119

Анонимен

преди 5 години

До 117Виж колко бяха пенсиите, заплатите и БВП по времето на БСП и тройната коалиция. Виж снимки на София, Пловдив и Варна преди 15 години виж и днес. Тука явно пишете само селскии бекчетаа. Колкото и да ревете вашите няма да управляват повече :) Свиквайте баницата свърши.

118

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 104Как лесно се разпознават платените т-р-о-л-ч-е-т-а като тебе!!! Не си въобразявай, че някой се хваща на тези глупости..............."аз гласувах за еди-кой си, ама главатаря не ми харесва".......дрън-дрън.........толкова си плитък, като улична локва!!! Господи, какво ще стане с България, при такова елементарно поколение.................Господи, закриляй ни, САМО НА ТЕБЕ ОСТАНА ДА СЕ ОПОВАВАМЕ!

117

Анонимен

преди 5 години

Когато си гербав крадец и мафиот е нормално да мисиш как националният предател Тиквата ще остане в историята със златни букви.

116

Анонимен

преди 5 години

Значи при тази опозиция се чудя, дали си струва да сваляме Б.Б. ? Пак ще трябва да се плащат пари за предсрочни избори и за какво, за да сменим едни крадци с други ? За мен си трябва промяна на политическата система, но просто не виждам какво може да замести тази уж демокрация ? И не ми е ясно, защо технологиите непрекъснато се развиват, а не се работи за промяна на политическата система, след като е видно, че демокрацията създава повече проблеми, отколкото решава ?

115

Курнела крадлата

преди 5 години

Другарки и другари да грабим пак мандри и кошари ах какво време беше будалите работиха от сутрин до здрач а ние шумкарите по цял ден се криехме на сянка във гората а вечер убирахме всичко

114

реалното

преди 5 години

гроб какво е направил за добото живеене в българия или за доброто на народа напротив повече хора избягаха в чужбина тази ченгеджийница незнае нищо освен данъци такси глоби полицейски натиск

113

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 110: Бойко Борисов, ще остане в нашата история със златни букви като продажник и слуга на чужди интереси първо качество. Един Зоран Заев като му покаже среден пръст и той без указания отвън не знае какво да отговори. А от външното му министерство мълчат като комунисти на разпит.

112

Анонимен

преди 5 години

До АнонименТакива сготвени и пострадали като Иванчева,Бенчев и много други са безчет,откакто гербероте управляват,българоубийци!

111

Анонимен

преди 5 години

ГЛАСУВАШ ЗА РЗС ПОЛУЧАВАШ БУДАГЛАСУВАШ ЗА РЕФОРМАТОРИТЕ ПОЛУЧАВАШ БУДАГЛАСУВАШ ЗА ПАТРИОТИТЕ ПОЛУЧАВАШ БУДАОМРЪЗНА МИ!!!!ПО ДОБРЕ БСП ДА Е НА ВЛАСТ ОТ ГЕРБ НО ДА СА В КОАЛИЦИЯ КЪДЕТО ДА ГИ КОНТРОЛИРАТ!!ГЕРБ И В КОАЛИЦИЯ НЕ ПОДЛЕЖИ НА КОНТРОЛ ИЗТЕГЛИ 16 МИЛИАРДА ЗАЕМИ И НАРОДА СИ МЪЛЧА!НА МАРЕШКИ МУ НЯМАМ НИКАКВО ДОВЕРИЕ ТОЯ ЗА ПАРИ ЩЕ НИ ПРОДАДЕ НА БУЗА ЗАВЧАС!ОСТАНА САМО СЛАВИ ДА НЕ Е ПАТЕРИЦА НА БУДА САМО ТОВА СЕ ОЧАКВА ОТ НЕГО!

110

Анонимен

преди 5 години

Когато прочетеш или напишеш ,, ЧЕРВЕНА КОМУНИСТИЧЕСА ШАЙКА " разбирай ГЕРБ и нейния СОБСТВЕНИК на ГЕРБ методиев борисов , *** на феодална България !

109

АНТИКОМУНИСТ

преди 5 години

Кой управлява във Румъния кой кой комунисти ли ????????

108

Анонимен

преди 5 години

Герб ще падне още тая есен!

107

Анонимен

преди 5 години

Бойко Борисов, ще остане в нашата история със златни букви. Съжалявам опозиционните лапачиии, но това е истината. Истински Българин управлява България след 60 години. Довиждане.

106

Анонимен

преди 5 години

Аз гласувах за Радев, а като разбрах, негов ятак е Бенчо, ще гласувам с двете ръце и .....!

105

Анонимен

преди 5 години

Заплати, замразениПенсии, несправедливо повишениПредпоследни до скоро бяхме,Днес последни в строя запяхме!

104

ognyanz

преди 5 години

До Анонимен 101: "Най върлите комунисти станаха капиталисти и винаги парите са при тях факт неоспорим".Ако имаш предвид Бойко Методиев Борисов, напълно си прав.

103

Анонимен

преди 5 години

До 99Каква страна са съсипали Герб бе селскиии бек. Ти не си излизал от селото в което живееш. Нямаш идея какво беше преди Герб и какво е сега. Всеки един град в променен. Безброй са новите неща, които се направихаа инфраструктурно, в държавните администрации , в КАТ, в Митница ...въобще кво да ти обяснявам тролллчоо.

102

Курнела крадлата

преди 5 години

Добра артиска ли съм другарки и другари със вас рева за бедните ама аз съм мимиинерка във долари ,със вас рева за *** рясия ама синчето ми е във САЩ хо хо хо хо хо хо хо

101

Анонимен

преди 5 години

Аз гласувах за бсп но откакто *** оглави партията съм погнусен от тази крадлива жена сега ще гласувам за ГЕРБ

100

Анонимен

преди 5 години

Слави Трифонов в момента е най-мощната политическа сила.