91

Анонимен

преди 5 години

До без думиХубаво е обаче да започнеш да мислиш как в България нищо съществено не се е произвеждало и никога не е имало затворен цикъл на производство и работа и пазар. Докато в Турция си правят всичко сами... от игла до подводница.

90

qw

преди 5 години

Ердоган е наясно че ЦРУ му спретна опита за преврат. Наясно е че САЩ не приемат независими диктатори и желанието му да играе соло в името на турския народ.Те са в грозен развод, но не могат да се разделят - ядрени ракети/бомби в базата Инджирлик, стратегически военни доставки, най-голямата армия в НАТО и т.н.Ще има много ритане по кокалчетата, подозирам или ще го огънат или премахнат.Симпатизирам на турския народ за този срив на лирата, обикновените хора на заплата го отнасяме най-много.

89

Анонимен

преди 5 години

Жан Виденов беше неудобен на Сорос, САЩ и местните им слуги, защото отказа да разпродава България. 1995 г. беше най-успешната в икономиката до тогава. Бизнесът живна, дори безумните лихви на БНБ започнаха да падат. После Виденов се реши да откаже да изпълнява Плана Ран-Ът и се противопостави на изискванията на МВФ и Световната банка. Цитат "На Джордж Сорос няма да се дават никакви пари от бюджета и фондациите му ще работят съгласно законите на страната." И после видяхме какво му спретнаха.

88

Чичо Дончо

преди 5 години

Който не слушка няма да папка:)

87

To6

преди 5 години

Братя мюсюлмани, приятели от Турция защо се поддавате на внушения ? Но е време да разберете и вие, че не всичко което лети се яде !

86

Анонимен

преди 5 години

По-беден народ, по-лесно се управлява. Примери много.

85

без думи

преди 5 години

Речта на Ердо като речите на Жан Виденов.Да чете българска история от близкото минало и да се учи.Ние не можем да направим другите слаби - но можем да се научим да бъдем непобедими.

84

Анонимен

преди 5 години

*** Ердоган намалява лихвените проценти, назначава за финансов министър зет си, манипулира и фалшифицира данните от статистическият институт, ама бил жертва на конспирация хахахахаха

83

заговор е.

преди 5 години

Банкстери и слуги, много изплашени от сближаването между Русия и Турция, прилагат обичайната си хватка. Да видим кой ще се окаже по-жизнен - кривоносите с фиатните хартии или турците със силната икономика и милионите млади и работливи хора.

82

Втрещен

преди 5 години

Имам една такава на работа. Спира тока следобед - някой нарочно го правел, за да я саботира. В половината град няма интернет, голяма авария - а, не било така. Правели и и мръсно. Тотална откачена параноя.

81

ASEW

преди 5 години

ТОЯ ЧАЛМАР МАЙ НАИСТИНА СЕ ВЗЕМА МНОООООГО НАСЕРИОЗНО!ЩО СИ МИСЛИ,ЧЕ Е НЕКАКЪВ ФАКТОР ????ДЖИХАН ***!

80

Няма шанс за турчиля

преди 5 години

Турците никога не са били част от Европа и никога няма да бъдат! Еврпопеиските гейове биха позволили това .НО Америка НИКОГА няма да позволи то това! Преди много години Ние Българите бяхме под това това турско робство 5 века, и сме дали толкова много жертви. Точно затова турците не са могли да е разпросранят на Запад. Моите почитания към всичките българи жервали не сами живота си а и семействата си в името на БЪЛГАРИЯ! Моите дядовци са били между тези герои!!! Не Европа, А АМЕРИКА се е застъпила

79

Анонимен

преди 5 години

Слаб политик слаба лира !!!

78

до 59

преди 5 години

Е какво толкова ще стане?В бивша Югославия като имаше 10г гражданска война какво толкова се случи у нас?Ще избягат 5млн турци в западна Европа.Това ще се случи

77

До75

преди 5 години

С Русия играта е друга, краварите пробваха три годишно потапяне цените на въглеводородите и ефекта беше зеру, нула(0). Така че и двата колоса имат имат своите оръжия, Русия нужните всекиму въглеводороди, САЩ наложена печатница която се мъчат да опазят по всякакъв начин.

76

До 75

преди 5 години

Зад рублата и лирата стоят Народи - пред Народите - Лидери,и то Истински - руснаци и турци не знаят да се молят за пощада

75

Анонимен

преди 5 години

Русия можела да върти независима политика,аха и затова само намек за нови санкции и рублата глътна бая вода като турската лира,Русия и тя колос с кокоши крака.

74

Анонимен

преди 5 години

Ахмак води ***. Ще прави ислямо-социализъм. На теб довиждане до следващия байрям.

73

Анонимен

преди 5 години

Да бе няма никакво значение, ако през януари си взимал 1000 долара в лири а сега са 600 въобще няма значение и цените са се увелчили с толкова,ама хич да не се притесняваш,егати и разбирачите дето сте.

72

Анонимен

преди 5 години

Абсолютно никакво значение няма курсът на лирата спрямо долара. Българите се плашат защото преживяха за един ден доларът от 3 да стане 3000лв, но това в Турция няма как да стане защото турците имат икономика и то работеща.