македония- това не може да се случи.