82

Иван

преди 5 години

Съгласен съм - реалната лихва е около -2% на година. Само че хората по цял свят предпочитат да плащат по 2% на Щатите отколкото да се събудят някоя събота и да видят че 20% от спестяванията им са се изпарили предишния ден.

81

Анонимен

преди 5 години

Реалната лихва е по-ниска от 0% защото трябва да се вземе в предвид и амариканската инфлация.

80

Иван

преди 5 години

Само че САЩ нищо не губи. Колкото повече хора държат долари, толкова по-добре за Щатите. Държенето на долари е еквивалентно на отдаване на заем на Щатите с лихва 0%.

79

Shark

преди 5 години

Време е и Турция и САЩ да си получат заслуженото. Нека се карат, от това само те самите губят.

78

Лозана

преди 5 години

Всеки поданник на султана, който притежава чужда валута и не иска да купува лири ще си получи заслуженото. Въпроса е дали ще е затвор, финансова стабилност или наказание от Аллах. Абе вие как смеете да не се подчинявате???

77

софиянец

преди 5 години

чета,гледам плюсовете и минусите и се чудя на турските *** -яко им плащат по цял ден седят и тролят. Плаща им се за турска пропаганда.Но как не им е ясно-ние българите органически мразим всичко турско. .Но не е само това--много *** и фанатизиран е турчина,а турлака(потурчения ) е още по *** фанатик.

76

Анонимен

преди 5 години

рублата и тя се срина днес с 5% но що се пише само за турция?

75

Анонимен

преди 5 години

българската икономика най стабилна баба ми взема 190лв пенсия

74

999

преди 5 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ИДВА КРАЯТ НА САЩ !ТУРСКАТА ДЕЛЕГАЦИЯ - НЕ СЕ ПОДДАДЕ НА ШАНТАЖИТЕ И СЕ ПРИБРА В ТУРЦИЯ , НАЛИ ?ДАВУТОГЛУ КАЗА , ИЗМИР И ИНДЖИРЛИК ВЕЧЕ СА ПОД ВЪПРОС !ГОНЯТ ЛИ АМЕРИКАНЦИТЕ - ПЪРВАТА МИ ПРОГНОЗА - В АФГАНИСТАН ЩЕ СТАНЕ СУПЕР МЕЛЕ СРЕЩУ АМЕРИКАНЦИТЕ !АМЕРИКАНЦИТЕ ЗАГУБЯТ ЛИ ПОДКРЕПАТА НА ТУРЦИТЕ - ЩЕ ЗАГУБЯТ СВЕТА !

73

Анодолски

преди 5 години

"Що дириш в България "От къде разбра, че съм в България...

72

Анонимен

преди 5 години

Ей това външните врагове на Турция и Русия нямат свършване. Що така на единствените хубави хора на този свят руснаци и турци всички им завиждат и им правят номера.

71

до Анодолски

преди 5 години

Що дириш в България , след като защитаваш всичко анадолско ? Вярно , имаш право на мнение , но то не е добро за страната чийто хляб консумираш.Върви си у Анадола , там е рай, макар и нецивилизован , но желан от теб. Та значи , тъй....използва страната ни , реши и си отивай , ти...

70

Анонимен

преди 5 години

някой разбра ли защо не искат да пуснт пастора?

69

Политически пророк

преди 5 години

До "истина". Българите сме на това дередже,защото 500 години сме ограбвани от турците и 45 години бяхме въвлечени в експеримента " комунизъм".Но поехме по нов път.Ще си оправим икономиката,когато заработи съдебната система и върне на държавата и народа ограбеното от комунистите и тия от ДПС - комунисти!

68

Анонимен

преди 5 години

кофти работа, просто да минават на биткойн докъто бурята отшуми.... или да пуснат пастора

67

ИСТИНА

преди 5 години

Българина винаги много разбира и затова е винаги живее в глад и мизерия

66

Vox populi,vox Dei..

преди 5 години

И Путин,и Ердо Разчитат на Народите си!

65

бай Иван

преди 5 години

"Ако те имат долари,то ние имаме наше право,народ и Аллах". Е,Реджепа реши да стане китаец,с китайска икономика,но сега ще разчита на Аллах да МУ стабилизира лирата и султанските мераци за Османска империя.

64

ЗАПОЗНАТ

преди 5 години

До АнодолскиГАНЮ Е *** А СЕ МЪЧИ ДА МИСЛИ,ЧЕ И ДА ИЗМИСЛИ НЕЩО !!!

63

ИСТОРИК

преди 5 години

БЪЛГАРИ НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ !!! СЛЕД КРАЯ НА ПЪРВАТА СВЕТОВНА ЗАГУБИЛИТЕ СТРАНИ БЯХА НАКАЗАНИ !!! НО ТУРЦИЯ НЕ УСПЯХА ДА Я ПОБЕДЯТ И ДА И НАЛОЖАТ УНИЗИТЕЛЕН ДОГОВОР КАТО НАШИЯ !!!