51

...

преди 5 години

Който подкрепя Ердоган и Путин, подкрепя корупцията. Защо мислите са толкова корумпирани тези държави и всичко се върти от шепа олигарси? Това е ключът - колкото повече корупция и концентриране на властта - толкова повече блато.

50

До реалист

преди 5 години

Ердоган и комунист, абе ти нормален ли си?

49

:):)

преди 5 години

достатъчно е да заяви че турция излиза от военната част на НАТО и придобива статута на Франция само в политическото управление.. и САЩ ще кандисат да не се е.ават с Ердо.А може и лек намек към БРИКС....

48

Ха Ха

преди 5 години

На разни диктатормета все международното положение им е кривоЧе разбранете го, бре;)

47

Реалист

преди 5 години

Дали поне 1 балък му се е вързал на този да си купи лири? Тези ги чака съдбата на Венецуела и Русия, като си избират комунистически диктатори...

46

Г-н Споков

преди 5 години

... И от политикономия нищо не разбираш 45...абен си като брус.

45

Политически пророк

преди 5 години

Ердоган се оправдава "Кой ми *** в гащите". Доларите си обменете в турски лири,за да си изпера нааканите ***...Реджепа ще маниполира още година и четири месеца!

44

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 5 години

`айде свърши се с хАмериката, Туркия я гътна!

43

До 31

преди 5 години

Евро,лира,йена - това не са твърди,а плаващи валути,инфлационно податливи - доларът - засега - е твърдата валута и не той - а те разчитат на него.Все едно Б Борисов да счупи крак и да разчита на Ц Цачева да го занесе на гръб от Мин Съвет до Пирогов.Класиката е Златото и Класиката Необратимо се Завръща! А Капитализмът се крепи на Свръхпроизводство+Пазари - ако си произвел 100 гърнета но имаш пазар само за 60 - останалите 40 ги хвърляш от терасата.Щатите нямат пазар за вт.си газ и вият на умряло..

42

Анонимен

преди 5 години

Малий не ми се мисли понеделник, каква сеч ги чака комшиите.

41

До питащ

преди 5 години

Изгубил си толкова колкото е инфлацията в Турция,по памет към 15% годишно.

40

НЕБългарин

преди 5 години

До Анонимен 34незнам как му виката на 50 цента, но ти не струваш дори 5 цента

39

Анонимен

преди 5 години

лирата спада но не и цените по магазините

38

Анонимен

преди 5 години

Турция е голяма държава амчъказлиите да мислят къде да си наврът долара

37

Анонимен

преди 5 години

Това върви до едно време.

36

Анонимен

преди 5 години

До Питащ'' Някой може ли да ми каже с колко съм на загуба?''*****************************Не се притеснявай никога няма да си като в България 95 година със заплата 3 долара.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 31Да, никой не се стряска, защото нагло не си плащат дълговете. И показват пример на нахалство, но, за жалост, върху човешки животи. С майдани. С преврати. С агресии. С убийства на държавни ръководители. Това, според теб, е много хубаво, нали. Така светът ще върви напред, та чак до Марс и Слънцето.

34

Анонимен

преди 5 години

Верно ли,че на рапъра 50 сентс в Турция му викали 3,5 лири?

33

Анонимен

преди 5 години

Сега е лято и можете да пишете всякакви глупости против Ердо, но скоро идва зима ще ви видя на опашки пред бензиностанциите.

32

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 28 - познавачът на икономическите процесиЩе ви се на naмneрcите Турция да се срине, ама няма да стане, цъцъ, колкото и заклинания да правите. Ей, колко сте петимни да гледате друг да пада, е, какво, ще получите някой сребърник, ли3ачи, и ще живеете радостно, че друг народ бедства, защото е горд и не иска да пълзи и да върши по заповед мръсотии на други държави. Пфу, raдории. И вас ще ви стигне, по-лошо. Защото нямате гръбнак.