220

Osman

преди 5 години

Нормално развитие на държава, управлявана като средноазиатска диктатура. Там пожизнените султани си слагат министри от роднините, както Ердо сложи зет си за финансов. Ама евреите отвъд океана са финансисти и професионални изнудвачи от поколения. Това е все едно кьорав да играе карти с покер майстори. Ама то не става само с ежене. Нека овцете, които гласуваха за Ердо да погладуват. Белки им дойде акъла.

219

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Много густо ще ми стане ако рублата удари 100 за Евро!Пyтлеp на колене!

218

Анонимен

преди 5 години

До Анодолскитурчин ли си, не си ли - гледай си в твойта паница, кво гледаш в нашата и правиш тънки сметки. Бегай си в турция, като ти харесва толкова, лесно е, даже ограда нема. тва, че се топим не е проблем, преди 100 години сме били по-малко, проблема е, че вие се множите. Това, че партията ви дава достатъчно пари (откраднати от нас) да гледате деца що не го напишеш а?

217

Анонимен

преди 5 години

В момента 6,47,днес е стигнал 6,87.Днес сутринта отварят на 5,53.Преди година курсът е бил 3,39.Ако удържат 6,47 до края на деня, то това е 90% годишна инфлация.Още в понеделник може годишната инфлация да стане 300%. Лудост е да не подкрепиш валутата в началото на спада. Това е една спирала, която става убийствено огромна, ако не се спре. Все едно банка да закъса и ти да не я подкрепиш.Фалит и след нея и другите повличат крак. Скоро имахме подобен пример. Можеха да спасят КТБ евтино в началото

216

привет от Германия

преди 5 години

Абе само американският поп ако беше " терорист " в Турция с мед и масло да го храниш !Но Ердоган " откри още стотици хиляди терористи " в това число журналисти ,лекари ,адвокати ,обикновени хора дори и спортисти !Нито един тоталитарен режим не се е разминавал с международни санкции и с продължителни икономически кризи , така че и режимът на Ердоган няма да се размине !

215

Анонимен

преди 5 години

Erdogan vsichki turci sme s teb,trump dava popa FETO i si vzima popa

214

Анонимен

преди 5 години

Ердоган е това което турците заслужават.

213

Анонимен

преди 5 години

До Анодолскикогато рипаш срещу всичките си съюзници, е нормално всички те да ти отвъртят по един шамар, разбораш или не ?

212

Анонимен

преди 5 години

ше има белот... поп за поп :))Да видим кой е по-голям картоиграч - тромпета или султана.

211

Анонимен

преди 5 години

Аре бе, този пастор от поне 2 години е там - точно сега ли се сетиха американците да наложат санкции на двама (2) турски политици. При условие, че досега беше в затвора и сега е в домашен арест в Измир (т.е. на почивка). Всичко е игра...

210

Анонимен

преди 5 години

Турция и Русия изгоряха. Турците искат да заменят един свободен човек за един пленен пастор, а руснака иска да отрови един свободен човек за това че е предал на ФБР конкретни доказателства за намесата на путинова Русия в американските избори.

209

Анодолски

преди 5 години

Попа е задържан от година и нещо!!!Дадържан е, с причината, че от телефона на някои джунтаджии му излена неговия номер... прибраха го... от направените проверки срещу него се оказа, че "невинния поп" имал 8 сим карти... в тези сим карти има номера на турски генарали и от терористи от пкк, какво общо, а? Какво общо има един поп с турски генерали и пкк... ??????????????? Поп ли е наистина???? И 10 лири да стане лирата... Даваш "попа" от Пенсилвания и си взимаш и ти "попа"!!!!!!!!!!!!!!!

208

Анонимен

преди 5 години

KATAR dava 30 milarda dolara na TURCIA

207

привет от Германия

преди 5 години

До АнодолскиЖалкото е ,че мечтите на *** се сбъдват и турската икономика се срива и то постоянно и продължително ! Съжалението остава за тебе и мене ! Вероятно си прочел предния ми коментар защо комшията ми не си остана в родината Турция ,а се върна в Германия ? Това е положението в Турция и това е много лошо за всеки турчин независимо дали е ердоганофил като тебе или ердоганофоб като мене !

206

Анонимен

преди 5 години

До Анодолскиче Вие се сринахте бе, кьорав ли си ? или още вееш знамента по митингите на Ердоган, от 800 евро средна заплата в началото на годината в момента Ви е под 500, това ако не е срив, че даже частните инвеститори от Акую избегаха, ти още ли не асимилираш какво става там при Вас, вървите точно на там откъдето ние се връщаме, ама ианче няма лошо чакайте Ердоган, зет му и Путин ша Ви оправат

205

Анодолски

преди 5 години

*** ПАК се развълнува много с надеждата, че Турция се сринва... както се беше развълнувал на времето за Кипър, за Гези, за Самолета и Посланика, на всяка терористична атака в Турция, имаше надажда, че ще се сринем, но........Гледай там твойта икономика, която е колкото оборота на един истанбулски супер маркет!!!!НЯМА ДА ВЪРНЕМ ПОПА... НАПРАВЕТЕ ДОЛАРА 10 ЛИРИ!!!!!!!!!!!!!

204

Анодолски

преди 5 години

"Турция си метна целия валутен резерв през балкона да спасява лирата,Мюмюн за някаква баба в Перник се закахърил.Типичен турчин."Ежедневно викаш, че по умен ама ежедновно мятате от някъде пари,Ежедневно се топиш като нация,Ежедневно чакаш на готово и после викаш оти купуваме от Турция... защо имаш много малко инвестиции при положиние, че имате по евтина работна ръка... абе дори и туристите дойдоха малко след самолета отколкото очаквате... защо не си зададеш един път тез неща бе Типичен ***

203

Hafen die Wahrheit

преди 5 години

Ердоган и Путин след обявените санкции от САЩ си говорят:Ердоган: княз Владимир какво ще правим сега? Путин: Ефенди ти заемал ли си стойка партер...свиквай!

202

Анонимен

преди 5 години

Iznosa na turski stoki shte se udvoi i utroi no Ganyo kvo shte pravi s mizeriyata kato minavash prez BG kato che li voyna e imala obezlyudeni sela kushti nenamazeni i sruteni

201

extremist

преди 5 години

ДОЛАРЧЕТА NICHT , ЛИРИ ИМА.......ТУРСКИЯ СУЛТАН СЕ ОПИТА ДА ПРИПЛЯСКА САЩ, АМА НЕ СТАНА