320

Анонимен

преди 5 години

Бай Рджеп не знае ли , че американското правителство не преговаря с терористи.

319

дса

преди 5 години

До 42тея със златното покритие още живеят в 19 в ..като путин..обикновено са му фенове хаха

318

42

преди 5 години

До 323И с какво е обезпечен долара? Със злато ли...Аз си спомням тази зима как се гърчеше с 15ст. по-ниско.Само франка и скандинавските крони все още имат поне на книга златно покритие.

317

Solar Power

преди 5 години

До TurkАз съм инвестирал в турски облигации. 17% доходност на година. Перфектно :)Пожелавам му дълъг живот още на Ердо за да вземам парички.След 5 години ги удвоявам :)

316

ПОПОв

преди 5 години

До Анонимен Средната Пенсия е 400 Лева а На страданието на комшиите се радвам Халал да им е Като си избират Човек като Ер Доган. Ние Като си избираме Диване Като Борисов да не би някои искрено да ни съчуства? Народите трябва да мислят повече преди избори това е. А иначе както казах Средната Пенсия е 400 лева

315

Бг можач

преди 5 години

Скоро ще щавим мустакати кадъни за кутия цигари. И досега бяха лесни, но просеха по стек.

314

Така е

преди 5 години

САЩ фалира велика Русия , та камо ли Турция.

313

Я па я...!

преди 5 години

Който лае срещу САЩ ,това му случва.

312

Финансист

преди 5 години

Долара си е Долар .Най-обезпечената валута в света!!!Само Швейцарския франк е в състояние да се конкурира с него .Еврото скоро ще сгъне.А Турската лира както и Турция да вече фалирали ,само където още не го знаят!

311

Анонимен

преди 5 години

Русия и Турция - толкова еднакви :)

310

Анонимен

преди 5 години

Да си преместим турците у единия крачол. Ми Тръмп? Всички ние му повярвахме на предизборните кампании, а сега зяпаме с пръст в уста. Американския долар си расте в ущърб на валутните курсове в почти цялото ЕУ, а ние гледаме бялата перука само на снимки. Или то на нас не ни пречи стойността на лева, щото и без това го нямаме? Не е нормално да се радваме на мъката на комшиите, като при нас със и без покачване средната заплата е 400 и нещо от двадесет години насам.

309

No comment

преди 5 години

Тръмп им пръска даулите само с един пост в инстаграм.Толкоз за велик туркюрдистан.

308

До Turk

преди 5 години

Абе "велики" турчино защо *** и сестра ти се "разхождат" ежедневно по околовръстния на София

307

London

преди 5 години

България няма никаква полза от дестабилизация в Турция

306

Горд Българин

преди 5 години

До Turk 314Ми да жените ни са харесвани по целия свят, защото са хубави, а не като вашите черни, късокраки, трътлести, дебели и космати. Аз по-добре да си поръчам Ети по секси ще е.

305

до 315

преди 5 години

Какво толкова... явно, че си селско момче и нямаш и бегла представа лт икономика и финанси... колапс на лирата спрямо долара значи колапс и спрямо много други валути в последствие... не толкова - просто ние си произвеждаме.. долари бе работим.. ама кво да ти обяснявам.

304

До 315

преди 5 години

А заемите на държавата в какво мислиш са а...в долари и евро...кога дойде време да платиш вноските по дълговете какво правиш а....започваш да ревеш и да се молиш за заем с който да покриваш стари заеми....

303

Анонимен

преди 5 години

Още 60% като падне и онези маймуни от Анадола най-накрая ще се осетят.

302

Анонимен

преди 5 години

И какво като пада лирата спрямо долара, Турция си прозивежда почти всичко и не е тръгнала да купува с лири стока от САЩ, нито да сменя лири за долари за почивка в Хонолулу ! И едно към 100 да стане все тази !

301

Turk

преди 5 години

Не знам на нас как ни викат в Турция, но знам, че вие сте робите на така нареченият от вас Велик Запад, а жените ви са ........ на великият Запад. Ама *** злобее ли злобее.