40

Анонимен

преди 5 години

абе аз съм казал бе, кой се е хванал с масковците все до едно дередже го е докарал, девалвация, инфлация и обедняване

39

Анонимен

преди 5 години

Що тоя ми изглежда като нещо изкопано от нафталина изобщо не се връзва с модерния свят някакви лозунги от османското минало и битие и бая анадолци дет са още в средните векове му връзват и сега преди да го смажат ще го отнесе камарати свестен народ. щото представете си е и голям икономист па и зет му и що хора с физия и образование прати по затвори и на улицата ...яко се е объркал да знаете.

38

Анонимен

преди 5 години

$ свършиха в Турция господа журналисти не лирите, обмена се прави не само кеш, даже повечето нормални хора не обменят кеш

37

Логика

преди 5 години

Пичове, истината е , светът бяга от зелената хартийка без стойност ! Ирак тръгна да търгува петрола с евро, Либия направи златен динар , Русия започна да търгува петрола с местна валута , Иран и Турция също се освобождават , Китай отдавна го прави неофициално ! САЩ отговаря персонално за да ги принуди да се върнат под долародиктата на банкстерите ! А долара дори не е собственост на САЩ !

36

Анонимен

преди 5 години

на форекс пазарите е 6,14 в момента, най-много стигна до 6,24 , спада е с около 11 % от вчера

35

Да

преди 5 години

На USA никой и нищо не може да има каже, камо ли пък Турция!

34

Анонимен

преди 5 години

Турците като нямат лири и долари,да ядат баклавички и рахат локум с турски лири!

33

Су 34

преди 5 години

Много разбирате, Ердоган изкупува доларите от населението и лирите в банките са свършили утре ще напечати нови лири и ще купи още долари гледайте си във вашата хазна, че да не идете да искате пари назаем от Ердоган. ----------Печатането на нови пари се нарича хиперинфлация. Мозък от зелени фалиращи зелени семки не щем!

32

АЗ ПОМНЯ

преди 5 години

До Анонимен 32Не помниш ли преди 20г.един долар струваше 3-4 хиляди стари лева,това беше пореден етап от ограбването на банките при СДС.

31

Анонимен

преди 5 години

V momenta amerika vodi voyna s celiya svqt,ikonomicheski mita i na priyateli i na nepriyatelski strani tova e posledniya napun predi razpada na dolara

30

Анонимен

преди 5 години

Вместо да ги крият под дюшеците Ердоган ги купува населението получава много лири и отива и си изплаща заемите към кравариските банки и те фалиратл Ердоган внася доларите във руски и швецарски банки за лихва и с приходите от лихвите ще вдигне заплатите и пенсиите.

29

хаха

преди 5 години

До ТракиецТурците са патриоти и продават доларите си на държавата...

28

Анонимен

преди 5 години

Няма смисъл да се радваме на това,което се случва при комшиите!Тия са куче марка,ще се оправят,ама нас ако недай си Боже,ни налази подобна инфлация,ще изпаднем в нокаут поне за 10 г.!

27

Анонимен

преди 5 години

До Тракиецто по принцип по нашите бюра има малко лири, сарафите ги изкупуват по много дървен курс, аз си ги смених по банков път

26

факт

преди 5 години

Това е добра новина почивките в прекрасна Турция ще станат по евтини.....

25

Тракиец

преди 5 години

Заминаваме на почивка в бодрум след 2 седмици и реших да купя лири. Обиколих 6 бюра в Пловдив докато намеря лири. Всички казват свършиха изкупиха ги до обяд. Какво става хем пада хем ги купуват.

24

баба мара

преди 5 години

за овцете не ми е жал които гласува на необразования имам сега ще си патище иска помощ от уж приятелски страни да видим кои ще му помогне на тозиубиец които инсценира преврата срещу себе си

23

Анонимен

преди 5 години

И аз си мисля,че когато има срив на една валута,хората гледат да се запасят с конвертируема такава!

22

Анонимен

преди 5 години

RUSIA,KITAY I TURCIA sazdavat alternativna valuta na dolara

21

Анонимен

преди 5 години

Задава се прекрасна за мен война с предначертан изход .