53

Анонимен

преди 5 години

Защо млякото е по-скъпо в България от много други страни, включително и съседките ни?

52

Анонимен

преди 5 години

Началото е зърното. Добро зърно с добра крава дава добро млеко. И от начало на веригата задължително добри професионалисти производители на зърно, добър фермер, добър млекопреработвател.Стандарт ЕС.

51

Д-р Споков

преди 5 години

Пием прясно мляко от мститни крави. ТОВА Е!

50

анонимна

преди 5 години

Ами то само по вкуса му си личи, че не е истинско мляко, нищо общо с него. За киселото също не знам какво да кажа, дето стои по 1 месец в хладилника и нищо му няма, а би трябвало да вкисне на втория ден. И е гадно на вкус.

49

до 49

преди 5 години

не само прясното, с всички бг млечни продукти, кото тук не говорим за разните заместители, имитатори, полу и цяла синтетика.

48

не

преди 5 години

хората дето ги произввеждат консумират ли си стоката

47

Анонимен

преди 5 години

Масово прясното мляко в България се произвежда от сухо мляко внос от Китай, Полша, САЩ. От качественото истинско мляко от малкото крави и биволици у нас се използва за производството на качествени млечни продукти за износ. А за нас остава отровата, палмата и въображението, че пием мляко и ядем млечни продукти.

46

Анонимен

преди 5 години

Соца не е рухнал "с гръм и трясък" ами много елегантно беше подменен, просто добър маркетинги реклама на банани и лъскави западни стоки, виждаме как днес работи това да се продават некачествени стоки. Е, сега имате банани и 20 вида мляко, при соца бяха само 2-3 вида но истинско. Освен това при соца България беше сред 30 индустриално най-развити страни в света и на 27 място по стандарт на живот. САЩ бяха на 19то. Сега САЩ са на 5то а България сигурно на 100тно с африканските държави.

45

доктор Ох-болии

преди 5 години

До АнонименИ ще бъде пълно с болести: - Бруцелоза, туберкулоза, антракс, туларемия, лимпискина и други ....

44

Анонимен

преди 5 години

До Бирено мече 43Първокачествена помия, предлагана за първокачествено мляко.

43

Анонимен

преди 5 години

До 42 АнонименЗнаеш ли кога ще отида да се унижавам при некой *** на интервю ? Точно никага защото може да ме предизвика и да ме резна зелката..

42

Жоро

преди 5 години

въпрос с повишена трудност!колко литра мляко се продават в магазините от един литър натурално мляко закупено за 0.40 лв. от фермер?!?

41

Анонимен

преди 5 години

Страх ли во е от загуба на работното място. В мига в който останеш без заплата и без работа, направо се сриваш в пропастта. Проготвили ли сте си CVта? Готвите ли се за интврвюта, там ще ви питат защо напуснахте предишната работа или защо ви уволниха. И ще ви питата какви езици знаете.

40

Анонимен

преди 5 години

Е ми то на частника няма контрол защото ако се наложи контрол всички джендарски организации ще ревнат , че демокрацията е в опасност. Пропаднала държава контролирана от со ро сои дни джендар-организации БГто. Е.. съм ви м.....

39

Анонимен

преди 5 години

В Лондон българи си говорят кой какви български храни приготвя на чужда територия.Единия: Кюфтета правим ама каймата не е като в България.Другия: Така е няма ли я нашата менте кайма нещо не се получават кюфтетата.

38

Анонимен

преди 5 години

До Жо до бай ТодарВИСОКИ ЗАПЛАТИ получават хората, които са назначени с конкурс-интервю. Капиталистът не иска некадърници и мързеливци.----------------Браво на капиталиста. А 90% от българите са мързеливци и некадърници, за това не могат да минат конкурсите интервюта и взимат ниски заплати.

37

пецата

преди 5 години

"капиталистът за 300% печалба ще се реши на всякакво престъпление дори с риск да увисне на въжето "- Карл Маркс

36

Анонимен

преди 5 години

До 34654567 34Вече отвикнахме от натуралните вкусове на храните и ни се струват в малкото случай който ги консумираме за странни.

35

Анонимен

преди 5 години

"Пазарът е най-добрият регулатор. Капитализма с демокрация е най-добрата система."Извадка от Библията на Единната Икономическа Църква с Цел Грабеж.

34

Жо до бай Тодар

преди 5 години

До бай ТодарВИСОКИ ЗАПЛАТИ получават хората, които са назначени с конкурс-интервю. Капиталистът не иска некадърници и мързеливци. Затова назначава хората на изпитателен срок- да ги види какво и как могат.По времето на СОЦА кадърните и трудолюбивите влачеха на "гърба си" некадърните и мързеливите. Отчитеше се "плана", зададен на "Трудовия колектив" и всички взимаха еднакви заплати. Това демотивираше хората и системата на СОЦА рухна с "гръм и трясък".Бай Тодар беше оплют от своите "другари".