6

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияТая твоята "Германия" да не се намира нейде из Странджанско, че постоянно евалла та евалла ?

5

привет от Германия

преди 5 години

"Путин спомена за възможности от рода на свръхзвукови оръжия, ядрени торпеда, ядрени крилати ракети и тям подобни. Но знаете ли - той все още не може да открие нашите подводници (става дума за американските субмарини, които трябва да унищожават руските ядрени торпеда, бел. на изданието)", отбеляза Хайтън..........................ЕВАЛЛА НА САЩ ! Дори руските некадърници признават за това в един клип в YouTube -Может ли флот России потопить авианосец США ?!

4

От 2

преди 5 години

Пардон ... САЩ 698 милиарда долара, а Русия 59 милиарда долара и постоянно ни страхуват с Русия.

3

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияБраво !!! И използваш чистата българска думичка "евалла"... Тцъ тцъ тцъ ... разрушена икономика тцъ тцъ тцъ ... отде ги вадиш тия раоти ... да не си ходил по голема нужда ?

2

Анонимен

преди 5 години

Не се разбра кой кого въвлича в оръжейна надпревара. Особено като се има предвид, че щатите харчат почти 600 милиона долара... И в статията явно се описват хиперзвукови а не свръхзвукови оръжия но нейсе...

1

привет от Германия

преди 5 години

Евалла на САЩ ! Тарикати са ! Казват ,че уж Русия е по-въоръжена и така САЩ имат мотиви да увеличат военните си разходи ,които никак не се отразяват негативно на силната американска икономика !Руските некадърници и мезерабъли естествено реагират на това и те увеличават военните си разходи ,което се отразява много зле и на без друго разрушената им икономика ! ЕВАЛЛА НА САЩ !