22

Анонимен

преди 5 години

Крал долар е все още много силен и американците газят да видим до кога.

21

Анонимен

преди 5 години

Лека полека света търси алтернативи на долара и Китай и Русия са водачите купувайки бая злато създаде се и Азиатската банка за развитие също така и петролни фючърси деноминирани в юани, които са конвертируеми в злато в Шанхай.

20

Анонимен

преди 5 години

Всичко е просто. Имаше що-годе нормална Турция и един президент. Наскоро президента реши да се провъзгласи за султан, цивилизованият свят му показва че ще царува над прашен Анадол. Наргиле, кааве, козички ...Кратко и ясно.

19

привет от Германия

преди 5 години

До Анонименамериканците казват на турците , ние смятаме ,че нашият долар е по-скъп от вашата лира и струва еди колко си ! Турците или приемат или отказват ,това е положението!-------По-голяма тъпня от това не бях чел!................................На практика е точно така ,както във всяка търговия! Единият казва една цена ,другият или приема или отхвърля! По-принцип дирижира по-кадърния в случая американеца! Американците си казват цената на долара спрямо турската лира , а турците приемат

18

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 7 Ти май си същият тоя дето преди време направи същата правописна грешка и сега дебело иска да подчертае, че е не само неграмотен, но и глупав. И защо сега си анонимен? С това главно Ъ просто ми подсказваш кой си, и мисля че не греша. Мисля че преди се казваше Нико. Да живеят глупаците, макар и с претенции за акъл.

17

Учителя

преди 5 години

"Погледнете какво беше преди 16 години..." - когато щатите наливаха милиарди в турската икономика, сега Ердоган си повярва и се помисли за велик и щатите му спряха парите...

16

Анонимен

преди 5 години

Ердогане знае, че колкото по далеч от терористични държави като САЩ толкова по добре за страната му !!!

15

Анонимен

преди 5 години

.....а ние бай рДО имахме в зората на великия преход един ТЕФАЛ който мисли за всичко вместо вас както казваше рекламата и дойде ВИДЕНОВ,СЕГА ТИ СИ В НЕГОВАТА РОЛЯ/НА ВИДЕНОВ/!Лошо и за нашата икономика защото Турция ни е пръв външнотърговски партньор извън ЕС и статистиката за износа го показва,на нивото на миналата година е.Може дори да отидем назад заради проблемите в Турция а и войната в Сирия позаглъхна и износът на оръжие намаля!

14

Анонимен

преди 5 години

Турция с този курс долар/лира ще пострадат сериозно, заото внасят повечето суровини с долари.

13

привет от Германия

преди 5 години

Личи си ,че доларите липсват в Турция ! Дори Ердоган няма достатъчно за да плати на някой зъболекар да му избелят пожълтелите зъби !

12

Анонимен

преди 5 години

Едно време с долари ви направиха икономиката. Сега с долари могат да я сринат. Не се ежи много.

11

Никой

преди 5 години

На тоя мустакатия всеки друг е виновен само той не е. А бе амсалак ниеден, докато куку като тебе е на власт с какво око искаш да гледат инвеститори, банки и дори целия свят.

10

Анонимен

преди 5 години

Еврейското палячпто на САЩ не е спал спокоен сън от доста време Русия, Турция са кошмар велик !!!

9

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 6Тъпо.

8

привет от Германия

преди 5 години

Ако те имат долари, то ние имаме нашия народ, нашето право и Аллах, каза Ердоган...........................Предстои ни да видим доларите ли са по-важни или Аллах ?!Пред доларите и еврото Аллах не върви !

7

Анонимен

преди 5 години

*** обича да се продава за долари и марки това е всеизвестно, това е което е валидно за капката не е валидно за Океана, физичните закони на науката включват и Теоярита на относителноста. ТГаня предпочита банани и тоаленва харти друг предпочита държава както дойде Немец, турчин и руснак никога нма да се продадат за пари друго не знам.

6

Анонимен

преди 5 години

Ердоган както винаги пак се изхвърля. Много ми е интересно как един народ ще спаси една срината икономика. Като дава ангария? Няма да се учудя и да ги накара някой ден. Той самият си дестабилизира финансовата и банковата система, а това че другите си бранят валутите си е тяхно абсолютно право. Много е глупав тоя човек, много. Абсолютен ретроград.

5

Анонимен

преди 5 години

Напред Ердогане народа е с теб мачкай еврейските бандити нищо не се постига без трудности !!!

4

Кратун

преди 5 години

Финансовият министър (зет на Едро) щял да представя плановете за нова икономика. Много идеолози са се опитвали да откриват топлата вода, но защо ли все се провалят? Светът не е започнал с Ердоан, Маркс, Дж. М. Кейнс или Ленин.

3

Анонимен

преди 5 години

Абе накрая ще си останете май само с вашия народ.