48

Анонимен

преди 5 години

"Европейският съюз е похарчил досега почти 1 трилион долара..." а от къде е взел тези пари... а вярно - дадени са от държавите за които ЕС ги харчи... Ако дам на комшията безвъзмездно 10000 лв и той използва 5000 от тях да "инвестира" в създаването на нова ограда, то трябва да му благодаря ли?

47

Belge

преди 5 години

ЗАГЛАВИЕТО Е СИПЕР ПРОЗРАЧНО НАРОДИ/РАСИ

46

БАЙ ЙОРДАН

преди 5 години

.Похарчили са трилиони долари ограбени нагло от европейските народи.Предимно за нагло престъпни корупционни ненужни вредни и канцерогенни обекти.

45

Бай Иван

преди 5 години

Политиците в източна европа са готови да продадат и майка си само да се докопат до субсидии.

44

Анонимен

преди 5 години

Ние се превърнахме в разглезени деца които само искат още и още пари от ЕС.Комунизма ни научи на мързел от който няма оттърване.

43

Име

преди 5 години

почти един трилион долара (защо ли сумата не е отчетена в евро). ако направим груба сметка, че поне една трета от тази сума е влязла в джобовете на обръчите, кръговете и съзвездията на политическата мафия, ще трябва да кажем, че ес е подкрепил корупцията, с което нанесъл повече вреди, отколкото ползи за населението.

42

Анонимен

преди 5 години

Стига с тез басни за "парите на Брюксел". Годишната ни вноска за членство е над 800 милиона лева, срещу тях получаваме много по-малко. Няма да благодаря на Брюксел, че ми е дал част от парите, които съм му дал...

41

Име

преди 5 години

да си купиш любов с чужди пари. това го могат само в някои концерни, банки, които плащат за сексуални услуги, направени на техни служители от високите етажи.. на властта.

40

Анонимен

преди 5 години

До менПлана Маршел е за възстановяване и на икономиката не виждам как финансиране на спортни площадки в обезлюдени села е възстановяваТова е целта, не възстановяване. Германия произвежда като ламя, не могат да продадат продукцията си, остава България и източна европа да се възстановява и да произвежда сама вместо да внася - Германия може да рухне, на ръба са вече заради свръхпроизводствтот. Само спортни площадки и балетни зали, но не и пари за собвено проузводство и технологии.

39

Анонимен

преди 5 години

България има ангажимент да поддръжка 2959 километра пътища в страната в състояние, което да позволява преминаване на военна техника, каза в рамките на парламентарния контрол министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков. Целта е по тях да може да мине техника на НАТО, при нужда.

38

Анонимен

преди 5 години

Планът "Маршал" беше с прясно напечатани долари, още миришеха на зелена боя, без никакво покритие. Със същия успех и Европа можеше да си напечата пресни евра и да плаща с тях за възстановяването, но тогава нямаше евро и ЕЦБ. Продуктът зад тези пари се появи в последствие. А сега се плаща с реални пари изработени от данъкоплатците.

37

Ludoto Lenche

преди 5 години

..s parite si Briuksel izkupuva na bezcenitsa suverenitetite na darjavitete nabutani v taka natechenia ES, ograbva gi , I gi obezkarviava finansiraiki marionetnite im pravitelstva pooshtriavaki korumpiranostta ,alchnostta I glupusta im !!!

36

мен

преди 5 години

Плана Маршел е за възстановяване и на икономиката не виждам как финансиране на спортни площадки в обезлюдени села е възстановяване или по скоро преминаване на едни пари от бюджета на Европа в джоба на европейските чиновници. Ако искаха да възстановят икономика щяха да инвестирати в реално производство и няма да дават дотации "нали пазара сам се регулира "

35

Анонимен

преди 5 години

Брюкселските дерибеи подобно на нашенските им слуги во главе с банкянския неандерталец имат само по един джоб.Джоб за вземане.Те джоб за даване нямат.Ами трябват им парици на горките.Да си лекуват ишиясите.

34

Анонимен

преди 5 години

Парите се разпределят между престъпните групировки, назначени от Брюксел за да упражняват геноцид над местното население! Част от тях вероятно се връщат под масата на даващите.За хората остава гърбучът!

33

Анонимен

преди 5 години

Средния източноевропеец май е комплексиран недорасъл ***, който има нужда някой да го гледа и да му приказва колко е велик.

32

Анонимен

преди 5 години

Nqma nischto sluchaino na Zapad.Pechalbite im vinagi sa izmisleni dobre i garantirani.Celi mozychni trystove rabotqt za tova.Pitaite Cvyki i Boki ako ne vervate

31

Анонимен

преди 5 години

"Брюксел плаща на бившия соц лагер да се люби с Кремъл"Значи всяка национално отговорна позиция е любов с Кремъл така ли бе, либерастче? Главата ти, в която свирят урагани изобщо сеща ли се, че не е задължително всяка права да е успоредна на Брюкселската партийна линия?

30

Анонимен

преди 5 години

Парите не купуват любов. През 2016 г. подписаха декларацията за Европа на две скорости. Колкото и пари да наливат, те сами ратифицираха разделението на ЕС на "наши" и "ваши", казвайки на източноевропейците "оправяйте се, проблемите са си ваши, ние си имаме каквото ни трябва". ЕС не е съюз, в него "всяка коза за свой крак".

29

Анонимен

преди 5 години

Така е. Брюксел плаща на бившия соц лагер да се люби с Кремъл...я вижте колко русофилчета са се пръкнали Нищо руско нямат у дома и хладилника си, но семката им е ин витро зачената от братската дружба !Дано ЕС да се разпадне, та да видиме кой ще им плаща скъпия газ на Челиста - братушка !