26

Анонимен

преди 5 години

ДГД путин фашистътт!!!

25

Mi6osp

преди 5 години

Оръжейна надпревара ще има, но този път САЩ са догонващи. А те нямат ресурс, финансов, производствен, кадрови, научен. Губят.

24

Анонимен

преди 5 години

А междувременно Меркел се среща тайно с началника на генералния щаб на армията на Русия Валерий Герасимов - канцлер с началник на щаба, дори министърът на отбраната Сергей Шойгу не си прави труд да я приеме - за да обсъжда конфликта в Донбас и споразумението от Минск, но за Крим и дума не смее да отрони.

23

Анонимен

преди 5 години

Това никога няма да е бреме за Русия.На тях това им дай!Да правят оружия.Един свестен домакински уред не могат.Пука им за хората.Нали искат да са империалисти.Но не могат горките.

22

Анонимен

преди 5 години

Съюзът между Русия, Китай и Иран ще се превърне в кошмар за САЩ.

21

Бате Гойко

преди 5 години

"Тарикати са ! Казват ,че уж Русия е по-въоръжена и така САЩ имат мотиви да увеличат военните си разходи ,които никак не се отразяват негативно на силната американска икономика !" Браво, човече ти си истински гений. Как само разкри хитроумния план на американците. Добре, че руснаците са толкова проЗти, че да не се осетят. Ей ся кат са фанат на въдицата и кат почнат да фъргат трилиони рубли за отбрана- спукана им е работата.

20

привет от Германия

преди 5 години

Знаете ли коя е грешката на руските алкохолици ?!Че винаги си надценяват възможностите и се опитват да се бият в по-горната категория ,където винаги губят ! Затова се разпадна и СССР ! Ако не се мъчеха да се надпреварват със САЩ може би досега СССР все още щеше да съществува !

19

The Big Щепсел

преди 5 години

До краварите:Ако един ден слънцето ви изгрее от Запад, значи на Путин не са му издържали нервите!

18

Анонимен

преди 5 години

Русия превъзхожда САЩ технологично и като интелектуален потенциал. САЩ не може да въвлече Русия в надпревара за въоражаване защото САЩ е поне 50 години изостанала технологично. Дори с 16 пъти по голям военнен бюджет не САЩ не не може да се противопостави на Русия.

17

КОМУНИСТ

преди 5 години

Изгодно е за ФАЩ и сринатата им икономика ! Така ще искат пари от НАТО и залъгват цял свят че е за да ги предпази от Русия. Американската военна индустрия ще живни малко, но временно и неефективно, защото капиталиста винаги ще гледа да открадне парите.

16

привет от Германия

преди 5 години

той все още не може да открие нашите подводници (става дума за американските субмарини, които трябва да унищожават руските ядрени торпеда,...........................Те унищожават не само руски ядрени торпеда ,ами дори и руски ядрени подводници като Курск например ! Ако знаете руски в YouTube можете да гледате този клип - Курск подводная лодка в мутной воде (Запрещн к показу в России)Забележете какво пише в скобите - клипът е блокиран на територията на Русия ,тоест Путин е блокирал достъпа

15

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЗавчера ми мина пред очите една реклама и рекох да проверя и се оказа вярна информацията, че Русия е на 7-мо място (или 6-то) по покупвателна способност, а ние сме на 76-то независимо от БВП-то. Но там продават стоките на нормални цени, а не като у нас - 4-5 кратно завишени. Та коя икономика е разрушена ?...................... Ами прочети последните редове на новината и ще разбереш коя икономика е разрушена ! Все пак това е мнение на руски специалисти а не на дядо ми от Каспичан

14

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 11Пределно ясно е, че нищо не ти е ясно. При разход на Щатите повече от 10 пъти за отбрана спрямо Русия и реват страшно... кой с кого си прави гаргара ?

13

Анонимен

преди 5 години

До АнонименЯвно си много плосък ,за да напишеш подобна глупост.90 процента от масрафите на НАТО все още ги плаща САЩ .

12

Анонимен

преди 5 години

Тази надпревара приключи с колапса на СССР. Не знам какъв резултат очакват руснаците сега....

11

Анонимен

преди 5 години

Сащ вече са аут за които не е разбрал

10

Анонимен

преди 5 години

Пределно ясно на всички е, че мощната икономика на САЩ се подиграва на комунистическите бедняци. Нека не забравяме- само Калифорния като щат има 2 пъти по-голям БВП от цяла велика и недостижима Россия. Фактите са си факти. Който, каквото иска да говори. Нито рублата има стойност, нито нищо. Силната икономика върти света на малкия си пръст.

9

Анонимен

преди 5 години

САЩ си правят гаргара с чебурашите с *** и вата. Това е същото както испанците са се гаврили с индианците.

8

Анонимен

преди 5 години

До привет от ГерманияЗавчера ми мина пред очите една реклама и рекох да проверя и се оказа вярна информацията, че Русия е на 7-мо място (или 6-то) по покупвателна способност, а ние сме на 76-то независимо от БВП-то. Но там продават стоките на нормални цени, а не като у нас - 4-5 кратно завишени. Та коя икономика е разрушена ?

7

Анонимен

преди 5 години

За САЩ e изгодно, храбрия натовски оловен войник Швейк ще плати сметката НАТО е златна мина за САЩ. A защо намесвате Путин в ало измамите на краварите, воть это непонятно.