260

Анонимен

преди 5 години

До 999Да бе да, те руснаците и иранците са *** да си изнасят единственото което имат за шума. Ти добре ли си ефенди? От кога не си си мерил температурата и кръвното?

259

Свиквай

преди 5 години

Ердоганчо си заслужава на 100% шамара от САЩ. До вчера много се надуваше____И още се Надува за твои сведения и вика запада да побърза със своите санкции да видим какво ще постигнат :-)

258

999

преди 5 години

1 ЛИРА И 18 КУРУША В ТУРЦИЯ - ГОДИШНА ИНФЛАЦИЯ - 7 % !В МОМЕНТА 6 ЛИРИ И 40 КУРУША СЕ РАЗМЕНЯТ ЗА 1 ДОЛАР - ГОДИШНА ИНФЛАЦИЯ - 15 % !АКО ИМАШЕ ТАКЪВ СРИВ НА БЪЛГАРСКИЯ ЛЕВ - КОЛКО ЩЕШЕ ДА БЪДЕ СЕГА ИНФЛАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ?ЗАЩО НЯМА ИНФЛАЦИЯ В ТУРЦИЯ ?МИ ЩОТО ВНАСЯТ НЕФТ И ГАЗ ОТ РУСИЯ И ИРАН - РУБЛАТА И ДИНАРА СЪЩО ПАДАТ !Е ЗА ТОВА НЯМА ИНФЛАЦИЯ !*** ДА НЕ СА ЛУДИ ДА СИ ВНАСЯТ ПЕТРОЛА И ГАЗТА ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ !*** НАЛИ ТЕ И НЕМЦИТЕ ОТ РУСИЯ ВНАСЯТ !

257

на ярака ташака

преди 5 години

Ердоган падна в батака !

256

Анонимен

преди 5 години

ЕДИНСТВЕНИТЕ КОИТО ПЕЧЕЛЯТ СА ТЕЗИ КОИТО ИМАТ ДОЛАРИ И ЕВРО И ГИ СМЕНЯТ ЗА ТУРСКИ ЛИРИ С КОИТО КУПУВАТ НЕПОСКЪПНАЛИ СТОКИ И УСЛУГИ В ТУРЦИЯ!ДА НЯКОЙ ПЕЧЕЛИ НО ТОВА НЕ Е ТУРСКАТА ИКОНОМИКА ИЛИ НАРОД :DЦЕЛИЯ ТУРИЗЪМ ГУБИ МИЛИАРДИ В ТУРЦИЯ ЩОТО УСЛУГИТЕ СА СЪС СЪЩИТЕ ЦЕНИ :D

255

Анонимен

преди 5 години

Абе майтапа на страна ама на турците в Турция хич не им е лесно ! На нас кво ни е ?! Пишем си коментарите ,пием си бирата и си гледаме кефа !_____Колко ти плащат за коментар ?

254

Анонимен

преди 5 години

Тръмпеско ( еврейската слуга ) ще го кръстят гн. Санкция :-)

253

привет от Германия

преди 5 години

Абе майтапа на страна ама на турците в Турция хич не им е лесно ! На нас кво ни е ?! Пишем си коментарите ,пием си бирата и си гледаме кефа ! Ама на видеото нали видяхте как живеят турците ,как 12 годишно момче работи като роб , как турците вървят по чаршията и се оглеждат на четири страни белким открият нещо по-евтино за ядене ! Оглеждат се както навремето българите се оглеждаха в магазин за дрехи втора употреба ! Да ама сега на българина работата му порасна и не купува втора употреба !

252

Мазен турчин

преди 5 години

Ердоганчо си заслужава на 100% шамара от САЩ. До вчера много се надуваше и щеше да громи запада като жужи. Явно е кой го е научил да " мачка гнилия запад" ха ха. САЩ и ЕС могат да счупят турската икономика през кръста само за една нощ, да не кажа един час.

251

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияХа, не можал да разкодира СА...Северна Америка-държава...! Ами нали си умен, търси една държава с инициали СА , в която скоро пуснаха жените да карат коли, но само в присъствието на мъжете си, в коята екзекуциите се правят на площада с ятаган , и може да я откриеш. Ако още се чудеиш, пак се обади..

250

2023

преди 5 години

цената на долара в турция расте, а цените на стоките и горивата, не !Защо тъй?

249

999

преди 5 години

ДО 255ЕМИ ЗА КВО ДА СЕ МЕСИ - *** НАЛИ ТОЙ ПРЕМАХНА 6 НУЛИ ОТ ЛИРАТА !КВО МУ ПРЕЧИ ДА ГО НАПРАВИ ПАК?

248

Анонимен

преди 5 години

Лири няма а долари с багери да ринеш в Турция ! - Америка е фалит.

247

Анодолски

преди 5 години

"Който иска висок стандарт и добър цивилизован живот ,да не се *** с американците ,щото те държат парите !Ердо да пуска пастора и ,да пита Тръмп друго нещо иска ли!Иначе ,чао власт!Турците ще го търпят до време!"Майко мила, това да не сте вие... с вашите управляващи, пардон кланящи...

246

999

преди 5 години

ДО РЕДАКТОРА НА СТАТИЯТА - НЕ ЗНАМ С КВО ОБРАЗОВАНИЕ СИ - НО АКО СИ ЗАПОЗНАТ С ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА ТРЯБВА ДА ТИ Е ЯСНО ЕДНО : ЗА ДА СВЪРШАТ ЛИРИТЕ - ЗНАЧИ СЕ КУПУВАТ ЛИРИ ! А ТОЕСТ ЦЕНАТА СЕ ОПРЕДЕЛЯ ОТ ПАЗАРА НА ТЪРСЕНЕТО !СЪОТВЕТНО - ВАШЕТО ЗАГЛАВИЕ НЕ СЪОТВЕСТВА НА МАТЕРИАЛА - ЩОТО ИНАЧЕ ЛИРАТА ТРЯБВАШЕ ДА Е МНООООООООГО ПОСКЪПНАЛА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

245

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияАми така е ! В Турция за 5 лира бира трудно се намира !

244

Анонимен

преди 5 години

До 999ДА ДА ДА :DНАЙ-ДОБРЕ Е ЕРДОГАН ДА НЕ СЕ МЕСИ ДО ДОСТИГАНЕ НА КУРС 1 ДОЛАР ЗА 100 ТУРСКИ ЛИРИ :-)

243

Анонимен

преди 5 години

Който иска висок стандарт и добър цивилизован живот ,да не се *** с американците ,щото те държат парите !Ердо да пуска пастора и ,да пита Тръмп друго нещо иска ли!Иначе ,чао власт!Турците ще го търпят до време!

242

Анонимен

преди 5 години

Лирите свършиха, обменните бюра в Истанбул хлопнаха кепенци-----Да свършили в еврейските обменни бюра но не и в турските !!!!

241

привет от Германия

преди 5 години

Ердоган вика - купувайте турски лири , пък няма достатъчно турски лири за продаване ?! Е как да му имаш доверие на такъв шарлатанин ?!